B&J-night i Onesies & hjälm

Igår kom vår syster Anttak hit. Hon var sjukt confused när vi skulle hämta henne på stationen och kunde inte gå upp för en trappa själv... It was strange. Okej nu låter det som hon har seriösa problem, men riktigt så är det inte...
När hon kom hit började vi med att vräka köttbullar & makaroner framför ANTM. Yummy!
Sen var det dags för en underbara Ben & Jerry-fest. Naughty och jag hade fyllt hennes frys med fem härliga burkar, som vi vräkte. Det var underbart. Och nåt fantastiskt hände när jag åt Vanilla Toffee Crunch. Jag hittade världens största chunk! Den var freakin' enorm. Den låg lite på snedden och sträckte sig genom hela burken! Vi blev super happy.

När Ante kom hit fick hon den härliga drick-hjälmen som Natti köpt. Och sen - underbara matching onesies till mig och Ante! Vi har önskat oss dem länge och jag hade i hemlighet beställt dem från Jumpin Jammerz. Vi tog genast på oss dem och satt i soffan och vräkte glass, A med en cola-hjälm på huvudet. En av the best nights ever!


Våra gorgeous Piggies-onesies, här på en lite creepy flicka


Mer Womanizer..

Förlåt mig, men jag kan inte sluta tänka på Britney =) och nu har det kommit ännu fler bilder av inspelningsplatsen. Och det ser bra ut! Källor säger att hon kommer ha på sig flera olika peruker, ungefär som i Toxic. Och vedeon innehåller tydligen mycket erotisk koreografi. Detta lär bli intressant!





Inspelningsplatsen...

Womanizer videon!

Här är bilder på Britney on set när hon spelade in videon till Womanizer! Hon syntes även i en upplyst tunnel, vilket betyder att delar av videon kommer utspelas i en sådan! Har sagt det förr och säger det igen..CAN'T WAIT!!!







Trender och tillbakablickar

God morgon!
Idag kommer som sagt min lillasyster hit så jag måste förbereda med ständing och påfyllning av glass i frysen =) man vill ju att hon ska känna sig som hemma. Själv ska jag faktiskt snart hem på besök och träffa mina andra systrar. Ska bli ganska kul även om vissa av dem kommer jump at the opportunity att kunna stjäla mina kläder igen.. Haha.

Annars har det inte hänt så mycket idag än. Lyssnade på The Voice medan jag åt min frukost och hörde att Ebba von Sydow listat fem trender som killar inte förstår. Det var ganska roligt. De var:

1. Höga midjor
2. Tälttröjor
3. Riktigt kort hår à la Victoria Beckham
4. Vida byxor
5. och..vad var den sista? Kommer inte ihåg. Sorry.

Det stämmer nog rätt bra faktiskt. Jag vet inte hur det är med er, men jag får i alla fall starkt ogillande blickar av min pojkvän varje gång jag håller fram ett par jeans med hög midja i affären. Och varje gång jag frågar vad han tycker om min nya oversize tröja tittar han snabbt på mig och säger ungefär: "den är..fin". Sen går jag runt och är lite småsur för att jag tycker att jag faktiskt ser bra ut, men samtidigt vet jag att han inte gillar det alls!
Det är synd att killar inte get it. Men min pojkvän får väl helt enkelt vänja sig. Haha.

VB är snygg i kort...


I övrigt sa de att Britney ska sälja sitt hus i Studio City för 7,9 miljoner dollar. Hon ska nämligen flytta närmare Kevin Federline och sina söner som bor i Calabasas. Och det är väl bra. Men sen började de prata om att Britney och Kevin eventuellt är tillsammans igen. Och det tror jag inte riktigt på än. Men jag skulle inte direkt bli ledsen om det hände. Förlåt mig, men jag hatar inte Kevin. Inte då och inte nu heller. Bara Britney är lycklig och inte går tillbaka till sit gamla, destruktiva jag så är jag glad. Och snart är nya singeln här. Vill bara påminna =)



Back in the day...

HUNGRIG! (som ett djur)

Jag bara ligger här och väntar på att någon (min pojkvän) ska komma med en härlig talrik pasta pesto till mig. Men han tycks inte uppfatta min tysta vink och jag orkar såklart inte resa mig eller säga något. What to do? Jag är så hungrig!



HUNGRIG!!!

Shop´til you drop!

TIllbaka från en härlig shoppingdag! Fixade äntligen en vinterjacka, jättefin, så nu behöver jag inte frysa längre. Fixde även hatten jag nämnde innan och så massa nytt smink och schampoo och så. Allt tog näligen slut i morse =)
Snart ska jag ge mig ut och parfymshoppa tror jag. Jag väntar bara på att Christina Aguileras "Inspire" och Jessica Simpsons "Fancy" ska komma. Jag älskade nämligen Christinas förra parfym och även Jessicas ätbara märke "Dessert". Very yummy. Fast ja..jag åt nog mer än något annat =)
     Annars tittade jag väl mest på skor. Behöver ett par fina boots nu till vintern. Hittade två intressanta par. Ett par som påminde mig väldigt mycket om Carrie från Sex and the City. Lite skumma, men det var det som var så härligt. Det var ankelboots med vit päls och snöre. Så fel så det blev rätt liksom. Och så var de riktigt höga. Sen hittade jag ett annat par från Bianco, bruna som går ganska högt upp. Får se vilka det blir. Måste tänka över det lite...
     Tittar nu på Top Model, där alla har fått superfina klänningar men jag kommer inte ihåg vad designern hette.  Och nu vann Anya 10000 dollar! Unfair. Haha. Då hade jag köpt båda bootsen!

Undrar hur den luktar..


Drinking helmet

Lugn härlig morgon.

En stor kopp te och crunchy musli framför tvn. Idag ska jag åka in till stan och köpa en "drick-hjälm" till min syster. Jag vet inte vad det heter. Och nej, jag ska vara en ansvarig storasyster och köpa läsk, och inte öl, till, =) "Vad är det för skum present?" tänker ni säkert. Men hon har alltid velat ha en. Det har liksom varit "en thing" sen vi var små och såg Homer ha en i The Simpsons! Jag är hur som helst väldigt excited över att hon kommer faktiskt!

Så nu ska jag fixa mig lite så åker jag in till stan sen.

Naughty


Jag är en slacker

Jag har nu insett att jag är en äkta slacker. Jag läser ju då företagsekonomi på universitet, och har lektioner max 2 h per dag. Resten av tiden skulle jag antagligen kunna plugga, men det gör jag inte. Istället ser jag Days, äter kakor & glass, skriver i denna bloggen och tar det allmänt lugnt. Riktigt härligt! Vill aldrig plugga på riktigt igen. Eller jobba.
Naughty gör ju inget av det, så vi är väl feta slackers båda två. Hittills har jag klarat mig bra utan att kämpa mer i skolan.. hoppas det fortsätter så, för jag börjar vänja mig vid denna livsstilen.

Anyway, dags att se det nya The Hills-avsnittet!

/Mama


Nervöst samtal

Jag ringde just CSN för att fråga några saker om mitt studielån och mitt under samtalet blev jag jättenervös och min röst blev helt squicky och skakig! Jag skakar fortfarande. Helt skumt. Vad var det, liksom? Bra att det är över.

Viskande toalettsamtal från McDonald's...

Idag ska jag på säljarkurs. Jag ska bli en sådan där riktigt störig telefonsäljare som ALLA hatar och önskar försvann från jordens yta. Haha. Vad gör man inte för lite pengar..
     Fick innan idag ett samtal från min lillasyster som för tillfället praoar på McDonald's och hatar sitt liv, haha. Hon får sopa golv och städa toaletter varje halvtimme och människorna där är inte exakt trevliga. Så idag när jag var ute ringde det plötsligt och jag hör Ante viska "hej, jag sitter inlåst på McDonald's toa för att slippa städa". Hon låtsas alltså gå på toa, för att hon hatar jobet så mycket. Sen hade vi ett skumt samtal där jag kämpade för att förstå vad hon viskade till mig (hon ville ju inte att någon skulle höra hur hon smet från arbetet =))
     Men på torsdag kommer hon hit. Då ska jag skämma bort henne ordentligt.

Naughty



I'm lovin' it...not so much!!

Starbucks vs Espresso House

Jag vill ha en underbar, krämig, gräddig, söt, underbart fantastisk  frappucino från Starbucks! Jag sitter här och riktigt LÄNGTAR efter en. Senast jag drack en var i maj, när jag var i Paris och det är enligt mig alldels för länge sen. Första gången jag smakade en var för två år sen, när jag var i London med Mama. Där drack jag minst tre om dagen!
Sen dess har jag saknat dem så otroligt mycket. Försöker ersätta dem med frapinos från Espresso House men det går inte riktigt. (Okej...jag måste erkänna att deras chai lattes är EXTREMT goda).
Undrar när jag kommer få nästa. Närmaste finns i Köpenhamn tror jag. På Kastrup. Funderar på att åka dit, shoppa lite och sen vräka frappucinos =)
Eller så får jag nöja mig med Espresso House tills nästa semester. Och det är ju inte så dåligt det heller!

 
Starbucks...eller Espresso House?

Åhh..eeh

Jag är verkligen på ett extra ditzy!

I alla fall de senaste dagarna. Igår var det telefonen (som förresten börjar act up ordentligt nu!) och idag gjorde jag bort mig inför min pojkväns kompis. Jag åkte till skolan för att träffa pojkvännen och hittade honom vid ett bord men hans vän. Så jag räckte fram handen och...

Jag: Hej! Natasha.

Peter: Peter...igen.

Jag: Åhh...eeh, har vi träffats?
Peter: Ja..två gånger tror jag.

Åhh..lite pinamt. Och det är inte som om jag var full eller något när jag träffade honom..nej, nej. Bara extra tankspridd antar jag! Haha.

Dags för ett snack! Marabou eller digestive med gorgonzola?


Skum combo.. =)

Smält mobil

Jag glömde förresten berätta..Idag smälte jag av misstag min mobil. Jag känner mig som världens största idiot. Skulle koka ägg på spisen och satte på en platta. Av någon anledning hamnade mobilen på plattan mitt emot den jag trodde att jag satt på. Men efter ett tag började det lukta skumt i köket och plötsligt inser jag att jag satt på fel platta. Och där ligger min stackars mobil, med baksidan helt smält  =(

Jag brände dessutom fingret när jag tog bort den!

Som tur är funkar det fortfarande, men it's just not the same när baksidan är SMÄLT.

N


Womanizer =) =) =)

Om några timmar kommer den! Britneys nya singel Womanizer. Och jag har inte varit så här spänd sedan.. ja, sedan Blackout släpptes. Det finns ett 37 sekunder långt klipp ute redan och jag har hört det tusen gånger. EN HIT! Det finns även andra låtar ute, Candy From Strangers och Mannequin men jag vet inte om de kommer vara med på skivan eller inte. Anyways..Glöm inte att kolla in sången. 22 september..imorgon!
Åh jag älskar henne så mycket. Jag är så happy!



I LOVE HER!

Lat söndag

Jag vet inte vad det är, men det är något speciellt med söndager som gör mig extremt lat! Jag vaknar jättesent, går inte upp förrän minst en halvtimme efter att jag vaknat (vilket är VÄLDIGT otypiskt morgonpigga jag), sedan äter jag inte frukost förrän jag legat i soffan framför tv:n i en timme. Sen är dagen nästan slut! Och dessutom har jag bara ätit mackor med jordnötssmör och banan idag. 7 stycken tror jag. Och några digestive. Det är det enda jag orkar göra! Haha.
Fast jag har faktiskt tvättat. Känner mig väldigt stolt.
     Så nu sitter jag här i soffan framför Hål i väggen, orkar inte byta kanal för fjärknotrollen är för långt bort, och dricker te med sojamjölk eftersom jag inte orkade öppna ett vanligt paket mjölk! Jag säger ju att jag är lat. Fast det är kanske inte bara jag. Det värsta av allt är att jag är trött. Efter att ha gjort inget =)
Näh. Nu är det snart dags för middag. Kanske gör mig några mackor till. Eller om jag är riktigt duktig...cornflakes!
Ha det bra.

Naughty


Sleepy like me =)

Vänstertrafik?

Jag & Naughty har ju då ganska  nyligen blivit Linköpingsbor. Och vi har lagt märke till en mystisk sak. Det är vänstertrafik på cykelbanorna i denna stan! Hur har det gått till?


Farlig shopping

Igår åkte jag till stan ensam igen.

     Jag är inte alls bra på att shoppa ensam! jag behöver helt enkelt feedback och någon att prata med. Vad gör man annars när man ser en jättesöt gaykille som doftar på Mariahs nya parfym Pink Luscious eller när man får oförklarliga bitchblickar från tjejer i likadan jacka som man själv har. Det är helt enkelt sådana stunder som kräver kommentarer! I alla fall i mitt öververbala liv.

     Och när blev shopping en egentligen en kampsport? Jag hade precis kommit ut från Åhléns (med en ny, härlig tjock halsduk som ska skydda mig från Linköpings vinter) och passerade förbi en tjock man som vilt gestikulerade. När jag gick förbi slängde han med armarna och träffade mig rakt i ansiktet. Jag stannade chockad till, tittade lite på honom och väntade på en ursäkt. Men den kom inte! Han bara stod där, som om inget hade hänt och tittade dumt på mig. Jag orkade inte bry mig, utan gick lite surt vidare bara för att tio meter längre bort ryka ihop med en äcklig duva, som i flykt från ett sparkande barn, kom oroväckande nära mitt ansikte. Jag skrek högt. Alla tittade. Som om jag var galen. Vad är det med människor? Om en duva nästan bygger på på ens huvud skriker man! Eller det kanske är något speciellt med Linköpingsborna? Vad vet jag. Har trots allt inte bott här särskilt länge. Hur som helst var min lilla shoppingtur inte så lyckad som jag hade hoppats. Mer spänningsfylld än de brukar. Och inte på det bra sättet. Kanske ska hålla mig till onlineshopping från och med nu =)

     Hursomhelst åkte jag hem istället hem och lagade middag (bakad potatis och fisk) och kopplade sedan av med Marabou Apelsinkrokant och Top Model i soffan. Och för att höja mysfaktorn tändes inga lampor, bara levande ljus. Det är det som är det allra bästa med hösten. Levande ljus och varmt te medan regnet smattrar mot fönstret utanpå. Prova!


XoXo


Naughty


Yey! Hösten är tillbaka!

Polis polis...

Var vi inte alla väldigt glada över att se Michael Scofield (Wentworth Miller) i polisoutfit igår? ; -) Hihi! I know I was.. Men vad är det för problem har har med hälsan? Jag blir verkligen orolig!


Britney, Britney, Britney, Britney!

Jag älskar Britney! Kan inte motstå att lägga upp den här bilden på Britney, hennes mamma och hennes syster Jamie Lynn med sin lilla baby Maddie. De ser så lyckliga ut. Äntligen!! Och den 2 december (på Britneys födelsedag) kommer hennes nya skiva Circus. CAN'T WAIT! Nya singeln Womanizer släpps i USA nästa tisdag. Och den är riktigt bra. Jag älskar henne!

The Hills

Har nu sett nya avsnittet av The Hills här. Jag vet att det är en sjukt kass och fejkad serie egentligen, men jag älskar det så mycket! Det är som en guilty pleasure. Att hata Spencer är en del av det som lockar med programmet. Anyway, det var fullt av drama som vanligt. Eller, början av fjärde säsongen har faktiskt varit lite händelselös enligt mig, men nu börjar det komma igång igen.
Fick ett mail av Naughty med denna bild

Publicitetskåta eller vad.

Och precis som Naughty skrev och förfasades över i mailet så ser det här inte normalt ut! Vem sätter sig på detta sättet för att fira en födelsedag? Okej, det kanske man gör, men kolla så spänt och posat allt är. Ser ut som de suttit i exakt denna position i typ tjugo sekunder, och bara väntat på papparazzin. Ser förresten ut som ovanligt bra bildkvalitet för att vara papparazzi... De bjöd väl in dem att ta idylliska bilder av det "perfekta" paret. Nej, Spencer är en idiot. Han har alltid varit en, sen första gången han var med i serien. Och btw, vad är det med honom och ballonger? Både på denna romantiska picknick och på syrran Stephanies födelsedag i förrförra avsnittet. Det är väl bara ännu ett sätt att få uppmärksamhet av alla runt honom.

Nej, jag skulle kunna go on and on about mitt Spencer-hat för evigt, men jag har annat som jag tyvärr måste göra.

Hejdå /Mama

Desperat hemmafru i Linköping

Another day...another episode of Ophra.


Jag har nu officiellt blivit en sådan tjej som börjar varannan mening med "idag på Ophra..." Jag kan med all säkerhet säga att jag aldrig känt mig så patetisk som när min pojkvän igår påpekade detta för mig. Jag skulle precis hoppa på honom och aggressivt påpeka att detta inte alls var sant, då jag plötsligt insåg att jag faktiskt spenderat de föregående fem minuter med att beskriva hur Julia Roberts och Ophra skrattande tillsammans hade lärt sig kompostera. Och historien innan det handlade om någon bok hon rekommenderat. Ett säkert tecken på att jag inte har något liv.

     Jag är alltså en nittonårig hemmafru och har tillfullo förstått Bree Van De Kamps nitiska städande (okej, jag erkänner, så var jag redan innan) och Gabrielle Solis shoppande. Fast tyvärr ger CSN inte lika mycket pengar som Gabys man tjänar, så sädär mycket shoppande blir det väl inte. Nej, desperata hemmafruar i Linköping har det inte alls lika spännande som de på Wisteria Lane. Det kan jag intyga. De första dagarna är det visserligen ganska skönt att skabba runt i sina mysbyxor och göra ingenting, men efter nästan fyra veckor börjar man bli lite crazy. Cravingen efter människor blir enorm!

     Nu var det ju egentligen inte tänkt att jag skulle bli housewife.För några månader sedan skulle jag påbörja en civilingenjörsutbildning som skulle göra mig rik och sen skulle jag leva lycklig i alla mina dagar tillsammans med min baby, som också skulle tjäna mängder av pengar. Men drömmar går som vi alla vet oftast inte i uppfyllelse på det här sättet om ditt namn inte råkar vara Askungen eller Törnrosa =) För oss vanliga människor som hoppar av skolan dyker inte en god fe upp och trollar fram ett modellkontrakt innan vi hinner blinka. Istället blir vi fast hemma, med Ophra och invånarna i Days som våra enda vänner, medan alla andra lever livet i skolan eller på arbetet.

Men jag ska inte klaga för mycket. Förhoppningsvis dyker ett jobb snart upp. Och då kommer jag ju bli förhållandevis rik och träffa många roliga människor och så löser sig allt, eller hur?!

     Tills dess är jag rätt person att fråga om vad Britney Spears hittar på eller vad som händer i Days ;)


Buh-buy


Naughty

De har roligare än jag...
Jag vill också lösa mordgåtor i hetaoutfits...

Half Baked är här!

På Free Cone Day i april upptäckte jag att det skulle komma en ny Ben & Jerry-smak under vecka 38. Jag har nu väntat och räknat dagarna och idag är dagen här! Så jag och Naughty begav oss ner till coop med förhoppning att den skulle ha kommit till deras härliga frys. Och den fanns där :D :D :D
Visste inte innan vilken det skulle vara och blev lycklig när jag såg att det var Half Baked. Visserligen har jag ätit den tidigare (i england förra året) men blev ändå super happy. Och till nyår hoppas jag på fler nya smaker.

(och om nån undrar så är half baked en blandning av chocolate fudge brownie och cookie dough. alltså med vanilj- och chokladglass, brownies och cookie dough. kan inte gå fel med den mixen eller hur)


Vårt första inlägg

Mama och Naughty har just skapat en härlig blogg. Jag (mama) sitter här och äter en Ben & Jerry's Vanilla som jag lagrat i Naughtys frys. Tyvärr är det nåt fel med den så den är helt isig, men I'm still enjoying it. Särskilt eftersom hemmafrun Natti dränkt den i chokladsås. Jag har mystisk pain under mitt öga och natti klagar på smärtor vid näsan eftersom hon klämt galna underjordo-finnar (obs hon fick panik när hon hörde att jag skrivit det. Vill bara poängtera att hon ej är ful eller har bad skin).
Dags att finish B&J så jag får en ny burk till min samling. Den har faktiskt vuxit fort på sista tiden! Men varje gång jag tittar på den blir jag sad att jag inte sparat alla burkar ända sen jag åt min första Cookie Dough för några år sen. Då hade jag haft över 20 olika smaker i burkar! Well well.

Jag och Naughty har nu i flera dagar diskuterat vårt hat mot CDONs reklam för Amy McDonalds skiva som går i seriously varje reklampaus. Det är väl inte en jättehemsk reklam i sig, men det sjuka är att den gått i månader. Cd-reklamer brukar man se typ 2-5 gånger, men denna vägrar sluta gå! Det ger oss äkta panik.

Well, nu är det dags att koncentrera sig på att mumsa glass och se Days of Our Lives.

Buh-bye!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0