Aj

Jag har de senaste dagarna kokat makaroner i samma gryta tre gånger. Utan att diska den emellan. Jag har varit för lat och tänkte att det kan väl inte skada. Men nu för typ en halv minut sen blev jag skadad. Kokar majskolv (pasta och majs är ändå typ samma sak, eller de ligger nära varann iaf) i den för tillfället och råkade spilla kokande vatten på hela mitt ben.

It hurt!!!


Men det var inte så farligt som jag vill få det att låta. Det var ju som sagt en halv minut sen (en hel nu kanske?) och jag har inte ont längre. Inte ens ett rött märke blev det. Jag trodde kokande vatten var hett men tydligen inte så farligt. För övrigt var det länge sen jag använde ordet hett i betydelsen varmt. Och inte det vanliga het.

090529

Sommarkänslor!! När jag vaknade sken solen och när jag slog på TV:n för att äta frukost i sängen var Lyckochansen på! Haha. Ni vet de skitprogramen som går varje sommar på varje kanal, där man ska gissa ord och vinna pengar. Uhe. Men det var ändå lite härlig, för nu känns det som om sommaren är här. Nu har jag fem dagar innan jag börjar jobba, fast jag har åndå en hel del att göra. Packa och flyttstäda innan vi lämnar Linköping på tisdag!

Nu ska jag sätta på lite Christina Aguilera (tror det var sommaren 2006 som jag lyssnade på Ain't No Other Man på repeat) och börja rensa ur byrålådor. Men först ska jag se färdigt Days.

Jag älskar sommaren!


Here she goes again...

Snart släpper Paris Hilton sin nästa skiva. Efter att förra skivan Paris totalslaktades av kritiker sa hon att hon till de flestas stora glädje att hon aldrig skulle spela in en ny skiva. Men nu har hon tydligen ångrat sig. Delar av mig just can't wait. Vad blir det den här gången liksom?


Skumma saker är på gång...

Något skumt har tydligen hänt på gatan där jag bor. En man från Aftobladet ringde just och försökte fråga mig lite saker. Jag var till INGEN hjälp, men han var faktiskt inte alls trevlig, så jag är inte säker på om jag skulle hjälpt honom om jag visste något. Han började med att fråga om husen häromkring hade balkonger vid ingången. Fast han sa inte balkonger, han sa något annat ord som jag aldrig har hört förut. När jag frågade vad det var blev han verkligen sur och sa att det var "balkonger där man går in". Men liksom vad menar han med det? Nu vill jag i alla fall veta vad som hänt!
Får väl kolla i Aftonbladet imorgon...


I'm not dead!

Vaknade av att pappa ringde för att fråga om jag var död! Han hade läst att någon i Linköping blivit ihjälslagen och var tvungen att kolla om det var jag! Som tur var är jag fine.
     Jag ska snart ta och klä på mig och sen gå till skolan för att förtidsrösta med Maja. Fredrik Reinfeldt var på universistetet igår, men jag missade det pga tentan! Det går dåligt med det där löftet om att aldrig nämna tentan igen. Är det fler än jag som är typ lite vidskepliga när man ska göra tentor och sånt typ? Jag till exempel måste alltid ha med mig min lucky charm. Mitt pennskrin som jag haft sen femman. Jag fick det på Burger King och vi har varit okiljbara ever since! Haha. Vill verkligen inte göra ett prov utan honom i väskan. Han har för övrigt till och med ett namn. The Bermuda Monster (kallas Bermie), det var för övrigt inte jag som döpte honom.
     Okej, det här låter ganska sjukt. Ska sluta nu.

Ha en fin morgon. Och glöm inte rösta!


Bermie på semester med mig i Slovenien!

Make over time, Hollywood!

Vet ni vad jag saknar lite? När alla celebs var i sina "experimentfaser" och ändrade image hela tiden. Typ Britney och Christina som alltid hade en ny hair style! Det händer inte längre. Nu är det typ: "så här ser jag ut, det är mitt trademark och jag tänker inte ändra på det". Eller. Det kanske bara är jag som tycker det.
     Sitter här och är ganska utträkad. Väntar på pojkvännen som lovat att komma och se "Fråga Olle" med mig. Och så har jag en härlig kladdkaka som väntar i kylen. Oh yeah! Hihi.
Men allvar Hollywood. Lite make overs skulle inte skada.


Christina Aguilera


Jessica Simpson


The one and only...Miss Britney Spears!


Paris Hilton

Stela svenskar & vi

Idag tänkte jag på en grej. (Btw. Alltid när jag skriver grej tänker jag att det är fel och är på väg att ändra till "grig". Alltså som med mej, dej -> mig, dig.)

Som vi alla vet är svenskar ganska stela människor. Jag vet att man inte ska dra alla över en kam (Visst heter det kam och inte kant? Ååh, jag blandar alltid ihop det...) men nu tänker jag göra det i alla fall. Svenskar är i allmänhet rädda för att sticka ut och att prata med främlingar. Alla vill passa in och visar inte sina känslor öppet.

Själv har jag lagt märke till detta ännu mer sen jag flyttade från Malmö till Linköping, vilket makes sense eftersom östgötar är mer 'svenska' än skåningar (hoppas ni fattar vad jag menar med det).

T.ex. häromdagen när jag och Naughty satte oss ner mitt i ett överfullt tåg när jag inte orkade stå upp. Och så vräkte jag ett rör Pringles (som vi för övrigt hade stulit), där nere på golvet. Jag menar, egentligen är det ju inte det minsta konstigt, tycker jag i alla fall. Men ändå stirrade alla svenskar omkring oss, tisslade och tasslade lite med varann och gav djupa hatblickar.
De tål verkligen så lite! Alltså - vi skulle säkert få några blickar om samma grej hände i Malmö, men det skulle faktiskt inte vara alls lika mycket (enligt mina erfarenheter). Men det är inte "svenskar vs skåningar" jag tänkte skriva om egentligen.

Tillbaka till idag. När jag satt och pluggade i skolan kom det förbi en klass med blivande civilingenjörer. De var antagligen på väg till nåt evenemang eftersom alla hade student-overaller + likadana solglasögon & kepsar på sig. I sådana situationer vågar folk plötsligt sticka ut och vara "galna", det blir liksom den nya normen när man kommer i en grupp på det sättet. De skuttade fram, sjöng lite sånger och hälsade på främlingar som gick förbi (obs de var inte fulla).

Samma sak om man är ute till exempel. Att man pratar mer och släpper loss när man har druckit är ju en helt annan sak, men svenskarna behöver inte ens vara fulla för att plötsligt bete sig annorlunda, och visa sin personlighet lite tydligare om man träffar folk ute på natten. Jag gissar att det är bland annat därför studenter festar så mycket. Och att det är därför man har overaller och alla andra mystiska traditioner.

Här uppe ser mina klasskompisar mig som en ganska "out-there", utstickande person. Mest eftersom jag säger vad jag tänker, ibland gör små glädjedanser för mig själv, bjuder alla på godis och kakor all som oftast, och då och då tar upp lite väl (ja, lite väl enligt dem då) personliga ämnen med folk jag just lärt känna (typ när jag berättade om att jag hade fått stora problem när mitt toapapper tog slut hemma, och hur jag löste det, hehe.). En del gillar mig för det, andra blir sjukt rädda och tar avstånd från mig. Jag har kommit fram till att jag trivs med det, för de sistnämnda är ändå obviously not my kind of people.

(Det blir dessutom ännu stelare med åldern. En 20-åring som är lite crazy kan ändå bli accepterad, en 45-åring som beter sig på samma sätt ses ju verkligen som ett sär. Nu när jag skriver detta tredubblas min åldersnoja.)

Detta blev väldigt långt.

Kicked tentans ASS!!

Haha. Jag klarade och jag kan nu andas igen för första gången på två veckor! Hahaha! Omg. JAG ÄR LYCKLIG! Nu börjar sommaren.
     När man har muntliga tentor får man inte veta vem som ska förhöra en förrän man kommer dit. Jag fick en lärare som jag hade under förra kursen i typ Asiens historia. Och jag hade läst sjukt lite om Asien, så jag bara gick in dit och tänkte typ "Helvete, crap, crap, crap, crap!!" Typ skakade av rädsla. Men hon var helt söt. Började med att visa en fågel som hade byggt bo precis utanför hennes fönster. Jag ljög och sa att den var söt, jag hatar ju fåglar. Men det var bra att hon gjorde det. Fick mig liksom att chilla lite. Och så är hon amerikan så det gjorde inget att jag blandar in engelska ord här och där. Haha. She gets it =P
     Timmen gick riktigt fort. När jag kom ut därifrån kunde jag inte låta blir att göra en liten glädjedans! (Fick självklart skumma blickar av andra studenter).
     Nu ska jag bara sitta vid datorn utan att få dåligt samvete över att jag inte pluggar, sen ska jag ta en härlig dusch, eftersom byggarbetarna är färdiga nu. Ha en UNDERBAR dag allihopa.

Jag är så glad!!
    

Godmorgon. Jag är en tjuv!

Mina grannar håller på med något slags vansinnesprojekt. Jag har inte kunnat sova sen klockan sju, för att de håller på och slänger TONVIS med saker ut ur önstret ner i en container. Det låter så sjukt mycket. Sebster kan så klart sova sig igenom allt. Jag är avundsjuk. Så nu sitter jag här och tänkte att jag lika gärna kan spendera timmarna fram till tentan men att plugga. Jag lovar, när den är över ska jag aldrig skriva ordet "tenta" i bloggen igen, haha!
     Det blev inte så mycket plugg igår tack vare Majas och mitt eget lilla "vansinsinnesprojekt". Får berätta mer om det sen. Åh, en sak till. Vi hittade ett OÖPPNAT Pringles-paket igår när jag gick för att hämta posten. Kunde inte motstå att stjäla det, hihi. Är det för elakt?Toalettdelande

Sista dagen innan tentan. Borde plugga. Skulle vara mycket lättare om inte två hantverkare höll på att banka bort toalettstolen i bdrummet. Delandet av toalett med grannarna börjar idag!

DÖDLIGT TRÖTT

Jag har aldrig varit så här trött någonsin känner jag. Och jag har tonvis kvar att läsa. Panik och hopplöshet infinner sig. Jag. Vill. Inte. Ha. Tenta. Eller det är egentligen det faktum att jag har muntlig tenat som skrämmer mig mest.
     Idag har jag varit produktiv, men på alldeles fel sätt. Har gått hela vägen till Tornby (tar ungefär två timmar från där jag bor) för att köpa spackel till väggen och så lämnade vi in cyklarna på lagning. Så nu sitter jag här med mina stackars fötter i ett varm fotbad och "pluggar" (läser bloggar)!
    Nej, nu gäller det. Plugg dags. Ska kanske ta och göra en ny "kunskapsvägg", det gick ju faktiskt riktigt bra på det provet!


All work and no play makes Naughty...
Tja, vad är jag på den här bilden?Kunskapsväggen funkade bra.


Hostattack

Nu är jag hemma från en påfrestande skoldag (faktiskt min sista). Inte för att det var så jobbigt, utan för att jag hela tiden fick sjuka hostattacker och störde alla på lektionen. Men läraren sa ibörjan att han skulle prata om tentan i slutet så jag försökte härda ut. Det han sa var typ: "Läs ordentligt". Besvikelse!
     Men jag klagar inte. Det är SOMMAR ute. Inte bara vår, utan sommar. Så allt är bra.
In other news så sägs det nu att Britneys $2,000/natt hotellrun på Mohegan Sun Resort & Casino i Conneticut hittades trashat efter hennes vistelse där. Men det var inte Britney själv som varit framme, utan de två små marodörerna Preston och Jayden! Hihi. De små busungarna rev ner gardiner, förstörde en dyr vas och ritade på väggarna med sina kritor. Verkligen små gangsters det där!

Ha en fortsatt trevlig dag. Ska ut och plugga nu så man får lite färg och kan börja använda sina sommarklänningar.

Ciao


Gangster kids ;-)

Mördare

Igår på väg till skolan råkade jag köra över en snigel med cykeln. Den var riktigt enorm, skalet var typ som en golfboll. Jag är inte helt hundra på hur stor en golfboll är, men i alla fall.

När jag kom till skolan berättade jag detta med panik i rösten för en klasskompis. Sa att jag nu var rädd att hela cykelhjulet är inkletat i mosad snigel.
- Ja, det kanske till och med har stänkt på dina kläder!, sa han.
Jag blev ännu mer skärrad och började skrika ut blandade saker om hur äckligt det är att vara täckt av snigel.

Men då sa klasskompisen: "Du inser nu att du har tagit livet ifrån en annan varelse, men det du bryr dig om är om du har blivit lite kladdig?"

Jag fick dåligt samvete.

"Jag var kär i en gaykille!"

Fick igår ett samtal från min kära lillasyster som skrattande klämdeur sig: Natti, du vet han jag var kär i på dansen? Här är GAY!! Hahahaha".
     Killen i fråga var hennes stora kärlek när hon var 16 år. Under ett halvår hörde ingen i familjen något annat än hur underbart fin, duktig, charmig han var. Jag kände också honom, vi gick allihop på samma dansskola och han var även med i "musikalteamet" för han sjöng enligt min syster "som en gud". (Ja, han dansade och gjorde musikaler, det borde verkligen ringt en klocka för henne, men nejnej). Själv försökte både jag och Maja upprepade gånger försärka henne om att han aldrig skulle lägga märke till hennes viftande ögonfransar, inte för att hon inte var snygg, utan för att HAN VAR GAY. Sjukt, obviously, hysteriskt gay. Men nej. Jag antar att kärleken förblindande henne.
     Tjejer är crazy like that antar jag, killar kan vara så uppenbart fel för en, men man märker inget. Varken jag eller Maja ska nog kasta sten i glashus, alla har en typ och som man säger ju att: "kärleken är blind". (I min systers fall blind och döv!)
     Maja t ex har en "knubbig/kock-guy" fetish och spenderade en gång en hel semester åt att tråna efter en typ trettioårig man som gjorde pommes på stranden i Slovenien. Vem vill ha en målinriktad, utbildad snygging när man kan få en pommesgörande kille med fettfläckar på tröjan? =)
     Och jag, jag är inte bättre själv. Jag spenderade mina dagar med att leta efter bad boys med någon slags brytning. (Italienare, slovenenr, anything went, liksom). Under samma semester var det en 26-årig ryss (jag var 17) som hade två barn och körde speedway, som jag fick upp ögonen för. När jag träffade honom insisterade han på att inte ta av sig sina solglasögon, till och med inomhus behöll han dem på, och när jag till slut lyckats övertala honom visade han lite skamset upp en gigantiskt blåtira. "I was in... ehh how you say... bar fight in Poland", fick han ur sig. Men jag brydde mig inte. Allt lät sött med den brytningen.
     Tja, vad kan man säga? Det verkar i alla fall som om både jag och min syster fattade galoppen till slut =) (inte Maja, nej hon gillar fortfarande sina foodguys, men det är ju ganska oskyldigt!) Girls will be girls tror jag! Sen spelar det ingen roll om du gillar bögar, bad boys eller datanördar =)


Hot for Mr. Kressley?

Film

Jag är en sån person som typ inte kan se skräckfilmer. Jag blir rädd av allt. Typ.

Igår hade jag filmkväll hos grannen, som btw lockade dit mig genom ett löfte om gratis chips. Det var svårt att välja film (Etta på The Pirate Bay's topplista låg nåt som hette Lesbian Vampire Killers. Jag ville inte se den. Eller okej, en liten del av mig ville väl undersöka den. Men det var verkligen inte rätt tillfälle eller sällskap.) (OBS det var alltså hos grannen. Själv skulle jag förstås aldrig göra något så fruktansvärt som att ladda ner filmer illegalt).

Hur som helst så hade han nån film på datorn som han tvingade mig att se, men vägrade berätta vad den handlade om. Jag borde ju ha fattat att det inte skulle vara något för mig när han var så hemlighetsfull... Men jag var inte tillräckligt snabbtänkt.

Det visade sig vara en film om en tjej som blir våldsamt kidnappad, nerdrogad och såld på auktion som hora.

Jag satt med tårar i ögonen hela filmen och ryckte till av alla ljud utanför (och den ondskefulla grannen vägrade stänga uteplatsdörren! Mördarlystna albaner hade ju kunnat springa in! Alltså... jag har inget emot albaner, grejen var att de onda i filmer var just därifrån).

Att jag senare, på hemvägen, sprang i panik mellan våra hus säger väl det mesta. (Särskilt om man vet hur lat jag är och hur mycket jag hatar att springa)

Britney älskar Kevin, Newlyweds 2, Friends and the City och andra what ifs...

Britney och Kevin återförenas under hennes turné (Victoria Prince, who?) och bestämmer sig för att ge familjelivet ännu en chans. Sötisarna Preston och J.J är överlyckliga! Det går knappt ett år innan turturduvorna bestämmer sig för att åter igen gå nerför altaret och bli Mr och Mrs Federline. En månad efter bröllopet är Britney gravid och efter ytterligare ett år har pojkarna en underbart söt Britney-kopia till lillasyster.
     Kevin hittar sin nich inom politiken(?) och blir så småningom USA's mest älskade president.
     Men tro inte att Britney glömmer sin karriär för det! Nej, hon spelar in sitt sjunde studioalbum och kallar det "Original Doll". Skivan blir en MEGAHIT, den största i hennes karriär och säljer platina 67 gånger om! Hon åker på turné med Kevin och babysarna. Efter ett stopp i Sverige bestämmer de sig för att köpa ett semesterhus på stranden i Malmö där de kan spendera somrarna. Sedan lever de lyckliga i alla sina dagar.Sedan gifter sig Jessica Simpson ÄNTLIGEN med Tony Romo och de började spela in "Newlyweds 2 - Let's Give it Another Go". En given succé. Jessica blir gravid med tvillingar och syns snart på Hollywoods gator med tvillingdockor. Inte för att hon tror att dockorna är hennes babies, för att öva, så klart!
     Någon kommer på idén att spela in en Sex and the City/Vänner film, både utspelar ju sig i New York, eller hur.? I filmen (som får namnet Friends and the City) träffas sexgalningarna Samantha Jones och Joey Tribbiani och har självklart mind blowing sex. Något som visar sig bli väldigt komplicerat då Rachel och Charlotte blir bittra fiender.
     Brangelina-sagan kommer till sitt slut...eller inte riktigt. Det visar sig nämligen att Angelina Jolie ÄR Jennifer Aniston - utklädd. Allt startade som en kinky bedroom-lek, men sedan kom paret Anitson-Pitt på att de kunde tjäna stora pengar på lite otrohetsskandaler. Resten är som man säger -  historia. De sex barnen visar sig i själva verket var utklädda hundar.
     Och så slutligen. Jennifer Lopez erkänner skamset att hon haft en affär med ex-pojkvännen Ben Affleck och att tvillingarna Max och Emme i själva verket är hans. De växer upp och blir världens snyggaste barn. Emme kröns till och med till Miss World 2029!


Snipp snapp snut, så var sagan om det alternativa Hollywood slut.
Det är sånt här man får göra när man sitter sjuk framför datorn på en fredagkväll och pojkvännen inte kan slita sig från vad det nu är han spelar. Haha. Jag är sjukt nördig =)

Hotfullt

Så här ser det ut utanför mitt fönster nu. Åskan mullrar dessutom och blixtarna slår klart från skyn. Och nu börjar regnet ösa också. Och jag...jag kan inte vara lyckligare. Nu känns faktiskt pluggandet riktigt roligt. Finns det något mysigare än att krypa upp med lite varm choklad och en tjock bok om första världskriget medan det mullrar på där ute? Inte just nu i alla fall!

Sebster verkar inte hålla med. Han tjurar över att datorn stängde av sig, haha. Det är det som är bra med böcker. Ingen åska i världen kan få dem att kortsluta sig själva =) (Ja Maja, jag vet att jag är en nörd). Ska fortsätta plugga nu. När det för en gångs skull är roligt ska man inte lägga av!


Morgonmys

Jag har varit vaken riktigt läge nu. Har gått och blibit förkyld så jag vaknar runt halv sex varje morgon och håller nästan på att kvävas av min behagliga hosta som bara vägrar ge upp. Yey liksom! Men det är faktiskt ganska mysigt att sitta här med Spice Girls-koppen full av te och bara vara glad över att jag inte behöver gå ut i regnet.
     Erkänn att ni också har en halvpinsam gammal kopp som ni aldrig skulle drömma om att ge upp? Jag kan i alla fall inte tänka mig att spendera morgonen utan Geri, Emma, Victoria, Mel B och Mel C!


Cosmo vs liberalism

Efter tre dagars ganska effektivt pluggande börjar det nu gå utför totalt. Men liksom vad väljer man? En väldigt tjock uppslagsbok som ibland nästan dödar mig med sin brist på bilder, eller glossiga Cosmo med härliga sommartips? Okej, jag kan erkänna att jag from time to time ÄLSKAR att läsa om typ liberalismens födelse, men just nu vill jag ha en smoothie i ena handen, cosmo i andra och ligga och steka i mina föräldrars trädgård. Ahh.
Men det är bara att hålla ut. Om mindre än en vecka är det över! Om mindre än en vecka sitter jag instängd med ett historia proffs som ska fråga ut mig ordentligt. Uh-oh. Bäst att lägga på ett kol. Ha en bra dag!


Radar

Britneys omslag till nya singeln "Radar". Bilden är tagen av Mark Liddell för tidningen Allure.Hejhej, rolig tävling!

Okej, här är en tävling. Gissa vilken handduk som Naughty har använt och vilken jag har använt? (jag suger visst på svenska idag. Oh well.)Det är nog extremt lätt om man känner oss :-)

Vet ni vem jag gillar?

Eminem... Han är så sjukt politically incorrect eller vad man säger! Allt han gör är bara så fel. Men det blir alltid rätt. You gotta love it!


Typ läskig text. Men han får det att funka.

Expedition i underjorden

Idag lyckades jag äntligen övertala några av mina klasskompisar att gå ner i skolans källare med mig (okej, nu låter det som jag typ ska förföra dem där nere. Men så var det ju inte.). Det är nämligen så att universitetet har långa gångar i underjorden mellan de olika byggnaderna, och ända sen jag fick höra talas om dem har jag velat gå ner och kolla. Fast jag har såklart inte vågat undersöka dem helt ensam. Men idag!

Det var kul. Men läskigt. Mycket mer har jag väl inte berätta om äventyret. Jag tog ett foto though:

PS. Jag MÅSTE hit. Liksom kolla in hyllan med ingredienser... Dreggel.

Vuxenpoäng

Känner mig vuxen idag...Surprise!

Eftersom både jag och Maja hade sovmorgon idag hade vi inte gått upp ur sängen när det plötsligt ringde på dörren! "Crap", tänkte vi bara och släpade oss upp för att öppna dörren. Där står två handymen och ska kolla ventiler. Så vi (iklädda killkalsonger med Simpson-tryck och för stora t-shirts) släpper in dem i vårt BOMBNEDSLAG till hus. Sen måste jag hjälpa dem att plocka undan kryddor och sånt i köksskåpen. (Det skulle man ha gjort innan, gissa vem som glömt det?)
     Så när de gått städade jag upp ordentligt, skrubbade toaletten och allt, för nästa det ska komma några till och jag vet inte när det blir! Så det är bäst att vara bredd. (Och ha en gullig pyamas nästa gång) ;-)

Ha en bra dag!

By the way...

...kolla vad jag har lärt mig! Lite LA street signs! Hihi. Så gangsta!Blood...

Kanelbullar!!

Ahh. Underbara kanelbullar är klara och nu sitter vi här och vräker. Finns det något godare än varma kanelbullar med mjölk? I don't think so!
     Idag är min och Majas sista dag tillsammans. Som roomies alltså. Det är sorgligt, vi har verkligen haft en underbar vecka. Sebster kommer inte hem förrän på tisdag egentligen, men jag har bestämt mig för att jag måste kunna sova ensam åtminstone en natt. Jag är faktiskt helt rädd för det och jag vet inte varför. Har aldrig haft problem med att vara ensam, men under detta året har jag inte sovit ensam en enda gång och nu är jag väldigt...nervös!Före...


...och efter!

Bakdags!

Har världens mest oproduktiva dag! Har verkligen inte gjort ett skit. Men nu ska vi baka kanelbullar till kvällsmat. Yummy. In other news så ska min 16 åriga lillasyster på dejt med en 25 årig man! Haha, eller det där är bara halvsant. Men men,  när ens eget liv är ospännande så får man leva genom andra. Eller hur?

Ciao

Black Jack-mästare

Igår hade vi en riktigt härlig utekväll. Vi dansade, drack yummy drinkar, mobbade överdrivna snobbar i smyg och spelade Black Jack för första gången i våra liv. (Det gick svinbra och vi fyrdubblade vår insats) (vi äger) (okej då, det var nog mest nybörjartur)

Förutom det så lyckades vi även komma in gratis på tre ställen och snacka till oss (eller... klanta till oss?) en gratis varm choklad på BK. Att få gratis saker är bland det bästa jag vet. Så nu är jag lycklig, även om benen gör lite ont efter en natt av dansande och lång ramning/promenad hem. (rama är alltså att skjutsa på cykeln, in case att någon icke-skåning läser detta :P)

Det var hur som helst en riktigt rolig natt, och jag är glad att vår troligtvis sista utekväll här uppe var så lyckad!


Bye Linköping!

Efter en hård dag i biblioteket (okej, Maja läste mest random bloggar, men jag pluggade faktiskt duktigt) är det dags för belöningen! En härligt utekväll i Linköping! Kanske den sista innan vi flyttar? Måste dock ta cykeln in till stan, för vi är för fattiga för taxi och bussarna slutar gå tolv! Men det blir nog bra =)

Men nu ska vi ta farväl av vårt kära gamla Linköping!
Ha en härlig kväll!

God morgon!

Började dagen med toast i sängen! Vi har bestämt oss för att gå till skolan på vår lediga dag(!) för att plugga. Sitter vi hemma kommer vi ändå bara störa varandra och det kommer sluta med att vi helt plötsligt har spenderat en hel timme med att kolla upp skumma fakta (som vad presidenten i Kazakstan heter) på wikipedia.
     Men btw, har ni någonsin sett Nightrider? Det med David Hasslehoff och hans talande bil? Vi kollar nu och det måste vara det töntigaste programmet i världshistorien! Herregud. Anyway...ha en bra dag!

Naughty & Mama


The Hoff =)

Mysdag!

Nu är vi hemkomna från vår modevisning och chillar framför Gordon's Kitchen Nightmares.
När vi kom dit upptäckte vi till vår stora glädje att det fanns frallor, cider och massa godis (som vi roffade åt oss och slägde i väskan, i äkta Naughty och Mama stil). Visningen var ok, men vi var överens om att modellerna verkligen behövde mer självförtroende! Efter det bestämde vi oss för att se oss om i Linköping så Maja köpte glass på Bosses glassbar (ett måste om man bor här, tydligen) och så fixade jag te från Espresso House och några underbara kakor från Subway. Sen gick vi en underbar promenad i solnedgången runt floden. Efter 8 års vänskap kan man behöva väcka känslorna till liv med romantiska promenader och så, hihi!
Kände oss verkligen "turistig-a" när vi tog foto på allt vi såg. Efter ett år här!

Nu ska vi bara ta det lugnt och vräka glass och se Sex and the City. This is life =)


Glass från Bosses glassbar.


Rosa bomb!


Mysig solnedgång.


Slussen.


och mina favoriter...Subways cookies! Mums!

Jazzkväll

God morgon!

Igår var jag och Maja på Flammans vanliga onsdagsjazz- och hamburgarkväll. Niklas Odelholm Quartet hette de som spelade och de var verkligen bra. Pianisten spelade som en gud och alla tjejer hade nog ett litet crush på honom! Har verkligen alltid gillat jazz och jag tror att jag fått med Maja nu också!

Hon lämnade mig förresten ensam i typ hundra år när hon gick för att beställa våra Fluffy Ducks (en drink som vi verkligen ville testa på grund av det gulliga namnet. Andra går på smak, men vi, vi går på namnen!) Barkön var inte lång, men bartendern var sjukt seg. Killarna som stod framför beställde pajer som tog sju minuter att värma och medan de värmdes gjorde han inget, bara stod där. Det är faktiskt skumt. Han var dessutom sjukt rädd för alla, haha. Sen fick vi inte vår drink heller, för de serverade bara dem på fredagar! Okej ville bara få det ur mig =)

Nu är det snart skoldags och vi sitter halvfärdiga i sängen och bloggar/läser Cosmo och lyssnar på svängiga scissors sisters-låtar som får upp humöret en lite grå dag som denna. Ha det bra idag!

Xoxo


Niklas Odelholm Quartet

Drama queen!

Har kommit hem från skolan och sitter nu i mitt bombnedslagsvardagsrum. Jag kan verkligen inte få ordning på Maja! Det går inte. Idag när jag kom hem möttes jag av beskedet att det ska komma hem några hit och skruva bort toaletten och fixa något konstigt "limproblem". Det betyder att jag inte kommer att kunna gå på toa, eller duscha här på två dagar!!! Alla grannar kommer att dela på en toa och dusch i en av de tomma lägenheterna. Jag längtar verkligen inte tills de kommer och stänger av vattnet. Men..jag antar att folk har haft det värre.

What else is new? Egentligen inget särskilt. Fick nya Cosmo idag och trodde i ungefär en kvart att jag skulle förblöda på grund av en artikel i tidningen. Smsade med tårar i ögonen Maja och Sebster och förklarade att "jag har en dödlig sjukdom". Men sen läste jag det lite noggrannare och kunde snap our of it. Drama queen alltså!


Massa att göra

Man vet att sommaren är nära när man kommer in i skolan och totalt översköljs av människors blandade, stinkade korppsodör! Det är nasty och precis det som hände idag. Lite sommarkänslor får man dock!

Verkar för övrigt som om Mama och jag kommer att få en härlig tjej-vecka. På onsdag blir det jazzklubb och på torsdag modevisning. Sen får vi se vad som händer på fredag. Men lördag blir självklart en hemmakväll. Ni missar väl inte Eurovision Song Contest?!

Nu ska jag gå och göra en liten lista över allt som jag måste fixa innan flytten! Jag kommer bo i totalt kaos annars.


Så här såg det ut när jag flyttade in!

Vem har bäst humor?

Denna helgen träffade jag mina kusiner. Sist jag träffade dem kom jag ju fram till att jag har en helt annan humor. Och nu gick det upp för mig vad de tycker är roligt. Typ detta:

Deras mamma öppnar kylen och hittar en ihopknycklad servett bakom mjölken.
Min reaktion blir "hehe, så skumt".
Kusinernas reaktion blir HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ÅÅÅÅÅÅÅH JAG DÖR SÅ KUL!!! LIKSOM, EN SERVETT!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Jag blev lite rädd för dem.

En annan grej jag tycker är roligt är att göra sjuka alternativfrågor till folk. Det var det jag ägnade mig åt varje fysiklektion i hela trean. Igår roade jag och Yola oss med det på msn. Några exempel:
Skulle du helst se ut som en ko eller bara kunna mu-a?
Vara fastvuxen i en bil eller ha skridskor till händer och fötter?
Ha mörklila hud eller hängröv ner till marken?
Ha bytt plats på bröst och rumpa (så man skiter framåt liksom) eller inte ha en mun (prata och äta med näsan istället)?

Det är nog rätt låg humor det där. Men it cracks me up så sjukt mycket. Just att sitta och bara försöka komma på sjukare saker hela tiden, och döda varandra av skratt. Hihi.

Kladdkaka

Börjar skolan klockan ett idag i en sal som ligger...jag har ingen aning om var den ligger. Så nu ska jag ta och äta lite kladdkaka till lunch, fast jag åt frukost för en timme sen och sen ska jag gå. Det är verkligen molnigt varje dag nu.
Fast jag måste säga att det är ganska bra när man ändå bara ska sitta hemma och plugga!
Jag och Mama ska förresten ha en riktigt girlie vecka, för min pojkvän ska åka hem till Malmö i en vecka. Kommer bli kul att bo med en tjej igen. Pojkvänner är underbara, men de är inte så hjälpsamma när man ska välja kläder på morgonen! :-)

Ha en bra dag!

Studsmattor och frihandel

Kom just hem från en liten promenad och efter att ha läst en blogg om studsmattor så insåg jag att ALLA i det här området har en. Det är ganska sjukt. Som en skum studsmattefetish typ. Jag vill också ha en har jag nu kommit fram till, men vad gör man om man inte har en trädgård? Förra året var det en familj som hade satt den utanför sin trädgård, på en gråsmatta dit alla kunde gå. På dagen vågade jag mig inte på den (den var för övrigt full av barn då, så jag hade ändå inte fått plats). Men vissa nätter när jag var på väg hem från min pojkvän stod den tom. Och då... då hoppade jag! Men när jag hade gjort det ungefär två gånger började familjen ta in den på nätterna. Undrar om de fattade att något var på gång.

För övrigt har jag nu spenderat ganska långt tid med att granska eu-kandidaterna. Jag är verkligen halvt vuxen, halvt två år. Om man kollar min google historik står det:

ice cream - Google Bildsökning (jag ville ha en härlig, sommarbakgrund på datorn!)
studsmatta - Google Bildsökningsökning
socialdemokraterna frihandel
moderaterna finanskris
miljöpartiet
worldofbritney.com

Men..that's just the way it is. Njut av bilden på en studsmatta!

Ciao.Vuxenpanik!

Hade suttit framför mina böcker och pluggat flitigt i några timmar när ögonen verkligen började falla ihop för mig. Kunde inte hålla dem öppna, men behövde verkligen fortsätta läsa, så jag släpade mig upp och satte på lite kaffe. När det sen var klart satte jag mig ner, tog en klunk och... NJÖT AV DET!! När jag satt ner koppen och insett vad som just hänt fick jag lite panik. Jag som aldrig gillat kaffe och lovat mig själv att aldrig bli en sån jobbig vuxen som bara "behöver" sitt kaffe för att funka. Snacka om vuxenpanik...


Free Mud Cake

Igår på Espresso House hände det bästa!

Den snälla Naughty skulle köpa en Mud Cake till mig. Han som stod i kassan (som btw gör Linköpings bästa Chai Lattar) fick kämpa helt med att ta upp den sista biten på brickan, eftersom den var så gooey och härlig. Och, när han äntligen fick loss den så tog den ett högt skutt och landade på disken, innanför kassaapparaten.

Baristan (det heter så va?) såg mycket ledsen ut och gick in på lagret för att hämta en ny kaka. Han kom tillbaka med världens deppigaste ansiktsuttryck och meddelade att det inte fanns någon kvar. Det var tyst en liten stund och sen tog jag mod till mig:
Mama: Men.. eeh kan vi inte få den du tappade för halva priset?
E-housekillen: Ni kan få den gratis!
Mama & Naughty: *överlyckliga happy faces*
E-housekillen: Ja alltså vi torkar ju här på disken varje dag, så det är nog ingen fara.
Mama & Naughty: Umm, vi hade kunnat ta den från toagolvet (okej, det sa vi inte. bara tänkte.)

Sååå, det blev en free Mud Cake med extra mycket grädde. Detta kommer vi leva på i minst en vecka.


Det enda som var sorgligt var att han i kassan verkligen blev ledsen över det. Det var så skumt, våra enorma leenden borde ju ha smittat! Men han kanske har något trauma med att tappa kakor eller nåt.

Fika dags

Gör mig iordning för en fika/lunch på espresso hourse nu. Maja och jag har tydligen bestämt att våra allra sista pengar ska fikas bort. Hur jag ska flytta alla mina saker från Linköping till Malmö utan lastbil får bli ett senare problem, haha!
Nu är det i alla fall snart dags. LÄNGTAR...

Problem

Flugan börjar nu bug me riktigt mycket.

(Haha, fattar ni skämtet?)

Jag kämpar för att kill it men jag kan inte. Hur gör man egentligen?

Det var allt, sjukt intressant eller hur.

God morgon

Jag har precis vaknat. Har haft en jobbig natt full av mardrömmar och vaknade hela tiden. Och så mitt bland mardrömmarna drömde jag plötsligt att jag tog hand om Britney som hade förvandlats till en hamster av Kate i Days of Our Lives. Sick.
     Men nu är jag i alla fall vaken och har läst alla klassiska bloggar (alltså är det dags att plugga).
Få se hur det går.

Rinnande ost

Igår åt jag en Calzone. Den var god. Inte sjukt underbar, men god.
Men idag alltså. Varje gång jag stänger ögonen så ser jag den där pizzan framför mig. Osten som svämmar ut. Ggrssssscccchhhh (homer-ljud).

Jag behöver mer Calzone.

What to wear?

Hur många outfits är det normalt att prova innan man bestämmer vad man ska ha på sig? Det känns som om jag provar minst 20 varje morgon, det är verkligen sjukt. Jag vet aldrig vad jag ska ha på mig!
Så här är det. Antingen ligger jag i sängen kvällen innan och tänker: Vad ska jag ha på mig imorgon? Och sen dyker en perfekt outfit upp i mitt huvud. Men om jag glömmer att tänka ut det är jag hopplös dagen därpå. Jag blir nog för stressad eller nåt. Och så gör jag andra saker (som att blogga) istället för att bara ta på mig något.


Det här är jag!!

Good day!

Idag har varit en bra dag! Jag har fått Britney-biljetter (ja, jag vet att jag upprepar mig), jag har fixat jobb i sommar och jag har duktigt förberett mig inför seminariet imorgon + att jag har pluggat två extra timmar utöver det.
Behöver jag säga att jag är stolt? Om en halvtimme får jag dessutom en härlig belöning. Desperate Housewives och förhoppningsvis något sött!

Förresten...

...nu när jag ändå är i mitt Britney mode...är inte detta sjukt gulligt? Efter att hon sjungit Everytime i Uncasville, CT  Britney till ringside-platserna där hennes barn Preston och JJ satt med sina livvakter och gav dom en puss! Britney har för övrigt de sötaste av "Hollywood-barnen". (Ville bara klämma in det =))


The Circus is coming to town

VEM HAR BILJETTER TILL THE CIRCUS STARRING BRITNEY SPEARS?
SVAR: JAG, JAG, JAG!!!

Jag är överlycklig idag och inget, inget, inget kan förstöra det. Inte ens fyra sidor tysk(!) text jag måste kämpa mig igenom till mitt seminaruim imorgon. (Nej, jag kan inte tyska). Jag ska åter igen få stå och skrika mig hes till min kära, underbara Britney. Det har gått fyra år sen sist, men nu är det äntligen dags igen. Ahhh. LYCKLIG!Min nya lärare

Idag började en ny kurs, och i och med det fick jag en ny lärare. Jag gillar honom av två anledningar.
1. Han rekommenderade att man skiter i att köpa kursböckerna. Yay, jag kan spara 500kr.
2. Han använder rosa text i sina PowerPoint genomgångar. Rosa är ju annars den bannlysta färgen. Allt går bra utom just rosa, vilket jag börjar tröttna på. Hade färger varit människor så hade man kallat det diskriminering. Men ja - vi har större problem i samhället än detta. Still.

Dessutom är han från Norge. Men det har inget med saken att göra, för det får mig inte att gilla honom (inte ogilla heller för den delen).

Neeej!

Det slog mig just att det bara är tre veckor kvar till nästa tenta. Jag trodde jag hade över en månad på mig. Dags att åter isolera sig från omvärlden =( 

Ryckningar

Jag försöker söka jobb. Det går segt. Jag suger på att skriva ansökningsbrev! Kan man bara inte skicka: hej jag skulle vara jättebra på detta jobbet. Ring för en intervju! Eller helst inte, intervjuer gör mig så nervös. Det är bara att anställa mig.

Men jag hade nog inte fått nåt svar.

Det jag egentligen skulle skriva var att jag har haft ryckningar i sidan i tre timmar nu. Ni vet när man ligger på sidan med överkroppen upp så blir det ett veck i sidan, mellan lovhandlen och revbenen. Där, mitt i mitt fläsk, rycker det konstant.

Men ni kanske inte vet hur jag menar förresten. För jag insåg just att det är ganska skumt att ligga framför datorn i den pose som jag har just nu. Inte är det särskilt bekvämt heller, men jag gör det ändå. Varje freakin' dag.

Hell has frozen over

Jag gick nyss en liten promenad. [paus för chock]

Jag
gick på promenad, helt frivilligt, helt ensam. Och inte för att typ handla chips i affären, utan en promenad för promenadens skull. Bara sådär. Det är första gången i mitt liv något liknande har hänt och jag kan inte riktigt fatta det själv.

Men ja, vi ska inte överdriva. Den var bara 5 låtar lång (blev lite längre eftersom jag gick vilse bland alla identiska hus på hemvägen).

Hur som helst så upptäckte jag några saker när jag gick:
  1. Det luktar sjukt gott ute! Tänkte först att det var någon typ av blommor men eftersom jag inte såg några nånstans blev nästa teori att alla i ghettot är beroende av samma sorts vaniljiga rökelse.
  2. Det är riktigt härligt att träden har blad nu. Även om man inte ser lika långt bort.
  3. Ghettot är ju sjukt mysigt egentligen!
  4. Eller vänta lite här... Alla gårdar utom min är sjukt mysiga. Jag har tydligen hamnat på en av de sämsta.
  5. Min del av ghettot består av två- och trevåningshus. Så sjukt mycket äckligare och fulare det skulle vara om alla de husen var typ åtta våningar.
  6. Jag har skrivit ghettot och sjukt alldeles för många gånger i denna lista.

Nu ska jag äta Ben&Jerry's och försöka komma fram till om jag gillar Amy Winehouse's musik eller inte.


Min mörkaste hemlighet

Jag är en till synes vanlig 20-årig tjej. Jag går i skolan, shoppar lite mer än jag borde och älskar att vräka glass i soffan med min bästa vän medan vi trashar kändisar på tv. Men... jag bär på en mörk hemlighet som bara mina allra närmaste vänner känner till. Jag har hållit den inom mig sedan jag gick i tvåan och insåg att denna sociala missanpassning är det bäst att hålla för sig själv. Men nu är jag redo. Redo att avslöja mitt rätta jag.

Jag älskar Star Trek!!

Ja, det är ungefär det allra nördigaste man kan gilla. Det är väl jag och några bleka datakillar som inte sett dagens ljus på minst en månad som fortfarande njuter av att krypa upp i soffan och sätta på ett härligt avsnitt av Star Trek Voyager. Men antagligen av olika orsaker. Medan nördarna typ runkar till Seven of Nine (för er som inte är insatta är det skeppets blonda sex-kitten, som av någon anledning klär sig i en tight cat suit som inte på något sätt liknar de övrigas dräkter) så gillar jag faktiskt storyn. Och det värsta är att när någor härlig händer (jag har nämligen inte sett alla avsnitt) så har jag ingen att dela min lycka med. Ni vet.. när man typ får veta något juicy som ska hända i Desperate Housewives och man bara måste dela det med någon!! Det går liksom inte. För ingen gillar Voyager haha!

Nej. Jag har nog skrivit nog om detta nu. Dags att totally engage i deras äventyr. Ha en mysig kväll!

Ciao.


Seven of Nine i sin sexiga dräkt =)

Flyg fluga flyg, eller hur det nu är man säger.

För några veckor sen var en fluga fast i min lägenhet. Den hade väl flyttat in nångång när fönstret var öppet och så flög den runt och irriterade mig i några dagar.

Jag försökte döda den varje gång den kom nära, men det gick inte. Bara jag som tycker det är i princip omöjligt att döda såna? De är snabba som djur (eeh okej, de är ju djur. Men you get the picture!).

Anyhoo, efter typ fyra dygn lyckades jag till slut smälla den lilla saken. Men när den väl var död så kändes det så...tomt. Den hade ju blivit som en mycket jobbig, men ändå trogen vän.

Nu har en ny liten fluga smitit in här. Ska jag stå ut med surrandet och vidrigheten och låta den leva denna gången? Eller är det bara för patetiskt? Ja, det är det nog. Synd att jag fortfarande inte är snabb nog att KILL IT.

Mitt drömbarn...

Jag älskar att städa (yes I do!) och nu  har jag hittat mitt drömbarn! Så här sa Christina Aguilera till People Magazine om sin son Max:

"Vacuum was one of his first words! He has a cleaning fetish and he loves to run around with a rag and dust and clean, and he loves to clean his high chair after he's done eating. It's so cute! I'll lift him down and the first thing he does is to take a rag and clean off his chair. He's mommy's little helper."  

Hihi. Så ska alla mina barn också vara!!


Christina och baby Max
Britney!

Jag läääääääääääääääängtar efter Britney-konserten så sjukt galet mycket. Det är allt jag tänker på. Jag har älskat henne så länge jag kan minnas och mitt livs lyckligaste stund var typ förra gången jag såg henne under "The Onyx Hotel Tour". Så nu håller jag på och dö av lycka =D Fast jag har lite panik över att jag inte ska få några bra biljetter.

Sommaren är verkligen så bra. Inte nog med att det är varmt och man kan ha på sig massa fina kläder och bada och sitta ute och äta glass. Det är så många bra konserter också. Nu har vi två på gång. Brit och U2. Ahh. Can't wait =)


The Circus Starring Britney Spears

Naughty: Alltså, alltså, jag är så lycklig över att Britney ska komma hit! Måste få ur mig det på nåt sätt, vad ska jag göra? Jag vill inte skriva det på bloggen, för jag vill att så få som möjligt ska vara med och kriga om biljetterna.
Mama: Mmm precis.
Naughty: Eeeh okej. Jag tror jag ger vår blogg lite för mycket cred.
Naughty & Mama: (dör av flabb i ca 5 min)

Ja förlåt att jag skrev om Britneykonserten nu, Naughty.
Men jag gissar att våra tusentals läsare redan visste om att Circusturnén kommer hit i juli.


Aj

Hej. Jag äter nachos. Eller jag slutade just för den hände en olycka. En flisa av ett nacho har fastnat mellan en tand och tandköttet. Det gör sjukt ont. Försökte ta bort den men allt som hände var att det började blöda massa. Det är synd om mig!

Förlåt om jag äcklade någon.

Innan jag pluggar...

Men innan jag börjar plugga...Days of Our Lives! Det var längesen. Jag älskar det. Men alltså, Belle, är så sjukt störig. Eller skådespelerskan som spelar henne. Står inte ut!!


Belle.


Valborg

Hade en härlig valborg igår i Linköpings schkankigaste park, haha. Vi åkte till Folkets Park och det var som att ta ett steg in i 50-talet. Karusellerna var minst 50 år gamla och i alla stånd jobbade circus freaks. Vi försökte vinna en sån där jätte-marabou så vi köpte lotter av en kvinna med lång, grå mustasch. Vann tyvärr inget =( Sen köpte vi sockervadd från en anna freak of nature. Alla såg helt galna ut, haha.
     Efter sockervadden trängde vi oss längst fram i folkmassan för se elden och värma oss lite. Jag gillar verkligen valborg, vet inte riktigt varför, men det är helt härligt.

Nu sitter jag hemma och ska börja plugga till min sista (muntliga) tenta! Och snart måste vi börja flyttpacka. Can't wait!

Ciao


RSS 2.0