Britney älskar Kevin, Newlyweds 2, Friends and the City och andra what ifs...

Britney och Kevin återförenas under hennes turné (Victoria Prince, who?) och bestämmer sig för att ge familjelivet ännu en chans. Sötisarna Preston och J.J är överlyckliga! Det går knappt ett år innan turturduvorna bestämmer sig för att åter igen gå nerför altaret och bli Mr och Mrs Federline. En månad efter bröllopet är Britney gravid och efter ytterligare ett år har pojkarna en underbart söt Britney-kopia till lillasyster.
     Kevin hittar sin nich inom politiken(?) och blir så småningom USA's mest älskade president.
     Men tro inte att Britney glömmer sin karriär för det! Nej, hon spelar in sitt sjunde studioalbum och kallar det "Original Doll". Skivan blir en MEGAHIT, den största i hennes karriär och säljer platina 67 gånger om! Hon åker på turné med Kevin och babysarna. Efter ett stopp i Sverige bestämmer de sig för att köpa ett semesterhus på stranden i Malmö där de kan spendera somrarna. Sedan lever de lyckliga i alla sina dagar.Sedan gifter sig Jessica Simpson ÄNTLIGEN med Tony Romo och de började spela in "Newlyweds 2 - Let's Give it Another Go". En given succé. Jessica blir gravid med tvillingar och syns snart på Hollywoods gator med tvillingdockor. Inte för att hon tror att dockorna är hennes babies, för att öva, så klart!
     Någon kommer på idén att spela in en Sex and the City/Vänner film, både utspelar ju sig i New York, eller hur.? I filmen (som får namnet Friends and the City) träffas sexgalningarna Samantha Jones och Joey Tribbiani och har självklart mind blowing sex. Något som visar sig bli väldigt komplicerat då Rachel och Charlotte blir bittra fiender.
     Brangelina-sagan kommer till sitt slut...eller inte riktigt. Det visar sig nämligen att Angelina Jolie ÄR Jennifer Aniston - utklädd. Allt startade som en kinky bedroom-lek, men sedan kom paret Anitson-Pitt på att de kunde tjäna stora pengar på lite otrohetsskandaler. Resten är som man säger -  historia. De sex barnen visar sig i själva verket var utklädda hundar.
     Och så slutligen. Jennifer Lopez erkänner skamset att hon haft en affär med ex-pojkvännen Ben Affleck och att tvillingarna Max och Emme i själva verket är hans. De växer upp och blir världens snyggaste barn. Emme kröns till och med till Miss World 2029!


Snipp snapp snut, så var sagan om det alternativa Hollywood slut.
Det är sånt här man får göra när man sitter sjuk framför datorn på en fredagkväll och pojkvännen inte kan slita sig från vad det nu är han spelar. Haha. Jag är sjukt nördig =)

Kommentarer
Postat av: susan

sv: ja brödrosten var jättesöt!

2009-05-22 @ 20:59:46
URL: http://susanss.blogg.se/
Postat av: fashion by linnea

fin blogg!

kommentera gärna min massor! <33

2009-05-23 @ 14:29:44
URL: http://fashionbylinnea.blogg.se/
Postat av: ante

Varför ska inte jessica gifta sig med nick? And j.lo behöver inte cheet! Bara barnen inte blir så fula som marc så är jag happy! But overall i liked it! Btw så skrev jag att jag ville ha ett crossover med satc och vänner på youtube så skrev någon att det var en stupid idea! Needless to say i was hurt!

2009-05-24 @ 21:00:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0