Jag var 50 cm från BRITNEY!

Igår hände det. Jag stod längst fram på Britney's Circus turné och skrek/sjöng/grät som ett barn! Det var helt underbart!!! Låt mig ta er igenom dagen:

Vi åkte hemifrån vid elva, tog tåget över bron och gick sen och åt lunch på KFC. (Man måste ju passa på när man är i Danmark, eller hur?) Måste dock säga att jag inte riktigt gillade det vi åt. Efteråt hoppade vi på ett annat tåg och åkte vidare till Parken där Britney skulle uppträda. Vi var framme vid ett och endast ett fåtal människor hade börjat köa. Det första vi gjorde var att försöka hitta en vakt (vi ville nämligen fråga om Mirjan som inte hade samma ingång som oss skulle kunna komma in där ändå). Vi kom till ett avskiljt ställe på baksidan, där vi tydligen inte fick vara (visade sig senare att det var där Britney kom in). Efteråt gick vi och satte oss i kön. Mirjam den stackaren var tvungen att vänta skälv vid B9, medan vi satt vid C5.

18.00 - Dörrarna öppnas. Vi har råkat i gräl med några riktigt bitchiga danskar som slår oss i magen och sparkar oss. Vi ger oss dock inte och jag står sjukt stadigt, vilket retar the bitches så sjukt mycket, haha. De kommer dock in före oss, vilket ändå inte spelar någon roll.

18.30 - Efter att ha frågat en snäll vakt var de bästa platserna är har vi ställt oss längst fram vid ett staket. Det är ganska tomt. Plötsligt säger en vakt: "där har ni Britney, hon i den röda toppen". Jag vänder mig om och där kommer hon gående, bärandes på Jayden, med livvakter överallt. Jag darra som ett asplöv och tårarna bara rann! Det var helt sjukt. Där var hon, 50 cm från oss och allt jag gjorde var att gråta. Snacka om att inte kunna keep it cool! Haha. Britney gick in i ett litet rum under scenen. Jag och Ante tittade tårögda på varandra. När hon sen kom ut igen lyckades jag ta mig samman länge nog för att kunna fiska upp en av mobilerna ur väskan (så klart den med sämst kamera) så att jag kunde ta en bild. Här är den:
Efter "mötet" var vi i extas LÄNGE! Bredvid stod en kille som undrade varför vi grät. Vi skröt högt om vad vi sett och han blev rätt amazed =)

20.05 - Tiden har gått ganska långsamt, nu kommer "förbandet", DJ Havana Brown. Hon dansar loss utan att ingen riktigt bryr sig. Lite ljubel då och då.

20.30 Det svarta skynket sänks ned över dj:n och musiken tystnar. En nedräkning visas på den runda skärmen över scenen: The circus will begin in... 23:48. Vi blir riktigt  excited. Om bara 23 minuter är hon här.

20.53 - Massa clowner går på scenen (en av dem pratade lite med mig innan showen =)). Nu blir det cirkus på riktigt. Vi såg tyvärr inte så mycket eftersom de höll sig på motsatta sidan av den runda scenen.

21.14 - Parken är nästan helt full (över 40000 mäniskor)!

21.23 - Perez Hilton videon som öppnar showen börjar. Ett öronbedövade ljubel. Vi skriker så killen bredvid oss nästan blir döv. Britney's pappa Jamie, hennes assistent Brett och hennes manager Larry Rudolph (som jag hälsar på senare) är där, de står bara någon meter från oss.

21.25 - Parken är i extas. Britney gör entré på filmduken och skjuter Perez. Riktiga Britney sänks ner från taket i en guldbur medan "Circus" spelar. Vi håller på att svimma av lycka. Framför oss står plötsligt några livvakter med Britney's söner Jayden och Sean. De sätter sig lägst fram. Jayden är jättesöt och håller för öronen, eftersom han tycker det är lite för högt. Våra hjärtan smälter! Britney är SUPERHET i silverbh och sitt nya bruna hår. Bilderna does not do her justice - hon ser mycket bättre ut i verklgheten! WOW.


Britney sänds ner från taket till "Circus".


21.35 - Britney har hoppat in i en stor guldbur. Hon framför "Piece of Me" och sedan "Radar" vid en stripstång. Under "Radar" bär livvakterna ut Jayden och Sean, eftersom Jayden har somnat. (aww).


Do You Want a Piece of Me?

21.40 En trollkarl sågar itu och trollar bort Britney under "Ooh Ooh Baby/Hot As Ice"-medleyt. Hon har på sig en lila, glittrig och tight dräkt.

21.47 - Britney sjunger "Boys" iklädd en militärjacka, Hon sjunger "I don't know what you've been told. This mama is in control". Sedan kör hon vidare med "If you seek Amy". Publiken blir galen.


If You Seek Amy

21.55 - Britney kör sin Bollywoodversion av "Me Against the Music". Sen pratar hon med puliken för första gången. Hon frågar "What's up Denmark?" och ber oss ljubla riktigt ordentligt. Sen säger hon: "I'm gonna slow thing down a little with a ballad, it's called "Everytime". Hon hissas upp i taket på ett stor parasoll.22.00 - Britney kör vidare, mest med sånger från Blackout. Hon gör "Freakshow" och Get Naked (I Got a Plan). Det blir även Circus'  "Mannequin". Vad den största delen av publiken inte får se är när Britney under ett dansar interlude plötsligt springer av scenen och är på väg ut ur arenan. Med henne följer ett tiotal livvakter som alla stressat pratar i sina walkie talkies. Vi blir jätterädda att något har hänt, eftersom både Britney's manager, pappa och assistent lämnar sina platser och följer med ut. Britney kommer dock tillbaka innan interludet är slut och fortsätter med nästa sång. Puh!

22.22 Nu har Britney dansar och poserar i en stor tavelram som snurrade runt högt uppe under sexiga sågen "Breathe on Me". Hon hoppar dock över "Touch of My Hand" som hon kört under tidigare konserter. Hon kör även energiska "Do Somethin'" (en av mina favoriter) och "Slave".


Britney hänger i taket under "Breathe on Me".

22.42 - Det är dags för "Toxic", en av Britney's största hits. I samma silverbågade solglasögon och röda bh gör hon en klubbig version av ..."Baby one more time". Våra röster börjar spricka =)

22.45 Alla skriker som galningar! Ett medley av Britney's musikvideos visas på de stora skärmarna. Sen intar hon scenen i sin sexiga polisoutfit och kör "Womanizer". Publiken SKRIKER! Efter sången regnar det konfetti över publiken. Britney och hennes dansare bugar i ett regn av eld. Hon tackar för sig och springer sen av scenen.


Hot!

Det var helt galet bra! Vi var såååå ledsna när det var slut. Jag önskar att jag kunde gått i Stockholm också. Ni som ska se henne i Stockholm...njut! Britney är superwoman!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0