Victory!

Sitter här och ser Christine. Älskar det programmet! Idag handlar det om att hon inte kan bo ensam och är sjukt osjälvständig. Jag är väl likadan ganska ofta. Men vet ni vad - i morse satt en enorm spindel på min vägg. Och jag dödade den helt själv! Skrek och hade panik men ändå, jag klarade det! Så sjukt stolt. Känner mig som en independent woman nu hihi.

(sen att jag inte diskat sen i fredags kan vi ju skita i)

Intressant

Idag har Mama ätit:
  • en banan
  • en ostbaguette
  • mängder av vaniljglass med maränger, strössel chokladsås med banansmak
  • en till banan
  • Ben & Jerry's Half Baked
  • Pringles
Idag har Naughty ätit:
  • All Bran
  • 6 kakor
  • choklad
  • pizza
  • mer choklad
  • macka
  • 6 piroger med creme fraiche
  • glass med chokladsås och banan
  • chips och dip
  • mer glass
Hej Anna Skipper, kom hit om du vill ha en utmaning!

Mat är bäst!

Inget Days!

Här kommer man hem efter en skoldag som slutade klockan elva och är sugen på att se Days. Satte på tvn nyss och ser Gillian från Du är vad du äter. Wth? Tydligen har Days tydligen börjat sändas 10.30 istället! I do not approve. I och för sig kan man ju se det på långa sovmorgnar nu men.. Känns väldigt fel. Det är så tidigt liksom!

:- (

Det var inte alls allt!

Har ju en grej till att berätta.
I natt när jag cyklade hem så var det massa ambulanser och brandbilar precis utanför mitt hus. Upptäckte att en tvättstuga typ tio meter bort brann! Det kom massa rök och alla fönster var krossade. Sjukt läskigt tycker jag. Oooch, en till brann på andra sidan gatan! Nåt ghetto kid måste ha tänt på. Jag blev helt freaked out, det stod verkligen en brandbil precis utanför min port. Idag har jag kollat på Linköpings tidningars hemsidor men det har inte stått nåt om vad som hände... Borde det inte?

Crap... En grej slog mig nu. Jag missade min chans att hit on a fireman! Damn it.


Skumt och hockey.

Just nu sitter Naughty på ett tåg i tre (fyra?) timmar med en liten crazy hund som hon ska passa. Jag sitter i min soffa och gnager på en morot. Nyttigt eller hur?

Igår crashed jag en guys night. Såg på hockey och fotboll med 7 killar. Plus jag. Det var ganska ...intressant. Först var de sjukt rädda för mig och vågade typ inte öppna munnen. Men efter några öl började de berätta saker. Som att fem av dem för två nätter sen hade legat i typ tre timmar tillsammans ihopklämda på en enda madrass. De kallade det "mysmadrassen" och alla var eager att göra om det snart igen...

Förresten så lärde jag mig att i hockey spelas varje match sju gånger. Eller alltså, till exempel finalen (som i år är mellan HV71 och Färjestad, kolla så insatt jag blivit efter min första hockeymatch!) kommer spelas sju gånger. Lagen möts sammanlagt sju gånger, ungefär en match varannan dag, och varje match tar 1 timme utan pauser (om det inte är lika för då blir det massa förlängning). Och sen den som har vunnit fyra matcher blir mästaren. Liksom whaaaa? Det är det särigaste systemet jag nånsin har hört talas om!!! Bara spela en gång som i alla andra sporter. Vem kom på denna idiotiska grej? Jag blev sjukt upprörd och chockad och boysen hatade mig för det.

En annan grej jag gjorde igår var att baka bröd. Jag är galet stolt över detta och skryter inför alla jag träffar.

Det var allt, hejdå!

Disgusting

Jag läste nyss på nån random hemsida att för att få kalla sig en äkta feminist måste man vara beredd att smaka på mens.

Eeeh? Jag tror de har blandat ihop uttrycken "feminist" och "disgusting sinnessjuk circus freak".

Nu måste jag nog gå och spy. Hejdå!

Ålderskrisen växer

Insåg just att det är exakt två veckor kvar till min tjugoårsdag idag. PANIIIIK!!!!!

Det går nerför.

Jag trodde ju att det här vad bad. Men nu har det blivit ett snäpp (snäpp?) värre. Jag var just tvungen att använda ett recept för att koka potatis.

Man kan ju dessutom undra varför jag ville koka potatis. Det är ju helt äckligt! Men tyvärr, det var den enda jag hade hemma och jag orkar inte gå till affären.

PS jag är kär i Timbuktu idag

Godmorgon

Idag är en bra dag eftersom csn kom igår! Men det är en dålig dag eftersom Nattak åker hem till Malmö. Ja, för mig är den dålig alltså. Bra för henne. Anyway, jag tänkte visa mitt datorskrivbord som jag är lite kär i just nu! Här är det.

Om bara vädergrejen inte visade -2 grader utan lite varmare... Men ja, det är soligt.

Our day..

Hade en härlig dag med Mama. Gick såhär:
  1. Träffade Maja i skolan. Köpte en liten Ben & Jerry som hon åt i det iskalla vädret på vägen hem.
  2. Kom in i affären och blev överlyckliga över att det fanns våffel-smakprov! Köpte sedan grädde och sylt och gick hem och gjorde egna våfflor.
  3. La oss svinmätta på sängen och tittade på Ophras sex-special. Blev lite rädda av tanken på att hon har sex och kom fram till att ordet "sexercise" är riktigt härligt.
  4. Fick reda på att jag fick VG på tentan =) Yey!
  5. Besiktningskvinnan kom. Vi satt som fån i sängen och visste inte riktigt hur vi skulle bete oss medan hon gick runt och kollade in allt.
  6. Sebster oroade sig för hålen i onödan.
  7. Satt på hallgolvet och pratade om popstars Supernatural och andra skumma saker i en halvtimme innan Mojo gick.
Okej. ska inte punkta upp mer. Fick även reda på att "Radar" kanske blir Britneys nästa singel. Är inte helt för det måste jag säga... Men jag har ju inget att säga till om där. I guess we'll see.


Skoldags

Nu ska jag till skolan och sen kommer besiktningskvinnan. Sebbe är helt nervös över att det har blivit hål i väggen av hyllorna vi har satt upp, hihi. Det är så gulligt, det värsta som kan hända är liksom att man betalar lite. Fast ok, det är i och för sig inte så kul. Men idag kom äntligen pengarna, så nu gapar kontot inte lägre tomt! Yey. Ska nog ta en runda på IKEA snart, så jag kan börja förverkliga mina inredningsdrömmar!

Ciao så länge!

Känner mig på gott humör idag!!

Jag glömde...

Jag glömde förresten informera om två saker.
  1. Har i några dagar funderat på varför Cloetta säljer både Plopp och Center, eftersom det i princip är samma sak. Vad skiljer dem åt liksom? Så för att avgöra detta begav jag mig idag till affären och inhandlade en Plopp och en Center, varpå ett smaktest utfördes. Resultatet blev att de faktiskt smakar ganska olika och Center är godast. Mycket, mycket intressant, eller hur?
  2. För det andra måste jag dela med mig av en sång jag har varit BESATT av i två dagar. Tror jag lyssnar på den för 30:e gången nu. Stötte på den på någon blogg, och det är jag verkligen glad över för jag kan inte få nog! Här har ni den:


Ja, Farny, det är dessa jag har pratat om. Och nej, de sjunger inte på svenska, hihi. Är inte quite there yet ;)

Hello

Hello.
Sitter här mätt efter en lite för stor portion av spagetti med köttfärssås och lyssnar på The Libertines. Kände mig inspirerad av Frossys musiksmak och försöker nu vidga mina vyer. Fast jag vet inte om de är för mig riktigt! Har faktiskt lyckats läsa in ett par sidor nu så jag känner mig ganska stolt. (Borde absolut inte vara så stolt som jag är, för största delen av dagen har inte ägnats åt helt andra saker, typ tillverka ett gigantiskt födelsedagskort =))

Imorgon kommer en kvinna och ska besiktiga min lägenhet och jag måste säga att jag är lite rädd. Och så kommer Mama för att fira våffeldagen, hihi!) Nu ska jag snart bädda ner mig framför Desperate Housewives med lite apelsinkrokant!

Imorgon ska vi vräka!

The Hills

Såg just fyra småläskiga previews för nästa säsong. Check them out cause it's gonna be gooooood!

Om nån undrar varför jag är vaken så sent så är det såhär: Jag sa till Natti att om jag inte skrivit minst en och en halv sida på min skabbiga inlämningsuppgift innan jag lägger mig idag så ska hon få alla kläder i min garderob. Hittills har jag en halv sida. Och hur löser den idiotiska Mama detta? Jo, jag stannar uppe och underhåller mig med blandat skit på internet istället för att skriva... Suck. Jag kommer nog vara vaken hela natten. Annars måste jag börja gå naken!

Au-revoir.

You Spin Me Round

Dansar förresten loss till Jessica Simpsons "You Spin Me Round (Like a Record)", medan jag gör mig iordning! Så härlig och peppig. Love it.



Sleepy

Kunde verkligen inte sova inatt. Såg något skumt spökprogram på TV4+. Om hemsökta hus och blev ganska rädd, haha! Sen somnade jag inte förrän efter tre. Känner mig inte så trött dock, som tur är, men det kommer väl i skolan!
Börjar ett idag och ska snart äta lite lunch. Är sugen på en härlig smoothie, så det blir nog det.

Ha det bra så länge!

Leta lägenhet suger

Varför finns det inga lediga lägenheter i Malmö? Liksom hur ska man någonsin hitta någonstans att bo om det finns 800 sökande för varje lägenhet som finns? Det är ju helt INSANE! Jag är trött på det nu. Riktigt trött.

RIP

Hejdå våren. Tack för att du hälsade på oss i tre dagar åtminstone.


Det snöar skitmycket utanför fönstret och jag är PISSED!!!!!!!!!!!!

Robinson

Måste ju blogga lite om Robinson :) Såg premiären igår med Naughty. Vi var båda galet besatta av programmet när det gick på Svt back in the day, och det verkar ändå kunna fånga oss nu också.

Vi hejar på han Erik Billing från Malmö. Han verkade dryg på det perfekta, härliga sättet. Dessutom snackar han ju skånska. Och mitt största hat är den snobbiga Stockholmaren, Lukas tror jag han hette. Och just det - norrlänningen Beatrice! Henne hatade jag mest av allt. Yuck. (Förlåt om jag är taskig...men liksom dokusåpor är väl till för att snacka skit om folk :p)



Det blir nog en rolig säsong trots allt! Men man kände hur hopplöst olycklig man skulle vara om man kom till det där träsket utan mat. Verkligen inte vad man har tänkt sig...

Dags att flytta..

Vet ni vad jag ska göra snart? Gå och säga upp min lägenhet! Och jag har ingen ny på gång än. Haha. Lite läskigt faktiskt, men ibland måste man vara modig.

In other news...fick just reda på att min lillasyster, som precis fyllt 13, ska ha fest idag. Sin första co-ed fest, för att vara exakt. Hmmm...vet inte vad jag tycker om att hon tar hem massa pojkar redan. OMG...de växer upp så fort, don't they? Vad ska man göra?


Bye bye Stångåstaden...

I'm a Junkie!

Det är dags att jag bekänner en sak. Jag har ett beroende.

Om jag inte får äta OLW's Cream Cheese Chips på en hel dag är det alltid en misslyckad dag. De är såååå goda. Mm, bara att tänka på dem gör mig helt excited. Eller okej, just nu tänker jag bara inte på dem utan sitter här och vräker en påse, haha.

Hi, my name is Mama and I'm a chipsoholic.

Om ni inte redan har gjort det... PROVA DEM!
(Men ät inte upp alla i affären, ni måste spara lite till mig)


Bländad av benen!

Ahhh...har just kollat runt lite på H&Ms hemsida och surnade till lite när jag såg deras modeller. Inte för att de är smala och heta, nej nej. För att de är så bruna!!
Ni vet när den första solen kommer fram och man för första gången sedan september ser sina ben i riktigt solljus och de bara LYSER vitt. Verkligen bländande vita. Det händ mig när jag satt i fönsterkarmen tidigare idag. Gnuggade mig i ögonen och undrade om jag verkligen såg rätt. Men inga fel där inte. Så jag hoppade lite skamsen ner från min solplats och surade ett tag i sängen istället.

Nu ska jag gå och se ett avsnitt av Oz med en kopp te och en chocolate chip cookie på magen. Njut av er kväll också!


Kanske får ta till med lite brun utan sol... Tips på någon bra?


Grilldags!

Så sjukt härlig väder, man blir riktigt glad. Fast nu känns det lite värre att sitta inne i skolan eller plugga hemma. Men nej, jag klagar inte för även det är bättre. Satt igår med öppen dörr och en LJUVLIG grill-doft spred sig plötsligt in rummet. Ni fattar inte hur underbart det var. Nu längtar jag bara till härliga grillfester och mysiga kvällsdopp på stranden.

 I ♥ sommaren!!


En skum vattendans på stranden i skymningen...
Precis som det ska vara, hihi!

Sovmorgon

Idag börjar jag klockan ett. Härligt! Den vanliga jag skulle nog ha tagit chansen att sova länge och gått upp typ halv tolv, men inte idag. Jag satte klockan på nio för att få en härlig morgon hemma, och det funkar! Har tagit en extra härlig dusch, sett sista avsnittet av The City (Olivia är en BITCH!) och ska nu börja prova lite kläder och lacka naglarna. Nice! Om man bara kunde ha så mycket tid varje dag.

Det är soligt idag = Mama är överlycklig.

Pusshej

Soligt och stressigt

Solen lyser utanför fönstret. Och jag blir skitglad! Tyvärr är detta ändå en pissy day eftersom jag har en sjuk inlämningsuppgift som måste vara klar 24.00 i natt. Jag är ju en idiot, och började därför idag med den. IDAG!! Den är planerad att ta en och en halv vecka att göra. Jag fattar inte varför jag är så dum i huvet och skjuter upp saker såhär, varje gång. Liksom lär dig av dina misstag Maja! Anyway, som ni förstår är jag extremt stressad. Borde absolut inte sitta här och blogga nu...

När man har viktiga men tråkiga saker att göra blir precis allt annat lockande. Självklart roliga saker som att se det nya The City-avsnittet eller gå och shoppa (eeh, fönstershoppa - kontot är anorektiskt). Men även tråkiga saker drar i mig. Typ nu känner jag för att gå ut på promenad i solskenet, trots att jag hatar att gå. Blir till och med lite sugen på att diska och städa! Det hade ju aldrig nånsin hänt om jag var ledig. Suuuck... Om bara den där tvätta-fönster-cravingen hade kommit en annan dag.

Oh well, det vidriga ofärdiga arbetet kallar på mig!

Dagdrömmer

Är det bara jag som dagdrömmer à la JD i "Scrubs"? Typ när jag sitter på bussen fantiserar jag ihop värsta avancerade drömmer om jag skulle möta någon. Verkligen sitter och tänker ut dialogen. Och så plötsligt händer något oväntat i fantasin och så stormar en mördare in, eller en köttätande hund eller nåt. Sen så måste jag tänka ut hur jag skulle göra för att överleva hundattacken. Haha! Händer speciellt när jag är bored. Typ nu. När jag borde plugga. Ska verkligen stänga av datorn nu.

Ciao


Rosa badrum

Under de senaste dagarna har jag verkligen varit hagalen! Är lite väl besatt av olika saker som jag måste köpa. Vet att jag har skrivit det förr, men det vill inte gå över. Så jobbigt. Cosmo hjälper inte heller!! Vill nu skapa en super-tjejig, rosa budior i mitt badrum, haha! Gissar att Sebbe hade FREAKED OUT. Typ som när Peggy gör om badrummet i "Married with Children" och Al blir riktigt pissed. Älskar det avsnittet!!


Vad tror ni Al hade sagt om detta badrummet?



- My toilet's not a man! My Ferguson has become...Fergie!
- Al Bundy

Världens härligaste reklam

Ett bevis på att jag inte kan plugga. Kollar runt på skumma Youtube klipp. Såg i alla fall detta. Härligaste reklamen ever!!

Hjälp..

Någon som har något smart knep som kan få mig och Mama att plugga ordentligt? Seriöst berhöver vi nog hjälp. Själv sitter jag här och sneglar på min nya Cosmo och undrar vilka fem små ord som kan få honom att dyrka mig för alltid... Eller varför Lauren Conrad alltid blir bedragen, hihi! Hur ska jag skärpa mig?!

Lauren Conrad is a Cosmopolitan Cutie
Förbaskade Cosmo =)

Redo att flytta hemifrån?

Jag har bott ensam i sju månader nu. Ganska länge. Men jag undrar hur redo jag egentligen var/är för detta.
Sen jag flyttade har jag dammsugit kanske fem gånger. Jag lagar som bekant nästan aldrig mat utan lever på chips. Jag har ju liksom överlevt hittills och därför tänkt att jag klarar av det här.

Men när jag just var tvungen att kolla i kokboken hur man kokar ägg började jag tveka...

Måndagmorgon!

Vaknade piggare än någonsin och verkligen hoppade ut ur sängen när jag såg att solen lyste utanför! Blev riktigt, riktigt glad och har inte kunnat sluta prata sedan dess. Sebbe vill nog döda mig, haha! Känner mig verkligen glad idag...tänk vad lite sol kan göra!!
Juste...jag har ju inte berättat om mina shoppingfynd som jag gjorde i lördags. Köpte bland annat tre par skor.

1. Pumps   2.

1. Först dessa, svart/vita tygpumps från Din Sko. Älskar dem! Och de finns i gult också, känns som om även de kommer hamna i skogarderoben snart =)
2. Sen har vi de här svarta tygskorna från H&M. Kostade bara 98 kronor och de är så bekväma att ha på sig.
Köpte även ett par rosa sneakers för 50 kronor! För dagar när jag känner mig mer crazy, hihi!

Älskar även dessa paren, alla är från Din Sko. Vi får väl se vad man får råd med...

Barbie   Sneaker   Pumps

Köpte också en grå kjol och en blå/vit klänning från Gina Tricot. De har så sjukt bekväma kläder, älskar att ha dem på mig. Enligt mig (och säkert Mama) är Gina det nya H&M. De har i alla fall MYCKET roligare kläder den här våren. Massa färger, sånt som man bara älskar när det är vår. Nu måste jag bara fixa bikinitoppen till vårens första bikini. Beställde bikinin här under från H&M och märkte sen att toppen var alldeles för liten. Så det måste jag take care of.



Ha en en bra måndag!

För synkade!

Har de senaste dagarna blivit lite rädd för hur "in sync" jag och min lillasyster är. Började igår under Melodifestivalen. Sitter och pratar med Maja och säger saker som "oj, hon är riktigt lik Marjorie i Top Model". Fem sekunder senare skickar Ante smset: "Hon liknar verkliger Marjorie i TM". Och nu sitter jag och pojkvännen och ser "Sanningens ögonblick". Tjejen som svarade sa "JAG" istället för "JA", varpå jag vänder mig till honom och säger: "Hon sa jag, istället för ja. Men hon har jättefina skor!". Två sekunder senare skriver Ante: "Hennes första känsla är jag! Men hon har snygga skor". Och så fortsatte det. Scary, hihi!

Godluktande byxor!

Nu luktar mina gamla mysbyxor gott igen! Har precis tvättat och kommer nu på mig själv med att sitta och sniffa på mina knän, haha!
En ganska skum tant som inte kunde svenska knackade på dörren när jag lastade in mina lakan i maskinen och när jag öppnade försökte hon övertyga mig om att det var hennes tvätt-tid. Förstod inte ett enda ord av vad hon sa, som tur var hade jag Sebster med mig. Men hon lyckades inte sno den!

Nu är Sebste nere och hämtar pizza till oss. Oh yeah! Vräkdags =)


Äntligen rena kläder!

Post Melodifestivalen tankar

Okej.. Alla hemma hos mig sover fortfarande efter vårt lilla "slumberparty" (hade självklart melodifestivalskväll igår) och jag vaknade vid åtta, klarvaken. Känner att de andra inte kommer join på på några timmar, men jag orkade inte ligga kvar i sängen längre.
     Vad tycker ni om resultatet igår då? Måste säga att jag är ganska lättad för det kunde blivit Måns Zelmerlöv eller (ve och fasa) EMD! Och då hade jag skämt för Sverige! Allvar...Måns med sina Pussycat Dolls copy cats (var lite orginell tack) och seriöst what's up med att han står så bredbent? Måns skulle göra ett fiasko à la Martin Stenmarks Las Vegas! Tyvärr.
Och EMD som på något sätt faktiskt lyckas vara sämre. Tre vuxna män som inte har tillräckligt med cred ensamma går ihop och bildar ett band som får Backstreet Boys att se matcho ut! Tror dessutom de snodde de där dansstegen, är ganska säker på att jag såg min femåriga kusin göra något liknande med sina vänner på dagis! Come on liksom. Get some self respect!! Och inte satte de koreografin heller...
     Okej, nu känner jag mig ganska elak (men det är faktiskt en stor del av Melodifestivalen, att vara elak menar jag. Håller ni inte med?). Anyway...dags att skriva något snällt.
     Alcazar var lika härliga som alltid, jag ger tummen upp till Agnes som vågade ha på sig gulddräkten och Malena sjunger ju faktiskt riktigt coolt! (Det är inte alls lika kul att vara snäll, haha!)

Ha en mysig söndag!


Ett vinnaransikte...

Här får Måns Zelmerlöw beskedet att han inte kommer att vinna Melodifestivalen 2009. Tittarna valde i stället Malena Ernmans bidrag.
...och en som inte är så glad. Älskar denna bilden, haha!!
(BIlder från Aftonbladet)

Hahahehehahaho!

Är nu vaken och ska snart in till stan. Känner verkligen för att spendera pengar idag. Ska försöka hålla i dem dock =) Egentligen borde jag nog börja plugga till nästa tenta den här helgen, men hur många tror att det kommer hända? Ingen! Ska snart ringa Maja och se om hon fått tag på de där U2 biljetterna.
Och glöm inte att titta på Britneys video till "If You Seek Amy". Hittas på hennes officiella hemsida! Den är söt, typisk Britney!

Mätt

Hallå. Jag har just vräkt mängder av pommes dränkta i bearnaisesås. Med fiskpinnar. Och sen Ben & Jerry's och hallonsorbet. Nu är jag mätt och glad.

Nästa vecka är det säsongsavslutning av The City. I det senaste gjorde ju Whitney och Jay slut, och jag måste säga att jag hoppas att de inte get back together i nästa avsnitt. Han var en jerk sist! Men jag tror det kommer bli sams. Vi får se.

Fast han är pretty cute. In a rocker kind of way. (kanske inte på denna bilden though, haha)

Blöta kyssar...

Vissa personer borde inte få kyssas. Inte in public i alla fall...
Går ut ur klassrummet och möts för andra dagen i rad av klassens nya par som hånglar loss i korridoren. Och nu menar jag HÅNGLAR LOSS. Har ni sett det avsnittet av Sex and the City där Charlotte dejtar en kille som inte kan kyssas och verkligen slickar henne i hela ansiktet? För det är så det ser ut. Ganska groteskt. Och jag blir ju scarred for life...tänker de inte på mig?? Hihi.


Varför ser inte alla ut så här?

Go morgon!

Kämpade verkligen med att gå upp idag, vilket är skumt, för jag brukar flyga ur sängen! Äh, så går det när man aldrig går och lägger sig. Ska snart till skolan, men tar det lite lugnt nu med müsli framför The Voice. De var lite obsessed med Britneys pussy... Alltså för några dagar sedan sprack Britneys dräkt under en konsert, och efteråt när hon trodde att mikrofonen var avstängd sa hon "My pussy's hanging out". Och nu är det nyheter på radio, haha! Den här världen alltså =)


Kvällsblogg

Back från fikat med Mojo! Eller..det var ett tag sen men ändå. Ibland är det så härligt att bara sitta ner och prata om allt från Britney-sånger till hur jobbigt det skulle vara att ha åttlingar! Och att äta Espresso House underbara scones till är inte dåligt det heller =9
Gjorde en underbar smoothie när jag kom hem. Hittade för några dagar sen en bok jag fick av en kompis för något år sen, fylld av smoothie-recept och har varit besatt sedan dess. Idag blev det jordnötssmör/banan smak! Älskade det!
Ska ta och se lite på tv nu och sen sova. Upp tidigt imorgon.
Förresten..Katie Holmes har långt hår igen! Bryr mig faktiskt inte så mycket om henne, men det gjorde mig glad! Gillar det!

God natt!


Love it or hate it?

Behöver Gaby en make over?

...frågade de igår efter att Desperate Housewives slutade? Jag säger...näh...jag vet inte riktigt. Jag gillar att hon har "gone soft", liksom. Saknar kanske hennes glamorösa kläder lite, men känns liksom lite overkligt om hon helt går tillbaka till sitt gamla jag. Hon är cute ändå säger jag!
Behövde bara berätta det för någon... Mr Sebster slår nämligen dövörat till när jag har pratat FÖR länge om kändisars frisyrer eller liknande =)



Sommarjobb

Man måste ju jobba! Men det är så svårt att få jobb. Verkligen. Har suttit någon timme nu och sökt lite här och där, men känns ändå inte särskilt lovande. Man borde egentligen försöka få något i Köpenhamn, det ska ju vara mkt lättare där, men är det någon mer än jag som är lite rädd för danskar? Hihi. Eller nej, inte rädd, men jag förstår inte vad de säger. Inte alls.

Nu ska jag strax och och glamma till mig. Ska möta mama och ta en Espresso House fika halv 6. Är verkligen sugen på en kopp grön passion! Och kanske lite cheesecake också...


U2!

För att ha något att längta till i sommar har jag om mama bestämt oss för att försöka få U2 biljetter. Hoppas man inte behöver kriga alltför hårt för att få tag i såna. Har alltid velat se dem. Sitter här och funderar över om man ska ta den billiga ståplatsen, eller de lite dyrare ståplatserna...men det är klart man ska stå! Det är så mycket roligare, så mycket mer energi. Har bara suttit en gång, på en Justin Timberlake konsert och det var inte så kul. Blir lite stelt liksom!
Näh..när U2 kommer ska jag och mama stå längst fram och skrika oss hesa till "Vertigo"! Can't wait!


Jag vill ha allt!

Jag hatar verkligen såna dagar när man bara känner att en liv är jobbigt för att man inte kan köpa exakt allt man vill. Jag vet inte om ni har såna...men jag har! När verkligen ser sig själv släpa hem shoppingkasse efter shoppingkasse fyllda av härliga saker. Vill verkligen shoppa!!!
Och idag gick mina favorit-boots sönder, men det var väl about time. De har served me well. RIP lovies!

Nu ska jag snart göra iordning en kopp te och lite mörk choklad, för idag är det Despi (Desperate Housewives) dags!


Ålderskris avvärjd...

...jag åt just upp resten av godiset till frukost. Nu har jag ont i magen och mår illa. Precis som det ska vara!

Ålderskris

Idag på Willys köpte jag bröd och frukt.

Inga chips, inga kakor. Bara en påse lösgodis. En ganska liten påse.

Och för ett tag sen började jag äta godiset. Efter bara typ en femtedel tänkte jag 'nu är jag mätt' och satte tillbaka resten i skåpet.

Jag har aldrig varit så vuxen förr. Riktigt läskigt.

How I Met Your Mother

Är mitt favoritprogram just nu! Såg det senaste avsnittet (som inte visats i Sverige än) och det var som vanligt hilarious. Men jag kan ge er som inte sett det en liten spoiler - Barney verkar vara gift! Ett mysterium. Well, ni får se vad som händer.



Nu har jag satt "Let's Go to the Mall" som min ringsignal, det gör mig happy.

Här kan ni för övrigt ladda ner den sången.

Chocolate Macadamia

Idag fanns den nya Ben & Jerry'sen finally på Maxi så nu sitter jag här och vräker.

Det är chokladglass, vaniljglass och chokladdoppade macadamianötter.

Jag var sjukt excited när jag öppnade burken och tog första skeden. Min pint var tyvärr lite smältfryst vilket gav glassen en lite vattnig smak. Egentligen är den nog precis lika god som vanliga B&J.

När jag fick upp första nöten steg spänningen ännu mer. Ooooch... den var svingod! Nöten var saltad, och jag älskar salt och choklad tillsammans. Love it!

Det hamnar inte ända högst i toppen av mina Ben&Jerry's, men riktigt god är den! En swirl av chokladsås skulle göra glassen komplett.

Sär

Jag sitter här och tänkte söka sommarjobb. Man ska helst bifoga en bild med ansökan och jag började genomsöka datorn för foton på mig. Men allt jag hittar ser ut ungefär såhär (klicka om du vill se större, men jag rekommenderar inte att du gör det...):




De säger inte riktigt: "Hire me, jag är en ansvarsfull ekonomiassistent." Ansökan får nog klara sig utan foto.

By the way...

...så hoppas jag att ingen missat att Britney är på turné nu! Och... SHE ROCKS!


Tentan klar =)

Har suttit instängd i min egen lilla värld av böcker, böcker och mer böcker, den senaste veckan. Allvar. Har sett kanske en timme TV på hela veckan (kunde självklart inte missa Desperate Housewives). Men nu är i alla fall tentan klar!
Jag är så sjukt lättad, det känns helt underbart. Men jag ska säga en sak..det här har varit bra för min eknomi. För halva månaden har gått och jag har 4000 kronor! Det har aldrig hänt förr! Jag har varit så koncentrerad på att plugga.
Men...har såklart haft naughty shoppingtankar halva tiden jag har pluggat...så det dröjer nog inte länge innan pengarna är slut. I'll let you know!

Ska börja packa, för jag ska till Malmö idag. Men först ska jag belöna mig skälv med...DAIM!

Kram



Note to self:

Ta inte en paus mitt i din överseriösa boktolkning för att skriva ett blogginlägg om enorma finnar. Sen, när du ska börja med rapporten igen kommer du skriva som att det var i bloggen med ytterst opassande och svengelska ord. Och få sudda ut tre hela meningar.

Återfunnen!

Hittade just filten. Inklämd mellan soffan och väggen. Kan svära på att jag letat där innan! Nu är den i alla fall tillbaka. Så allt är bra igen.

Förutom den enorma gigantiska helt sjuka finnen i min panna. Har suttit där och långsamt vuxit under hela veckan. Om man kolla på mig i profil ser man den sticka ut typ en halv cm! Freakin' sjukt. Tror det möjligen är en tumör.

Dududu

Är som vanligt sjukt okoncentrerad med skolarbetet... ska ha skrivit fyra sidor om en bok till imorgon. Hittills har jag 3/4 sida word pooping. Men får väl skrapa ihop mer så det löser sig!

Sen ska jag sticka till Maxi och spana efter nya B&J'n. Den borde komma snart!! Det var ju under denna veckan.

Annars fick jag veta idag att Gavin DeGraw ska släppa nytt den sista mars. Ett album som heter "Free". Det är tydligen inte ett vanligt album utan typ en blandning av nya och gamla låtar...vet inte riktigt. Lite mystiskt kanske. Men det ska bli kul ändå! Like his music a lot.


Where the hell is it?

För några veckor sen var min syster Ante här och hälsade på. Hon hjälpte mig att storstäda hela lägenheten, och det var ju skitsnällt. Men det medförde en jobbig grej.

Filten som jag alltid haft i min soffa är borta. Har letat överallt men den är verkligen försvunnen! Fattar inte var hon kan ha städat undan den. Min lägenhet är ju liten... hur många gömställen kan här vara?

Nu sitter jag varje kväll i tv-soffan och fryser. What to do?

Mysigt

Efter en krävande panikdag i skolan sitter jag här och ser Project Runway efter ett typ två timmar långt bad. Och äter Ben & Jerrry's. Kan det bli bättre? Dunno.

Okej, jag vet. Det hade varit bättre om den nya B&J'n hade funnits på Maxi. It didn't. Men Caramel Chew Chew är underskattad!


RSS 2.0