Sms-nostalgi

Hej.
Jag och Natti smsar varandra mycket. Man skulle kunna kalla oss beroende. Eller vadå skulle kunna kalla oss? Vi är beroende helt enkelt.

De allra flesta smsen vi skickar består av pure crap. Ingen vettig info whatsoever. Men det är det som gör att jag älskar dem.

Vissa sms som är extra härliga sparar jag (och hon med, men nu är det ju jag som skriver) i mobilen. Har haft samma telefon i två och ett halvt år nu så det finns några riktigt gamla godingar kvar.

Ibland när jag är uttråkad kollar jag igenom mina sparade meddelanden och det blir alltid några gapskratt.

Kolla här liksom:

Jag har kommit på hemligheten bakom att se ut som om man är 45 när man är 18! Gör en äggmask, sätt på den, vänta tills den stelnat, le sen och voila! Sjuka rynkor runt ögon och mun. Jag blev rädd! Fast varför vill man egentligen se ut att vara 45 om man inte är desperat att komma in på klubbar och det är bara skumt. Whatever.
Från: Natti
2007 Dec 30
21:11

En period skickade vi till och med hemmagjord poesi till varann:

Ensam i natten jag ligger och äter,
det som är kvar av mina friterade potäter.
Det sista av salsan var riktigt gott,
ävom om det inte är särskilt flott.
Och filmen jag såg gör att jag inte kan somna,
det enda som händer är att min fot hinner domna.
Är rädd att dörren av sig själv ska stängas,
och jag in i ett hörn av monster ska trängas.
Försöker tänka på min trevliga Jay Leno-dröm,
jag vänder mig om, nu sprack visst min söm.
Så här ligger jag ensam, i trasiga byxor,
och är rädd för galna män med yxor.
Ja, din kära vän har sannerligen problem,
och känner att jag imorgon till franskan kommer vara sen.
Vi ses imorgon kära Fruktkaka,
hoppas du snart dina ben får raka.
God natt!

Från: Natti
2008 Feb 7
00:25

(Ja alltså jag kallas Fruktkaka ibland. Och den där vintern hade jag ingen rakhyvel och inte råd/lust att köpa. Så mina ben var mer pälsklädda än vanligt till och med)

Vissa är bara helt pantade:

Jag har en dag när jag är förundrad över allt. Prison Break, PB. Peanut butter, PB. Coolt!!!
Från: Natti
2008 Mar 31
18:36

Vet inte hur jag ska kommentera denna:

Nu sitter jag på dagistoa och känner kräkkänslor. Råkade flirta med en kvinna som sa att jag har snygga ben..jag flydde.
Från: Natti
2008 Jun 18
17:37

Och så en sista, priceless liten historia:

Ha ha. På vägen hem såg jag en glad, visslande man med något som såg ut som en thong i handen. Undrar vart han var på väg?!
Från: Natti
2008 Apr 15
01:36Allt detta blev ju väldigt internt. Och tråkigt för största delen av mänskligheten att läsa.
Men whatever. Hoppas att Naughty i alla fall kan skratta åt sig själv en stund och bli lite nostalgisk. I så fall är mission accomplished!

ONÖDIGT

Åh, nu har jag lust att skriva ett lånt inllägg och har en helt bra idé om vad det ska handla om, men har absolut ingen tid att göra det! Varför är det så? Sjukt onödigt att skriva detta också, men jag hann börja med det långa inlägget innan jag fattade att jag har alldeles för lite til att skriva det. Nu ringer telefonen. Got to go.

Mattant

Idag vikarierade jag som mattant. Och halkade i en pöl gulasch.Det var allt jag hade att säga just nu.

Läskigheter

Naughty är taskig när hon skräms här under. Blev svinrädd! Så detta onödiga och ointressanta inlägg skriver jag bara för att borgdrottningen inte ska vara överst i bloggen längre.

Jag är så sugen på Chocolate Chip Cookies. Och nu äter de chokladcupcakes i Jim's värld på tv'n bredvid mig, det känns bara taskigt.

För några nätter sen såg jag jordens stösta spindel krypa på golvet precis bredvid min säng. Större än en femma. Bland de största jag nånsin sett, och jag blev livrädd. Frossy som var här med Naughty och mig och kollade på film stängde in den i ett glas.
-Det där kommer jag råka välta sen, sa jag.
Och jag hade rätt. Precis när the girls skulle gå hem råkade jag sparka till glaset. Spindeln syntes ingenstans och jag höll på att bli hysterisk (eller blev hysterisk, kanske är mer sanningsenligt). Hade inget annat val än att stänga alla dörrar till rummet och sova på soffan utanför.

Nu var detta snart en vecka sen men spindeln har inte synts till igen. Varje kväll när jag lägger mig är jag rädd att jag ska känna den krypa i mitt ansikte. Men jag kan ju inte låta det lilla (stora) djuret kontrollera mitt liv. Eller hur?Hoppsan. Detta är ju också en ganska läskig bild att mötas av när man går in på bloggen. Men inte lika farlig som den förra, right?

BU!


Jobbjobb

Idag har jag jobbat. Efter en hel sommar av arbetslöshet. Jag gör ett svintråkigt litet projekt med att sortera papper i nummerordning. Men de som jobbar på kontoret verkar trevliga. Och där finns massor av frukt och härliga mackor som jag får vräka av. Woohoo!

Det finns ett litet problem dock. Jag har timlön och när jag är klar med sorteringen så är hela jobbet över. Därför vill jag inte jobba för fort, för att få så mycket pengar som möjligt. Jag är för snabb för mitt eget bästa... Så nu försöker jag hitta bästa sättet att jobba långsamt samtidigt som det ser ut som jag är jätteflitig och effektiv. För jag vill ju att de ska inse att jag är den de behöver anställa till hösten eftersom jag är så otroligt duktig och uthållig...eller nåt.

Mysterium

När man vaknar av att mobilen ringer, varför säger man då alltid nej när den som ringer frågar om de väckte en?

Biltvätt

Idag övertalade/tvingade pappa mig att tvätta och vaxa bilen, vilket jag aldrig gjort förr.

Han tog fram burkar med vax och sånt. De såg sjukt gamla ut. En hade en prislapp där det stod 8,25 kr. Haha.

Jag: Eeh dessa är från din ungdom eller?
Pappa: Nejdå! Hur kan du säga nåt sånt. (Paus) De här fick jag från din mormor när morfar hade dött.
Jag: Så... De är alltså från morfars ungdom?
Pappa: Ja det stämmer nog.

I en av burkarna låg en gammal trasa. Och pappa har aldrig använt vaxet sen han fick det. Alltså har ingen rört trasan, sen morfar gjorde det. Han dog för typ tio år sen. Det FREAKS ME OUT att använda den. Men pappa förstår inte varför.

Mornin'

Jag vaknade för en halvtimme sen. Sov tretton timmar? Helt utan anledning? Mycket mycket skumt.
Men det är väl bara att njuta av arbetslösheten.

Lady GaGa verkar inte sjunga så bra live. Ser henne på Ellen just nu. Det är såklart svårt när man dansar samtidigt, och jag skulle sanna mina ord inte kunna göra bättre, men ändå.

Igår när jag besökte min nya lägenhet hade det blitt nåt avloppsproblem och översvämning. Känns sådär.

Totalt poänglöst inlägg?

Hosta

Hej. Jag är sjuk. Har svinont i halsen och hostar hela tiden. Alltså verkligen hela tiden. Konstant! Ja nu fattar ni nog.

Enda tillfället jag inte hostar är när jag är upptagen med att stoppa in nåt i munnen (dvs äta, inga snuskiga fantasier nu people (eller person, vet inte hur få det är som läser egentligen ;) )).

Det resulterar i att jag ungefär var femte minut desperat springer ut i köket på jakt efter något ätbart. Jag lär mig inte att det enda vi har i frysen är rått (eller ja, fryst) nötkött och persilja. Och i kylen hittar jag fortfarande inte den där kladdkakan jag är så sugen på. Bara mjölk och nån vidrig sås pappa hällt i en glassburk för att spara. (Jag har öppnat och undersökt burken tre gånger nu, för att vara fullständigt säker på att det inte är något yummy som döljer sig där inne).

Nån som vill komma hit med micropop, Marabou, pizza och Cream Cheese Chips? Inte det? Nej då får jag väl återgå till att hosta sönder mina lungor.

So long!

Trednvarning (den här vill ni inte missa)

Jag har spanat runt lite, men nu tror jag faktiskt att jag har hittat väskan som kommer hänga på varje trendmedveten tjejs arm i höst. Fick hem en bild på den idag. Vad tycks?Skämt o sido...Vem sköter lärarutbildningens PR, haha! Jag älskar den här bilden, helt sjukt olockande =)

Q&A

Fråga: Hur vet ma att Ante har varit hemma hos en?
Svar: Det ligger tolv isglasspapper som annars skulle räckt en hel vecka i soptunnan!
Skäms på dig Ante!RSS 2.0