Jag glömde...

Jag glömde förresten informera om två saker.
  1. Har i några dagar funderat på varför Cloetta säljer både Plopp och Center, eftersom det i princip är samma sak. Vad skiljer dem åt liksom? Så för att avgöra detta begav jag mig idag till affären och inhandlade en Plopp och en Center, varpå ett smaktest utfördes. Resultatet blev att de faktiskt smakar ganska olika och Center är godast. Mycket, mycket intressant, eller hur?
  2. För det andra måste jag dela med mig av en sång jag har varit BESATT av i två dagar. Tror jag lyssnar på den för 30:e gången nu. Stötte på den på någon blogg, och det är jag verkligen glad över för jag kan inte få nog! Här har ni den:


Ja, Farny, det är dessa jag har pratat om. Och nej, de sjunger inte på svenska, hihi. Är inte quite there yet ;)

Kommentarer
Postat av: Linda Q

Har faktiskt undrat länge varför både center och plopp säljs.. Kanske skulle göra ett smaktest jag med för att kolla av det där..!

2009-03-24 @ 21:30:22
URL: http://themakeupartist.bloggerska.se
Postat av: mama

Det med Plopp & Center är ju sjukt intressant! Ledsen att jag inte var närvarande vid testet. Och sången hade en härlighet men jag blev givetvis vettskrämd av videon.

2009-03-24 @ 22:55:51
URL: http://naughtyandmama.blogg.se/
Postat av: Malin S

BARA ETT TIPS



Jag har hittat en ny sida som är superenkel att samla poäng på och det behövs inte alls mycket för att du ska få hem ditt presentkort! I jämförelse med bland annat gratisbio, gratiskläder, gratismode, gratissajt osv så är denna sidan oerhört generös.



Passa på att bli medlem nu när sidan knappt har några medlemmar! Då är det ännu lättare för dig att få presentkort och vinna i deras tävling, jag har redan samlat ihop till ett på H&M och jag blev medlem igår. :) Här: http://www.freestreet.se/?r=147

2009-03-25 @ 08:30:33
URL: http://H

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0