Fancy Schmancy

Idag har jag spenderat dagen med guidade bussturer och lyxlunch på en ställe som ska var en av Skånes bästa restauranger. Var har jag då spenderat denna dag? Jo, ingen mindre stans än VELLINGE! Jepp, de gav oss en två och en halv timmes lång guidad tur av Vellinge kommun. Oh. My. God. säger jag bara. Inget fel på Vellinge, det är bara det att det tyvärr inte finns nog information om kommunen för att fylla 2,5 timmar. I alla fall inte om man vill keep it interesting.

Hade också ett väldigt "Julia Roberts i Pretty Woman"-moment när vi kom in på lyxkrogen. Framdukat var det nämligen med massa olika gafflar och knivar och jag har självklart ingen aning om vilken som går till vad, hihi. Svårt sånt där.
Jag skulle i alla fall aldrig gå tillbaka. Portionerna var löjligt små. Brödet vad ungefär lika stor som en enkrona och till förrätt fick man en pytteliten bit lever. Det var inte särskilt gott. HUvudrätten bestod av en liten bit fisk, tre bitar hårda grönsaker, två matskedar potatismos och en miniskål blomkålssoppa. Jag var tvungen att sno min bordgrannes efterrätt för att överhuvudtaget känna någon mättnad efter middagen. Antar att rika människor inte blir hungriga. Fattar inte att någon betalar 300 för något sånt när man kan få en perfectly fine falafel för 20. Haha. Jag kanske totalt lack any class...?

Lika bra på vett och etikett som Julia...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0