Twisted

God morgon allihopa!
Hoppas ni hade en mysig alla hjärtans dag och åt åtminstone lite choklad =)

Jag var precis inne på People och jag måste säga att det faktiskt verkar som om det ligger sanning i hela Chris Brown/Rihanna dramat! Hennes pappa har pratat med tidningarna och sagt att han hade svårt att tro på ryktena och "man tror att man känner någon, men det gör man inte". Han sa också "hon är sårad, men hon kommer bli ok, jag tror det. Någon gång kommer hon tala ut om det här. Jag hoppas hon kommer stå upp för kvinnor runt om i världen".
Han sa också att hon spenderar tid med sina girlfriends på Barbados för att kunna läka snabbare!

Vilken mardröm. Förhoppningsvis kommer något bra ur det där. Förhoppningsvis lämnar hon Chris Browns sorry ass, och han får steka hamburgare på Burger King för resten av livet. För allvar, vem kommer vilja jobba med honom nu? Inte nog med att han slog sin flickvän, men hon råkar vara America's Sweetheart. Lycka till att bounce back efter det!

Vi lever verkligen i en sorglig värld! Läste ni aftonbladet igår såg ni väl bilderna av den 13-åriga pappan! HELT SJUKT! trettonåringar ska inte ha sex. Absolut, under inte omständligheter inte. Man är fortfarande ett litet barn när man är tretton. Vidrigt alltså.

Hoppas jag inte satte en alltför negativ stämpel på er dag. Försök att njuta av den ändå!!

Kram


Rihanna's Father Speaks to PEOPLE | Rihanna
Rihanna och pappan Ronald Fenty.
Förhoppningsvis är han nu mannen i hennes liv!

Uppdatering: Såg just att även Chris Browns pappa har pratat med People och säger att hans son är "ångerfull". Man får väl hoppas det. Det hela är så sad. Han är faktiskt också fortfarande ett barn, bara 19 år. Det berättigar självklart inte vad han gjort, men ändå. Som jag sa innan. Hoppas det löser sig!

Kommentarer
Postat av: Heléne Sundling

Svar: Jo, HEAT ska vinna!!! :) Lugnt.

2009-02-15 @ 12:39:48
URL: http://helenesundling.blogg.se/
Postat av: Karina

Jo, den där chokladgrejen var en biskvi och den var hur god som helst! (och stor!)



13-årig pappa? Oj, inte mycket ålder att skryta med... Hur gammal var mamman? Hur bra tror hon att den 13-åriga pappan kan ta hand om hennes barn? Vissa människor är allt bra naiva :P



Ha det gott!

2009-02-15 @ 14:59:18
URL: http://fager.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0