Inget liv...

Har mama. Igår var en äkta loser-saturday night. Well well. Jag var faktiskt inte ensam i fredags som jag trodde though. Blev en movie night med två grannar. Skrämde livet ur den ena med min särighet (den andra är redan van...). Och vi såg särfilmen! The Ringer som jag skrev om innan. Den var sjukt härlig ändå. Helt galen men ändå gullig liksom. Gillade den! En lite väl förutsägbar love story som inte riktigt passade in gav den minuspoäng. Men men den var härlig.

Idag ska jag baka pepparkakshus, tror jag. Mitt hus är fortfarande sjukt svinigt. Undrar om jag kommer städa.. Hmm jag borde verkligen.

Naughty, det är dags för dig att blogga!! Vet att du lever the good life i malmö, och har annat att tänka på. Men här behövs lite annat än mitt deppiga liv.

Bye guys. Nu ska jag äta frukost.

I'm back

Är tillbaka från tentan nu. Det sjukaste ever hände... det gick typ.. bra? Kan inte fatta det men det känns helt okej faktiskt! ett g känns inte alls omöjligt nu. det göra mig happy för jag trodde min chans att lyckas var 0%.

Well, här är min storslagna friday night: vara hemma ensam och städa & diska. Kan det bli deppigare? Förmodligen inte. men men. vad ska man göra när naughty är i malmö? fast jag är faktiskt inte deppig över det alls (alltså att jag har en no-life kväll. inte att natti är hemma, det gör mig riktigt sad!!). ska honestly bli skönt!

Särfilm

Just det, jag fick en rekommendation igår om en film som verkligen låter som nåt för mig! The Ringer med Johnny Knoxville. Handlar om att han ställer upp i handikapp-os och låtsas vara ett sär. Och de andra typ mobbar honom för att han är normalare än dem. Haha jag tycker det låter skithärligt! Försöker ladda ner den nu, I'll get back to you när jag har sett den!

Ett skämt

Jag ska ha tenta idag. Det kommer bli ett äkta skämt. Jag kommer "köra så himla hårt" som man säger här uppe... eller vissa säger det iaf. Jag har suttit i skolan och pluggat ca 8 timmar per dag hela denna veckan. Och gone crazy. Nästan inte klarat några tal och bara blivit ett sjukt sär.

De jag pluggat med i klassen har verkligen fått se mina särigaste sidor. Liksom tänk er Mama F, suttit och stirrat på onödiga tal i timmar, hungrig och trött, och överdoserad på godis och kaffe. Kan inte bli mer hyper och flummigt tror jag. De har blivit ganska rädda men ändå inte så farligt, för alla andra har ju varit lika slutkörda som jag. Om man fick se en film med klipp av allt det sjuka jag sagt och gjort under denna vecka.. skulle man nog dö av flabb. Eller det beror på vilken humor man har men you know. jag skulle. det roligaste är att jag varit mitt sjukaste bland människor som jag pratade med för första gången i tisdags. alltså vissa av dem har jag känt längre, men inte alla.

Bland all osammanhängande skit som kommit ut från min mun under denna tenta-koma-tid eller vad det nu var de kallade det, har det varit ganska många antydningar att jag är gay. Typ i förrgår, när vi pratade om att gå ut och dansa, hör jag plötsligt mig själv säga "ja, men det är ändå ganska lätt att ragga på tjejer på dansgolvet. Eller rätt typ av tjejer, typ slamporna." Det blir helt tyst runt bordet och jag inser sen att de nu tror jag är en lesbian. Nästa dag när vi pratade om ordet bonka (vilket ingen av dem nånsin hade hört, men visst betyder det typ fuck?) så sa jag: "jo men det betyder typ att ha sex, tex: jag bonkade henne igår". Ännu en fet lesbian-kommentar. Sa sen, just to clarify, att jag inte var gay. Men jag har typ gjort mig själv lite undrande haha. Sen kallade jag även mig själv min faders son, och sa "jag är hans bror" istället för syster. och vad det tyder på vet jag inte riktigt.

Nej, på sätt och vis har det varit en ganska bra vecka. Jag har liksom skrattat mycket. för mycket. blir så ni vet, när man sitter sju övertrötta personer runt ett bord och inte kan koncentrera sig. Jag gillar ändå stämningen, om det bara inte var för den VIDRIGA ig-paniken (ja, jag vet att det inte heter ig utan u på universitet. men orka säga u) som ligger i bakgrunden hela tiden hade jag gärna gjort om det faktiskt. När alla blir typ... höga? så kommer det fram massa roliga (?) samtalsämnen som ingen riktigt skulle våga prata om annars. eller jag skulle, men inte uptight 'svenskar'. Typ manshoror, självmord (seriöst, vi har nog pratat om självmord och döds-sätt över fyra timmar sammanlagt. det visar vilken ångest det har varit), att kissa i flaskor istället för på toa, bajsmackor, moderkakor (ue jag spyr av att just ha skrivit det ordet), bögsex i lumpen, school shooters, att jobba som revisor by day och strippa by night och att äta babianer.
Ja, när alla blir så trötta så får de 25-åriga guysen jag pluggar med samma omogna humor som jag. It's kinda nice!

Drama

Klicka här för att se ett riktigt dekadent avsnitt av The Hills. Vet inte riktigt vad dekadent betyder, jag bara chansar att man kan använda det i den meningen.

Speidi, Speidi....

Ja, mitt klassiska hat-couple Heidi och Spencer har ju då gått och gift sig. I Mexico. Vem tror att det var spence som pressade Heidi att göra det? I do. Nu är hon ännu mer fast.. Skulle på ett sätt inte förvåna mig om de skulle klara sig och vara gifta 4ever. Men ändå.. Nej jag vet inte.

Anyway, kolla in dessa bilderna på paret. Alltså det finns verkligen bara ett ord för dem, MEDIAKÅTA. jag skrattade högt åt många av bilderna, typ den på golfbanan. Hahaha.

Nu ska jag se Prison Break, galet spänd faktiskt! Buh-bye

/Mama

Livet suger ibland

Ett varmt bad, en kall vinterdag. Med levande ljus, badskum och härlig avslappnande musik.

Låter det inte härligt? Well, jag tänkte också det. Men såhär gick det för mig.
Jag häller upp badet och ska "hoppa i". När jag sätter ner min ena fot tar det typ en sekund, sen får jag bita ihop hårt för att inte SKRIKA. Vattnet är nämligen galet varmt, typ kokande. Well well tänker jag, tar upp foten som blivit knallröd ur badet och sätter kranen på iskallt vatten. Efter ett tag stänger jag av. Sätter ner foten igen (känns ganska lagom). Kommer då på att jag glömt sätta på musiken. Springer ut (med en handduk runt mig...) till sovrummet och sätter igång CD-spelaren. Tillbaka till badrummet. Halkar ner i badkaret på ett klantigt sätt och känner mig som en FET VAL. Då upptäcker jag att vattnet vid benen (där kranen är) är skitkallt och det vid huvudet fortfarande jättevarmt. Försöker typ "blanda" men råkar skapa galna vågor i vattnet. Jag glider på ett sick sätt och får hela huvudet under kokhett vatten. Får en kallsup. Eller kanske ska säga varmsup. (varmsup låter ganska gott tycker jag.. eller lite som en sjukdom kanske. men om det var nåt man drack skulle jag lätt vilja prova). Nu (efter typ 30 sek i badet) har mitt slovenska badskum redan försvunnit spårlöst. Det enda som finns kvar är lukten, som är mycket lik mitt rengöringsmedel till toan.
Här hör jag att skivan jag satt på hackar massa i första sången. God, snälla sluta. Strax efter inser jag att jag verkligen inte är in the mood för John Mayer. Men ofta att jag går upp ur badkaret för att byta cd. Och lämnar ett rinnande blött spår efter mig. Well, jag tvättar håret och allt går väl som det ska. Sen börjar hela badvattnet kännas kallt. Sätter kranen på det varmaste och häller i lite till. Råkar ha duschen igång istället och kokhett vatten sprutar galet åt alla håll, bland annat massa ner i tvättkorgen, innan jag lyckas stänga av den. Nu blir vattnet vid benen mycket varmare än resten. Försöker att inte bry mig om detta. När jag sträcker mig för att hämta en.. vad heter det? en sån som på bilden.


Då känner jag lukten från mitt doftljus som jag tänt på badkarskanten. Det ska lukta Bubble Gum, men känns typ som brända karameller. Nasty. Well, puffen gjorde mig röd och fick värsta rivsår på benet, det kliar fortfarande.
Hmm, nu är badet klart. Jag sträcker mig för att ta upp proppen och kommer då ihåg att den är sönder. Får först gå upp och torka mig. Sen in till köket och hämta en kniv... ja, det är enda sättet jag kan få upp den nu. När jag är tillbaka i badrummet och böjer mig ner med kniven så trillar handduken jag har runt håret av och - just det - rakt ner i badvattnet. Ett oh-crap moment. Jag tar upp den, orkar inte krama ur den utan hänger den droppande på torksaken i badrummet. Sen fick jag ur proppen. Med kniven. Vatten börjar rinna ut. Av nån anledning täcks halva badrumsgolvet av vatten också (??). Men när typ hälften runnit ut slutar det. Jaha, så nu är det stopp också. Jag väntar typ tio min men inget händer. Får lite panik. Går in i vardagsrummet och tittar på papprena från hyresvärden som ligger på skrivbordet (nej, jag har inte satt in dem i en pärm som jag borde). Där står överst på en sida "hyresgästen har själv ansvar för stopp i avloppen" eller nåt i den stilen. Jaha. Funderar lite och tänker att stoppet måste bero på de kilovis med hår som jag tappat sen min mat började bestå av 90% nudlar & snabbmakaroner. Öppnar badrumskåpet och tar fram en av mina pincetter (den dåliga som jag aldrig använder). Trycker ner den i avloppet och får upp en vidrig syn, en gigantisk tuss med sammanpressat hår. Typ lika stor som en clementin. Detta gör jag tre gånger innan vattnet börjar rinna ner igen. Släpper ner allt håret i toan och spolar. Det borde jag verkligen inte göra, ett likadant stopp i toan är ju inget jag längtar efter direkt.
Nu vidras jag av synen på badkaret täckt av ett brunt lager. Vidrigt. kom allt det från mig? Har jag verkligen haft det på mig? Och -ue- legat och badat i det? Intalar mig själv att det är det slovenska badskummets fel. Sköljer sen ur badkaret.
Jag har frusit galet mycket ända sen jag gick upp ur badet. Men är nu helt torr och börjar då svettas galet mycket istället. Känner mig typ fyra gånger så ofräsch som innan. Nej, bad SUCKS. Men kommer nog göra om exakt samma procedure om några dagar.

WHOA, detta blev långt, onödigt och boring. Om någon mot förmodan läst alltihop... Nice.

Top Model spoiler...

Kanske inte borde skriva det här eftersom avsnittet inte gått i Sverige än. Jag vet inte hur det är med er, men jag råkar alltid få reda på vem som vinner innan avsnitten går här...
     Jag hittade i alla fall den här bilden på en av tjejerna, Samantha Potter, och jag bara älskar den! Riktigt, riktigt bra (och skrämmande). Vill rama in den och sätta upp den på väggen!


Victoria's Secret

En sak som jag älskar med julen är Victoria's Secret Fashion Show. Den brukar gå på trean och jag och min syster har gjort det till en tradition att krypa upp i soffan med en skål popcorn och titta på de fina, galna, roliga och fantastiska underkläderna. Tror att showen visas i USA på lördag, men här får vi ju se den lite senare. Men det är hursomhelst skitkul att titta på, för det är verkligen en show! Fast i år är jag lite ledsen eftersom min favorit modell, Gisele Bündchen, inte är med längre =( 
     Glöm inte titta på det i år!

Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio under årets visning i Miami.

Jennifer Aniston i hundbajs?

Nu pryder Jennifer Aniston framsidan av amerikanska Vouge. Är det bara jag eller är det något som är lite off med bilden? På hennes ansiktsuttryck ser det ut som om hon satt sig i hundbajs ungefär.
     Jag gillar däremot svenska Cosmopolitans decembernummer med Beyoncé på framsidan. Julig och helt enkelt jätte fint. Go Cosmo!


Jen Aniston


Beyoncé

Min granne HATAR mig!

Jag satt hemma för några dagar sedan, framför datorn, och surfade lugnt runt när det plötsligt knackade på dörren. Jag väntade inte på någon, men tänkte att det kanske var Mojo som kom på ett surprise visit (som du ALDRIG gör) efter skolan. Men nej, det var min granne. Eller, jag hade aldrig sett henne för, men där stod hon och hon var inte glad!

Grannen: Du stör mig riktigt mycket!
Jag: Jaha..ehm. Va?
Grannen: Tv:n är på alldeles för högt!
Jag: Men jag tittar inte på TV.
Grannen: Nej inte nu. Klart du stänger av när du ska öppna dörren, men det var alldeles för högt innan och jag är jäkligt trött på att höra den!
Jag: Men, jag har inte tittat på TV på hela dagen. Det måste vara någon annan.
Grannen (skriker nästan): Jag hör väl vad jag hör! Kom inte med fler undanflykter, för f-n, utan ha bara volymen som normalt folk! (nu är hon riktigt irriterad, hon blir helt röd och spottar på mig när hon pratar).
Jag: Nu tänker jag stänga dörren. Ha en bra dag. Hej då.

Fattar inte vad hennes problem var. Inget "hej, skulle du möjligen kunna sänka volymen på din TV lite", ingen hälsningsfras - INGET! Och jag tittade inte ens på TV. Helt sjukt.

...Fast lite roligt =)


Pizza time

Jag beställde en pizza innan. På OnlinePizza (typ min favoritsida).  Är det weird att helt ensam sitta och äta pizza hemma på en måndagkväll? Eller inte weird men kanske lite no-lifey? Eller egentligen inte, det är inte som det är en saturday night... Det är nog bara typ fetto-beteende. Låter som mig.

Anyway, innan när pizzabudet kom så kunde han inte svenska. Han sa att han var från Frankrike och var faktiskt sjukt bra på engelska för att va fransk. Anyway, han berättade en sjukt lång historia om varför jag skulle köpt läsk till pizzan också. Jag bara eeh okej. Han gav förresten skumma blickar in i min mörka lägenhet också. Jag har det alltid släckt i hallen, och det ser nog ganska skumt ut när man står i dörren.. som att jag håller på med sick things. Well well. Åter till pizzan. Den var nämligen UNDERBAR. En av de bästa pizzorna nånsin. Så sjukt god! Det var en Tropicana med ananas och banan (ja jag vet, jag är den enda som gillar såna pizzor. i alla fall den enda över åtta år.). Det är klart min nya favoritpizza. Och Pizza Express är min nya favoritpizzeria. Måste prova fler sorter därifrån. Dessutom var de billigast av alla som levererar ut hit till ghettot! Kan inte bli bättre. Mmmm, jag är uppfylld av pizzans deliciousness. Galet god. Till och med pizzasalladen var god, och jag äter aldrig den annars! I'M IN LOVE.

Hoppas ni har en fun night. Själv hade jag en underbar date. Med pizzan, in case that wasn't clear.
Buh-bye!
/Mama


Vill ha denna på vardagsrumsväggen... passar perfekt nu vid jul, eller hur?

Vidrig brat

Sitter här hemma och ser "My Super Sweet Sixteen" på MTV. Barnen som är med i det är alltid äckliga fruktansvärda brats, men tjejen idag var den värsta jag sett. Hon var så otroligt bortskämd och kontrollerande mot allt och alla. Hon bossade verkligen runt sin mamma hur som helst och var den typen av tjej som oftast pratar om sig själv i tredje person. Hon älskade att skryta om att hon var rik och att alla i skolan ville vara hennes vän. Och vi trodde väl alla att tjejerna i Laguna Beach levde på drama, men de är inget mot denna vidriga lilla flicka. Det hon älskade mest av allt (utom att totalt köra över andra människor) var att skrika på folk som inte gjort nåt och skapa catfights med alla sina vänner. Nej, jag mår riktigt dåligt efter detta. Fy, världen är rikigt vidrig ibland. Vill du må lika dåligt som jag, se avsnittet här. Här är några av sakerna det gräsliga barnet sa, eller nåt i den här stilen iaf (btw, känner mig äckel-vuxen när jag kallar en 16åring för ett barn. men hon var ett. Ett VIDRIGT barn):

"My stylist costs 10 000 dollars. I don't know anyone else that has a stylist. But what can I say, Sophie gets what Sophie wants."

"No moooooom! Nobody cares what you think! Now let Dawn [stylisten] do her job, she's a professional! Moooom, go sit over there!" (varpå mamman går och sätter sig på en soffa i ett hörn av affären.

"Ken! Ken! Ken! Ken! Ken! Ken! I don't pay you to ignore me!"

Och dessutom var hon tjock.

Morgonandedräkt och krystande samtal

Weird rubrik, men jag pratade just med ante och out of nowhere sa hon de orden... tror den kom från gossip girl men dunno for sure.

Jag tog just ett sjukt härligt bad med tända ljus, badsalt, härlig musik och en gammal BildExtra att läsa. Loved it! Men sen när jag satt i soffan med morgonrock och en handduk på huvet så ringde det på dörren. Det gjorde mig lite väl rädd. Men jag gick och kollade i titthålet i dörren och såg något som såg ut som en man men lika gärna kunde varit en ful tant med typ ett papper i handen. Jag befarade genast det värsta (dvs att det var radiotjänst som ville bust me) och öppnade inte dörren. Mannen/tanten kastade sen in en liten lapp i brevlådan där det stod att jag skulle ta kontakt med hyresgästföreningen, med typ ett mobilnummer jag skulle ringa. My ass att jag kommer göra det.

Nu ska jag se färdig gossip girl, och sen (om jag orkar) laga lunch att ta med till skolan imorgon (kommer verkligen inte orka göra det).

xoxo
Mojo

Julkalendrar

Idag när jag satt och pluggade vid ett bord i skolan hördes plötsligt Mysteriet på Greveholm-melodin från ett annat bord en bit bort. Kollade dit och det visade sig att typ 5 personer satt och kollade på gamla avsnitt av det på nåns laptop. Jag blev happy och ville sjukt gärna bli deras vän! Det är sånt som ingen gör, särskilt inte i denna staden. Men jag vill också ha såna friends.

Greveholm är min (och typ de flestas eller?) favoritjulkalender ever. Och sen dess har de bara blivit sämre för varje år. Typ När Karusellerna sover, what the hell var det? Minns den inte så tydligt, bara att den SÖG. Och Jul i Nudådalen eller vad den hette.. Med typ en pojke och hans morfar. Nej, det var skit. Ingen kan toppa Greveholm. Jag fattade just nåt - greveholm, det heter kanske så för att det bor en Greve på vinden? Aaa, nu känner jag mig dum-smart.

Nu ska jag gå till tvättstugan och sen äta kladdkaka med marabou apelsinkrokant & en frusen danonino.

Buh-bye!


Vad hände med Katie?

Vad har hänt med Katie Holmes? Hon som alltid sett så fräsch och gullig ut. För lite sömn kanske...



Horoskopet hade fruktansvärt rätt!

Har ni någon gång läst ert horoskop och sedan bara några sekunder efter händer precis det som står ska hända? Det har hänt mig två gånger nu och jag tycker det är så fruktansvärt läskigt! 
     Jag hade precis krupit upp i sängen med en varm kopp te och Glamour. När jag bläddrat genom största delen av tidningen kommer jag fram till horoskopen, något som jag inte tror på, men som jag ändå alltid läser (ni vet hur det är!)
"Fullmånen kommer att lugna ner dig...bla bla bla...och du kommer få ett oväntat samtal som kan göra dig väldigt obekväm. Lita på dina instinkter", stod det. "Jaha ", tänkte jag och började väldigt oberört läsa Majas horoskop istället. Jag har bara kommit halvvägs när telefonen plötsligt ringer. Okänt nummer. Jag stelnar till, men tänker sen för mig själv att jag måste sluta. Min syster ringer alltid till mig med okänt nummer.
"Hej, det är Natti."
"Tja, Natasha..." 
Det var min chef som ville ha mitt banknummer eftersom det på något sätt tappats bort. Så jag gav det till honom. Det skulle lätt kunna vara slutet av det samtalet, men nej, så klart inte. Han börjar fråga hundratals saker, allt möjligt och jag är alltid så snäll, vill liksom inte slänga på luren i örat på honom. Men sen kom vi till den obekväma biten. Fråga mig inte hur han alltid kommer in på sex, men han gör det. Innan samtalet var slut hade jag i alla fall hört historien om hur han gav en tjej 24 fontänorgasmer på en natt - IGEN! Och ja, jag var fruktansvärt obekväm. Till slut sa jag bara: "eeh, du jag måste verkligen gå på toaletten. Hej då".
     Hur som helst hade i alla fall horoskopet rätt. Mycket rätt. Det är mycket läskigt.

Ska aldrig svara på okända nummer igen.



Scary

Såg just det senaste Prison Break och jag tycker det var ett extra läskigt avsnitt. Satt ensam och såg det i ett kolmörkt rum och blev tvungen att gå och tända lampan mitt i programmet för jag var SCARED. Är mycket orolig för hur det ska gå med Michael. Och stackars Sucre idag! Well, jag vill inte skriva för mycket in case att nån som läser detta följer det på svensk tv istället.

Förresten, har inte Nicole Richie blivit läskigt smal igen? Eller det ser i alla fall ut så tycker jag. Men inte lika farligt som för några år sen!


Nicole före babyn
(tycker hon är helt sjukt spinkig här, ser ut som hennes kläder väger dubbelt så mycket som hennes kropp)




Nicole i tisdags

My babies

Jag har galet trååååååkigt just nu, så det här är vad jag gör...babies! Hihi. Så här skulle mina läskiga babies se ut om jag fick barn med...

   
...Britney Spears               ...Wentworth Miller

   
...David Beckham              ...Ashley Olsen



Mojos tur att blogga. eller nåt.

Hmm, jag har nog inget lika spännande som naughtys-mördardrömmar att berätta men kan ju blogga lite i alla fall! Btw, verkar som allt hon drömmer handlar om mord... för ett tag sen var det att min granne skulle mörda mig (eller har du inte drömt om det flera gånger, natti?). Och senast jag hörde en av hennes drömmar var det att Ross Geller försökte våldta henne (okej det var inte ett mord men jag tyckte det var sjukt skumt att drömma...). Well well, Nattis drömmar har varit väldigt freaky så länge jag har känt henne. (dvs i åtta år, vi hade faktiskt anniversary förra veckan).

Idag var det min tur att gå till tandläkaren. Jag gick dock inte till Nattis fancy dentist utan till ghetto-tandis. Hon sa att det såg bra ut och sen gick jag rakt till Willys och köpte en fet påse lösgodis. Det blev min frukost. Ja, jag sa att mina matvanor är sjukligt dåliga. Resten av dagen har jag faktiskt varit riktigt duktig och pluggat. Och sett på tv. Älskar despi även om det ger mig panik att allt är så annorlunda nu i "framtiden".

Alla serier spolar verkligen fram tiden på sistone. Typ despi, Ugly Betty, Gossip Girl och för ett tag sen One Tree Hill. What's up with that? Antar att deras idéer för nutiden tar slut och de vill kunna få igenom lite förändringar.

Hejdå, nu ska jag sova

Konstig mardröm

För lite mer än en timme sen kom jag hem efter en liten shoppingtur och var helt slut, vilket resulterade i att jag sjönk ihop i soffan för att ta en liten power nap. Och jag somnade direkt. Sen hade jag en av de sjukaste drömmarna jag haft på länge. Jag drömde att jag var en sådan som mördare kunde ringa om de mördat någon och ville bli av med kroppen. Så gömde jag dem! Helt sjukt. Och det värsta var att jag var riktigt dålig på det, jag bara dumpade dem i skogen. Sedan visade det sig att jag bodde i en gigantisk herrgård mitt i skogen, där jag hade en enorm fest. Och plötsligt kommer Darin fram till mig (och det är konstigt för sista gången jag tänkte på honom i mer än tre sekunder var när han fortfarande hade tandställning och jag hade bootcutjeans) och frågade om jag inte kunde göra mig av med en han dödat.
     Visst är det läskigt? Jag hade panik i hela drömmen. Och lite när jag vaknat också! Det är verkligen konstigt vad man kan fantisera ihop när man sover..



Jingle Bells, Jingle Bells, Jingle All the Way

Det är så grått ute och för att komma igång ordentligt och inte ha ännu en sur dag bestämde jag mig för att sätta på lite julmusik och dansa runt som en crazy person! Och det gör mig så mycket gladare. Pojkvännen säger "åh nej" och tittar på mig som om jag är sjuk i huvudet och sticker sen snabbt till skolan. Men jag lovar att det hjälper. Fast nu är jag verkligen på julhumör!

     Åh, jag längtar efter min klassiska jul. Man väcks supertidigt av sina småsystrar (oftast vid sju-tiden, för när vi var små var det då vi fick öppna julklapparna i julstrumporna, rörde man paketen tidigare så försvann de och det vågade man ju inte riskera =)). Efter det ligger vi alla lite halvdöda av trötthet och längtar efter pappas hemmagjorde risgrynsgröt med vaniljstång. Och den blir godare för varje år som går. Efter frukost "leker" man liten med sina klappar, bråkar lite med sina systrar och sen kommer lunch, då man säger hej till morfar som kommer förbi. Efter lunch gör man sig i ordning för kvällen, ja det tar flera timmar för emellan det ska man ju se Kalle Anka. Medan vi tittar på det svär pappa i köket över att julkalkonen inte riktigt blir som han vill.
     Efter Kalle Anka (där vi alltid disskuterar villken sketch som är roligast) går vi ner och sätter på julmusik (som pappa hatar, men gärna låter oss lyssna på) och så sitter alla och pratar vid granen. Sen kommer farmor och Jón som vi inte sett på flera veckor eftersom de varit på Cypern. Vi pratar lite med dem, sen kommer den efterlängtade julmiddagen, kalkon (the american way) med potatis, underbar sås och brysselkål som bara jag och pappa njuter av =) Så skålar vi med julmust (fast jag har alltid mjölk för jag har aldrig gillat musten).
     Efter middagen diskar jag och dukar fram lussebullar, pepparkakor osv. Fast ingen orkar direkt äta. Sen går vi in i vardagsrummet, tänder levande ljus och läser julevangeliet. Sen är det dags för klapparna under granen, som jag delat ut sedan jag var liten. Det sker till tonerna av Jessica Simpsons julskiva "ReJoyce".
     Efter julklappsutdelningen packar vi ihop allt, sedan vräker vi choklad och annat gott vi fått. Därefter sjunker alla ihop framför TV:n med en ny DVD, så mätta att vi inte kan röra oss.
     Åh! Jag längtar, längtar, längtar!

Merry Christmas allihopa!

 


Jag är så sur!

Jag har inte direkt någon anledning till att vara det, jag bara känner mig sur och deppig. Saknar Malmö, vill bara hem och fira jul med min familj.
     Jag har precis kommit hem från tandläkaren (som frågade om jag tyckte om godis och om jag åt det ofta för jag hade fina tänder och det verkade inte så). Jag svarde: "nej, inte så mycket, äter det kanske en gång i veckan". Haha. Stor, fet lögn. Och jag har inte fått några visdomständer om någon är intresserad av det. Sen började hon skrapa bort tandsten och stack mig i läppen med sin vassa "tandstensborttagningspinne". Aj. Och hon hade en liten spegel (som jag var helt fin i, hihi) och i den visade hon mig hela tiden vad hon gjorde. Det har jag aldrig varit med om förr.
     Nu sitter jag här, sur och ledsen. Känner mig verkligen inte på humör för någonting. Det är så jobbig, när man inte riktigt vet vad man ska göra åt det! Får väl ta och ringa någon rolig. Se om det hjälper. Lovar att vara gladare nästa gång.


Some days are honest, some days are not
Some days you're thankful for what you've got
Some days you wake up in the army
And some days it's the enemy

Some days are work, most days you're lazy
Some days you feel like a bit of a baby
Lookin' for Jesus and His mother
Some days are better than others

Some days you feel ahead
You're making sense of what she said
Some days are better than others

Världens STÖRSTA freeloader...

...det är jag det! I måndags åkte jag och Maja till Stockholm. Då hade jag ungefär 3000 på kontot, som ska räcka till hyra, mat och övriga räkningar tills året är slut. Maja betalade tåget dit, en konsert (med Gavin DeGraw, som förresten sa att vi var "very beautiful", hihi), och alla underbara måltider.
     Sedan dess har hon betalat flera underbara Espresso House fikor, utekvällar med sushi och cosmopolitans och bussresor fram och tillbaka. Och jag har bara hängt med. 
     Ni låter jag som världens hemskaste människa, men jag har faktiskt gråtit och skrikit på Maja att hon inte ska köpa mer till mig, men hon blir bara sur och mer eller mindre tvingar mig. Så vad ska man göra? Okej...lyxproblem kanske, men det är lite jobbigt.
     Nu har jag för övrigt bara 39 kronor på kontot, haha.

Anna Skipper är en ond kvinna

Hon är verkligen. Såg just dagens avsnitt av du är vad du äter och omg så taskig hon är! såna som henne är skyldiga till alla sjuka anorexics tror jag. Idag gjorde hon om en hel familj och klagade som vanligt på allt. När Mrs Skipper snor glass från folk ute på stan i reklamen får jag panik och vill döda henne. När hon en gång hälsade på en av sina "patienter" var det första hon sa: finare har man ju sett. När hon gick igenom någons kyl sa hon "det är den här maten som gör dig fet, ful och illaluktande. Skärp dig kvinna! Du är inte direkt snygg själv.

Min granne har hotat att anmäla mig till häxans program om jag inte börjar äta bättre mat. Men aldrig. Hon ska passa sig för att komma hit, jag tror jag hade råkat slå ner henne om hon tvingade mig att jogga!

Nu står Katy Perry på EMA-scenen i Liverpool och sjunger på ett ganska besatt sätt. Jag tycker det är rätt skumt att hon får hosta galan, liksom hon har väl bara haft en hit? Hur kan hon komma efter folk som Snoop, Justin och Christina Aguilera? jaja, vi får se hur det går för den lilla spända girlkissern.

Hejdå
/Mama

hunger

Och by that menar jag inte nåt mysko djupt, åh jag är hungrig på livet eller whatever, utan normalt hungrig. Sånt filofiskt skit ägnar jag mig inte åt. Haha.
Har inte så mycket att skriva. Men vi såg ju Gavin i måndags och det var sjukt härligt. Har inget att klaga på alls, det var en great show. Vi stod självklart längst fram och jag fick klämma en tjej skitmycket för att kunna stå där. Hon hatade mig så enormt mycket, ingen har nog nånsin hatat mig så förr. Men liksom, man får ju ta att bli mosad om man är på konsert, eller hur?

Skolan är krånglig nu. och jag är inte så bra på att koncentrera mig... men det går nog bättre om jag börjar plugga mer hemma och skippa slacker-livet. Tyvärr är det kanske dags.
 
ha det nice :-)

RSS 2.0