Fika, mat & nap


Idag har vi haft en naughty & mama-dag. Först hade Natti en helt sjuk jobbintervju med en man som sa att han var förståndshandikappad och pratade om otroligt inappropriate saker. Sen träffades vi utanför espresso house för en härlig förmiddagsfika. Jag drack en underbar Chai Latte med ett hjärta på hihi (den var faktiskt extra god, kanske för att det var länge sen sist) och provade deras nyhet, banankaka. Natti drack grönt te och åt en muffins. Det var gott. Så satt vi och snackade skit inne på härliga espresso house i nån timme, riktigt härligt!


Sen gick vi och shoppade lite (csn kom ju idag, woo hoo :-)), jag köpte en rosa tvålflaska till badrummet. Eller tvålflaska... vad heter det? sån man har tvålen i vid handfatet. Aaah, tvålpump är det eller hur?
Vi åt sen underbara mackor på Cafe Cioccolato eller vad det heter. Det var skitgott. Vi såg en härlig kines-gay där som vi ville bli vän med. Men han lämnade en bit av sin efterrätt = troligen inte our kind of person. Även där satt vi och pratade länge ända tills han i kassan (enligt naughty) började ge oss enorma hatblickar och vi typ rusade ut därifrån.
Efter lite shopping på apoteket begav vi oss hemåt. Vi förfasades över lite blandade dialekter på bussen kom vi hem till Nattak och la oss och sov på soffan. Det var trångt. Jag svettades som ett djur och Natti låg hopkrupen och frös. Sebbe kom hem och väckte oss och nu är det time for The Hills.

Vi är sugna på sushi och Patrik 1,5

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0