Chili!

Jag har precis lagat en STOR gryta chili con carne och är väldigt stolt (och sugen). Måste säga att jag blivit bättre på att laga mat på senaste tiden. Brukade blir färdiga köttbullar och fiskpinnar, men inte nu längre =) Så,ska snart gå och njuta av maten. Och sen sega vidare här hemma med lite pringles! Blev sugen när jag came across den här härliga bilden!


Jessica Simpson and Nick Lachey

Jessica matar Nick med Pringles...

Rädd

Okej, det kom just ett högt CRACK från taket rakt ovanför mig. Det vill säga grannens golv. Lät som det gick sönder! Sitter nu här helt spänd och rädd att det ska rasa ner över mig.

Choc Chipsen var skitgoda förresten. Try them!



He, det blev ett blandat inlägg.
/Mama

Maxi, vill du gifta dig med mig?

Ica Maxi, that is. Jag var där igår och fyllde en kundvagn med chips, godis, glass och kakor. Det var så underbart härligt. Handlade fett & socker för 600 kr och nu är skåpen fulla. Sånt gör mig lycklig!

Köpte bland annat en påse Chocolate Chip Cookies, tre sorters chips, B&J Cheesecake Brownie, Marabou Apelsinkrokant, mörk choklad med hallon, blåbärssorbet, 6 hekto lösgodis och ett 7-pack Snickers.

Mm, jag har väl ett ganska störd syn på mat. Men jag är faktiskt inte fet. Än.

Dags att vräka Chocolate Chip Cookies nu. Bye!

/Mama

Toblerone =)

Shoppingturen slutade med en lila tröja/klänning från Cubus, en hemlig present till Mojo, en Toblerone och en Veckans Nu! Det var riktigt läge sen jag köpte en skvallertidning, så nu ska jag njuta ordentlig. Mår inte så bra idag, så kväll kommer jag nog att stanna hemma framför tv:n. Får se vad man kan hitta på i lilla Linköping imorgon. Eller vad säger du Farny? Aja, kryper nog ner under täcket nu. It's gonna be gooooood!

Ciao

Good morning!

Har precis avslutat frukosten. Den senaste veckan har jag kämpat med att göra mannagrynsgröt som min mormor brukade göra när jag var liten. Men jag kan såklart inte få till det. Så där perfekt blir det aldrig! Idag är jag ledig och tänkte åka in till stan. Är riktigt sugen på vårkläder nu! Har redan shoppat en bikini från H&M, blå och vit-randig och perfekt för en härlig "fun in the sun"-dag! Nu behöver jag en lite "finare", mer fancy liksom! Eller..behöver och behöver. Vill ha helt enkelt =) Och så är jag galet kär i den här klänningen från Elizaeth and James!! Men vi får väl se vad som händer...

Dsc_6659_full

Blablabla

Kom precis hem från skolan efter att ha tagit en riktigt lång lunch med Mojo. Satt på McDonald's i nästan två timmar och bara pratade. Riktigt mysigt. Jag undrar en sak... (och nu ska jag vara väldigt fördomsfull och verkligen placera folk i fack, jag vet att alla inte är så..) men varför är så fruktansvärt många lastbilschaufförer slibbiga, gamla män? Varför visslar byggarbetare alltid efter en? Och varför är tanter i kassan på ICA alltid sura?
Frågan slog mig idag när jag råkade ut för en flirtig byggarbetare, bara sådär hundra år äldre än mig. Men visst är det konstigt?! Okej..jag vet att inte ALLA är så, men ändå.

Jaja. Ska göra en härlig hårinpckning nu och sen är de pluggande som gäller. Jag är beroende av Got2Be Smooth and Chic nuförtiden! Det luktar så underbart gott!


Om Jessicas vikt

Ska snart iväg till skolan, eller snart och snart om sådär fyrtio minuter. Men jag har blivit fast i att gå upp mycket, mycket tidigare så att jag kan ta det extra lugnt, hinna tugga mina mackor och se vad som har hänt på people.com. Har i några dagar följt debatten om jessica Simpsons vikt nu. Det är så himla sjukt att hon av alla kritiseras för att vara för tjock! 
Hela grejen började när fotot underst togs och nu är alla helt galna! Som tur är försvarar de flesta henne, men allvar liksom. Vart är vår väg på väg? Jessica är inte det minsta, och jag understryker det minsta överviktig! Hela debatten gjorde mig bara så sur.
Nog med det. Ska till skolan strax och sen ska jag och Mama, i protest mot allt vikt-crap, gå och sätta i oss skit goda El Macos! Yey!


Hur snygg som helst!!




Rik igen=El Maco

Sorry att jag skriver så tråkiga inlägg. Men klockan är nu över tolv. Jag gick in på banken och ser att det finns pengar på mitt konto. Underbar känsla måste jag säga! Är lite väl lycklig över dessa pengarna kanske.. Men det var över två månader sen jag hade pengar till nåt mer än hyra typ. Så nu är jag lättad som få.

Imorgon ska jag, Naughty och Sebster äta El Maco. Jag längtar obeskrivligt mycket. M-m-m. Ska bli insanely gott.



Jag har en granne som ser ut exakt som Mrs McCluskey.

Nighty Night

Top Model

Nu har jag faktiskt pluggat länge, det är svårt att komma in i det igen när det var på längde sen jag gjorde det! Nu hade jag tänkt mig att krypa ner i sängen med lite te och se "Top Model". Jag vet inte vem jag gillar bäst, har haft helt svårt att "connect" (om man nu kan beskriva det så) med någon av tjejerna den här gången. Och på brukar det aldrig vara. Kanske för att jag inte vet vem som ska vinna den här gången, för första gången sedan säsong två tror jag. Så blir det alltid så att jag håller på den som vinner, för då blir man i alla fall inte besviken. Mitt favoritfoto hittills är i alla fall det på Samantha när hon tittar upp ur vattnet! Och min favoritvinnare är nog Danielle. Eller Salisha. Hon är fantastiskt söt!Otroligt intressant eller hur? Haha.


Danielle

Fattig

Nu har det gått en hel vecka (tror jag?) för mig med 5 kr på kortet. Det plus 3,50 i mynt är allt jag har. Seriöst allt, inga sparkonton, fonder eller nåt sånt. Man kan lugnt säga att jag är fattig.
Men imorgon kommer äntligen csn. Det är ju egentligen inte så mycket pengar det heller, men ska bli otroligt skönt! Kan ju betala hyran & mat o sånt. Det är ju ganska viktigt hehe.

Så mitt liv börjar get lite back on track tror jag. Är inte lika mycket en vandrande katastrof nu. Feels nice. Det första jag ska göra när jag har pengar är att vräkhandla på Maxi och köpa munkar på Linköpings lilla munkställe i stan. För ja, cravingen finns där lika stark. Eller lite lite svagare faktiskt, för Naughty gav mig tre donuts på bion i måndags. Kan ju säga att det är bland det bästa jag nånsin fått. (how sad am I?) Love you Nattak.

Ska göra chokladbullesmet nu. Yum!

Smörsugen =P

...jag sitter här och ska börja plugga och blir plötsligt väldigt, väldigt sugen på...SMÖR! Hihi. Jag brukade älska att äta Lätta direkt ur paketet, men sen en dag stoppade någon (du vet vem du är ) en stor sked Bregott i min mun och det var så äckligt så jag bara slutade. Men nu kom suget tillbaka. Och jag har inget hemma just nu. Kanske lika bra det, haha!



Yummy!


 


Vampyrer, sena bussar och snacks!

Jag har stora problem med att höra vad folk pratar. Trodde att en tjej i min klass pratade danska i tre dagar och sen visade det sig att hon pratade helt vanlig svenska! Alltså... seriöst, vad har jag för problem, haha?
Igår var Mama och jag och såg "Twilight" (helt ok film, men mest sevärd på grund av sötisen Robert Pattinson, som av någon anledning looked like crap på premiären, anyway...) När vi kom ut från biografen (som var teeny-tiny, allvar min TV är nästan större än den duken) märkte vi att de sista bussarna gick halv tolv! Halv tolv, people! Så är det när man bor i en liten by som Linköping, haha! Mama fick ialla fall rama mig hem (vänta...rama är väl skånska? Skjutsa då...) och hela vägen var vi lite smårädda för vampyrer.

Kan inte någon i Linköping dra igång en kampanj så att vi får bussarna att gå åtminstone en gång i timmen? Hur ska man annars komma hem om man slösat det som kunde vara taxipengar på snacks till filmen =9

Nu ska jag se färdigt Days, sen ska jag jobba hårt på seminarieuppgifterna tills imorgon!

Ciao!



Min roliga, roliga bok =)

God morgon!

För att kompensera för min kassa natt (grannarna fick klockan ett plötsligt för sig att spela "Hips Don't Lie" på högsta volym och sen låg jag och vred mig till klockan fyra) har jag nu haft en riktigt mysig morgon. Åt frukost i sängen framför tvn (Crunchy müsli och en stor kopp te). Sen tog jag en riktigt lång, härlig dusch (jag älskar mitt Body Butter från The Body Shop, ALLA borde ha ett sånt). Och nu sitter jag här, men en ny kopp te och lyssnar på min kära Ella Fitzgerald.
     Men nu är nog det roliga slut. Historia läxan väntar!

Men innan jag säger hej då.. What's the deal med Ebba Von Sydow, Sofi Fahrman och Elin Kling. Hur många långhåriga, blonda modebloggare är för många? Inget illa om dem, men de är ju löjligt lika. Var är variationen?
     Men I guess that's Sweden for you, hihi! Avvikelse dödar =)




En helt vanlig lördag??

Natti: Ja, men det är ju inte på riktigt [pratar om något Playstation 3 spel, GTA tror jag det heter].
Sebster: Jo, man kan göra allt som man gör i ett vanligt liv. Döda folk, äta hamburgare, dricka sprit och gå på strippklubbar!

Någon med "ett vanligt liv" som ägnade sig åt det här i helgen? =)

Donuts

Mama har blivit BESATT av donuts på sista tiden. Besatt, I tell you. Sugen som få. Liksom, titta på detta:






Jag dör av sugenhet.

Världens sämsta ursäkt?

Naughty: Och du smsar mig typ aldrig längre!
Mama: Ja alltså förlåt. Men jag har varit så trött i handen på sista tiden.

Men det är faktiskt sant! Jag har varit extremt svaghänt (eeh?) lately.

Apropå det så har jag blivit beroende av att dricka chokladsås. Nu ska jag tassa (har alltid älskat det ordet) in i köket och ta lite.

Godnatt!

Det går ett spöke i min klass

A: Men, var tog J vägen?
S: Vet inte, han bara försvinner ibland!
A: Jaa... och han är ju ganska tystlåten. Märks inte så mycket.
Jag: Mm, han kanske är här just nu, bara att vi inte märker det.

Sen vänder jag mig om och ser J två meter bort... Hehe. Hoppas han inte hörde vårt samtal!

Skola igen

Japp, idag började min fortsättningskurs. Och jag blev stressad! Måste läsa 200 sidor per vecka i sjuka böcker med språk som är omöjligt att förstå. Kommer bli jobbigt. Men bara fyra veckor måste jag stå ut.

Tänkte bara visa er de mycket upphetsande böckerna. Nu kanske ni förstår vad jag menade med att Företagsekonomi 2 är otroligt osexigt...



/Mama


Uppkörning

Hello. Idag körde jag upp. Fick ig. Igen. Det var mitt andra försök.

Felet jag gjorde var att inte sakta ner när det går en hund utan koppel på trottoaren. Wtf liksom? Störigare fel får man leta efter.

Försöker att inte deppa ihop över detta. Och det går ganska bra. Har dansat runt lite här hemma och mumsat glass. Snart ska jag iväg till uppropet för denna terminens kurs (fek 2, fråga mig inte varför jag valt denna osexiga kurs...). Ska faktiskt bli skönt att komma igång med skolan igen. Hoppas det inte är för mycket att göra bara hehe. Just nu ser det inte så slappt ut med tanke på att jag ska ha en dugga (typ liten tenta) varje fredag. Jobbigt. Men man överlever väl!

Pusshej /Mama

Creep-granne

Jag har en granne i huset mitt emot som brukar sitta vid fönstret och kika ut genom de nerdragna persiennerna. Vad är det för psycho-beteende? Har sett honom/henne tre gånger nu. Riktigt freaky faktiskt. Det är dessutom helt onödigt att ha persiennerna nere, för de är helt så öppna ni vet. Så man ser lika mycket igenom som om de inte hade varit där. Vilket sär.

Mat?

Min kassa matvanor fortsätter... de senaste 24 timmarna har jag bara ätit chips och choklad. I suck. Men jag överlever än så länge i alla fall!

Har fått en extra kärlek till Days på sista tiden. Bra att jag inte har så mycket lektioner, så kan jag se det ofta :)
Nu börjar Womanizer på Mtv och jag ska gå och göra mat...tror jag. Efter tvättstugan.

/Mama

Bad Mojo.

Jag skulle äta riktig middag idag. Var till och med och köpte fiskpinnar. Men.. efter ett paket Pringles Sourcream, en semla och Rocky Road-glass är jag tyvärr för mätt. I'm sorry Nattak, jag lovade ju att äta!

Btw, jag hatar att plugga. Håller på att lose my mind. I två dagar har jag suttit konstant och "pluggat". Men det jag har åstadkommit skulle ta knappt en timme om man bara var koncentrerad. Har inte varit duktig med andra ord. Får väl skylla mig själv om jag inte klarar tentan. Men ååååh... sjukt jobbigt blir det om jag inte klarar. Jaja vi får se. Två nätter + en dag kvar att plugga ju. Allt kan hända! ...

Idag hade jag sista körlektionen innan uppkörningen. Riktigt nervös nu!! Det gick rätt bra idag förutom att jag SUGER på högerregeln och glömde den typ fem gånger. Och råkade lägga i backen när jag skulle svänga.

Det var allt.

100

Vet ni vad? Detta är det hundrade inlägget här i blogget.
Synd att det är ett så tråkigt inlägg.

Är det bara jag?

Är det bara jag som, ibland när man är skabbig (Jag menar alltså riktigt skabbig. Typ har på sig en gammal t-shirt från KnatteKnatet och ett par pyjamasbyxor man sytt i slöjden för fem år sen. Samt ben i stort behov av rakning och hår som inte har tvättats på lite väl länge. Osminkad ansikte fyllt av rödheter.) och typ går runt hemma, plötsligt får för sig att leka modell. Ställer sig där och bara posar lite. Försöker work det fettiga håret och det enorma hålet i baken på pyjamasshortsen. Typ låtsas att de vidriga bilderna ska komma med i Elle Magazine. Är det bara jag som gör sånt?

Just to clarify.. Jag fotar alltså inte mig själv. Bara posar! ; )

Lycka

Ibland blir man totalt lycklig av en skiva nybakat bröd från maxi, med smör och salami på.
Idag är en sån dag.

Fast.. när jag tänker efter så.. varje dag är en sån dag. Nybakat bröd och salami är nog alltid lycka.

Semlor

Varje år vid den här tiden och nån månad framåt blir jag besatt. Av semlor. Det är så galet gott! Bara älskar det. Åt årets andra idag, och en står och väntar i kylen hihi. I LOOOVE them.

Blir galet sugen av bilden.. Hade planerat att äta den sista till frukost imorgon, men nu tror jag inte att jag kan motstå den så länge!

Jag har en riktigt tråkig helg, måste plugga konstant. Det suger. Ska ha roligare nästa helg!

Det ryktas förresten om en en Ben & Jerry-smak i Sverige, nämligen Tiramisu. Ska till affären imorgon och spana.

/Mama

Välkommen till det fattiga studentlivet

Dags för middag. I min kyl finns just nu:
  • Hallonsylt
  • Ättiksgurka
  • Vaniljsås
  • Tomatpuré
  • Ketchup
  • Inlagda vitlöksklyftor
  • Margarin
+  55 kr att handla mat för

Nån som har tips på ett bra recept?

/Mama

Nya skor

Har ägnat mig åt lite fönsternätshopping (om man kan säga så) och bland annat fastnat för de har skorna, från jessicasimpsoncollection.com De blommiga är definitivt mina drömskor i vår!





BTW...

Nästa Britneysingel blir en av de två jag hoppats på... "If You Seek Amy".

All of the boys, and all of the girls are begging to if you seek amy...

GO BRITNEY!

What to do...

Är vaken och alldeles ensam i lägenheten. Eller... Sebster sover så det är som att vara ensam. Har varit inne på alla intressanta sidor (people.com, Facebook, worldofbritney, osv =)) och har nu inget att göra. Vill städa, men anar att dammsugaren skulle väcka Seb direkt. Och jag vill inte ätra frukost ensam, det är så tråkigt. Men jag är så hungrig. Och jag orkar inte gå och sätta på TVn. Herregud, vilka provlem alltså. Vad ska jag göra?

Vänta... I got it. Perfekt lösning just nu. HARPAN!! Hihi. Ja, jag ska spela harpan.

Låter detta sjukt, sjukt, sjukt patetiskt? Äh...förresten. Who cares?


Min livräddare...

Jag är en idiot

Hej. Jag är pissed på mig själv. Har haft en riktigt dålig dag.
Började med att jag glömde gröt på spisen så att brandvarnaren började tuta. Kastrullen blev helt svart och förstörd.
Sen cyklade jag iväg till körlektionen. Det gick riktigt dåligt. Nu är det inte långt kvar till uppkörningen och jag fick boka upp en dubbellektion som jag inte ens har råd att betala.. Vet inte hur det ska gå.
Sen när jag var hemma hände det värsta. Skulle anmäla mig till tentan jag har nästa vecka och såg då att det är för sent att anmäla sig! Jag trodde man hade till en vecka innan att göra det men det var visst tio dagar! Fick galen panik. Ringde universitet och frågade vad jag skulle göra. De sa jag får gå till salen, skriva upp mig på en lista och om det finns extra platser får jag skriva den en halvtimme efter alla andra har börjat. Jag är så sur på mig själv... Tänk om jag inte kan göra tentan? Då måste jag vänta ända till i maj för nästa chans.

Fast som det ser ut nu kommer jag ändå få ig. Har inte börjat plugga än.

PISSY DAY

och klockan är bara kvart över fyra. Många timmar kvar som kan bli lika vidriga... Nasty.

OH MY GOD...

...så het

RSS 2.0