Bouncing Balls

Hej!

Ville bara berätta att jag och Ante är beroende av detta spelet (i MindJolt Games på Facebook, FIY ;)). Vi tävlar mot varandra och just nu LEDER JAG!

Wihoo! Och denna morgon (oj nu såg jag att klockan är tre...) känner jag att Ant aldrig kommer komma ifatt, efter att ha suttit bredvid henne när hon spelade hela morgonen. Jag är så mycket bättre! Haha.(väntar nu på en sur kommentar, typ "nej maja det är du som suger!!!", från Ante herself)

Det bästa jag vet

Jag älskar när man får gratissaker. Det är nog det allra bästa jag vet.

Som när de bjuder på smakprov i mataffären. Jag springer fram med jordens största smile och roffar åt mig.

Som i våras när det var mässa på universitetet och jag lyckades samla ihop en hel kasse med reklamgodis.

Som idag, när några delade ut goodiebags på stan. Jag fick en och innan jag ens undersökt vad den innehöll utbrast jag: "Om jag dör nu så dör jag lycklig".

Freebies 4-life.

Eine international homme

Innan när jag stod i köket och höll på att baka kakor (som mamma beställt i utbyte mot att jag får låna bilen ikväll) knackade det på dörren.
- Kom in, ropade jag och en gammal vän till mina föräldrar trädde in i huset.
- Hej!, sa jag.
- Bist du alein zu huse?, sa han (OBS jag kan inte ett ord tyska och minns därför inte exakt vad han sa. Men nåt sånt var det.)
- Va?
- Bist du alein zu huse?
- Eeeh... Nej, mamma och pappa är i vardagsrummet, svarade jag förvirrat.
- Thanks, sa han och traskade förbi köket.
Jag fortsätter baka och någon minut senare kommer mannen tillbaka, och öppnar ytterdörren.
- Adiós, Maja!, säger han och vinkar.
- Eeeh hejdå!, svarar jag.

Konstigt hur internationell han var. Inte en enda grej på svenska.

Och nu ångrar jag bittert att jag inte var tillräckligt snabbtänkt för att svara au-revoir eller arrivederci när han gick.

Ouch (eller hur stavas det?)

Jag har alltid varit en klantig människa. Snubblar mycket och tappar saker. Men på sista tiden har det varit extremt. Och det blir värre för varje dag! Igår ramlade jag omkull helt inte mindre än tre gånger. Undrar om jag borde gå till läkaren eller något?

Allt började för någon vecka sedan när jag ramlade ner för källartrappan och landade längst ner som en liten hög. Benen har nu stora böldliknande blåmärken, och som ni förstår så blir det fler varje dag. Jag har i och för sig mycket tur, allt jag fått är skråmor.

Jag undrar om detta kommer gå över. Och i så fall när, hur? Inte så kul om jag beter mig såhär resten av livet.

Är inte detta det gulligaste ever?

Jag är lite kär i Britney's kids just nu (de var så söta), så jag kan inte motstå att lägga upp denna videon där de dansar under hennes rehersals på O2 arenan i London tidigare i år.


Jag var 50 cm från BRITNEY!

Igår hände det. Jag stod längst fram på Britney's Circus turné och skrek/sjöng/grät som ett barn! Det var helt underbart!!! Låt mig ta er igenom dagen:

Vi åkte hemifrån vid elva, tog tåget över bron och gick sen och åt lunch på KFC. (Man måste ju passa på när man är i Danmark, eller hur?) Måste dock säga att jag inte riktigt gillade det vi åt. Efteråt hoppade vi på ett annat tåg och åkte vidare till Parken där Britney skulle uppträda. Vi var framme vid ett och endast ett fåtal människor hade börjat köa. Det första vi gjorde var att försöka hitta en vakt (vi ville nämligen fråga om Mirjan som inte hade samma ingång som oss skulle kunna komma in där ändå). Vi kom till ett avskiljt ställe på baksidan, där vi tydligen inte fick vara (visade sig senare att det var där Britney kom in). Efteråt gick vi och satte oss i kön. Mirjam den stackaren var tvungen att vänta skälv vid B9, medan vi satt vid C5.

18.00 - Dörrarna öppnas. Vi har råkat i gräl med några riktigt bitchiga danskar som slår oss i magen och sparkar oss. Vi ger oss dock inte och jag står sjukt stadigt, vilket retar the bitches så sjukt mycket, haha. De kommer dock in före oss, vilket ändå inte spelar någon roll.

18.30 - Efter att ha frågat en snäll vakt var de bästa platserna är har vi ställt oss längst fram vid ett staket. Det är ganska tomt. Plötsligt säger en vakt: "där har ni Britney, hon i den röda toppen". Jag vänder mig om och där kommer hon gående, bärandes på Jayden, med livvakter överallt. Jag darra som ett asplöv och tårarna bara rann! Det var helt sjukt. Där var hon, 50 cm från oss och allt jag gjorde var att gråta. Snacka om att inte kunna keep it cool! Haha. Britney gick in i ett litet rum under scenen. Jag och Ante tittade tårögda på varandra. När hon sen kom ut igen lyckades jag ta mig samman länge nog för att kunna fiska upp en av mobilerna ur väskan (så klart den med sämst kamera) så att jag kunde ta en bild. Här är den:
Efter "mötet" var vi i extas LÄNGE! Bredvid stod en kille som undrade varför vi grät. Vi skröt högt om vad vi sett och han blev rätt amazed =)

20.05 - Tiden har gått ganska långsamt, nu kommer "förbandet", DJ Havana Brown. Hon dansar loss utan att ingen riktigt bryr sig. Lite ljubel då och då.

20.30 Det svarta skynket sänks ned över dj:n och musiken tystnar. En nedräkning visas på den runda skärmen över scenen: The circus will begin in... 23:48. Vi blir riktigt  excited. Om bara 23 minuter är hon här.

20.53 - Massa clowner går på scenen (en av dem pratade lite med mig innan showen =)). Nu blir det cirkus på riktigt. Vi såg tyvärr inte så mycket eftersom de höll sig på motsatta sidan av den runda scenen.

21.14 - Parken är nästan helt full (över 40000 mäniskor)!

21.23 - Perez Hilton videon som öppnar showen börjar. Ett öronbedövade ljubel. Vi skriker så killen bredvid oss nästan blir döv. Britney's pappa Jamie, hennes assistent Brett och hennes manager Larry Rudolph (som jag hälsar på senare) är där, de står bara någon meter från oss.

21.25 - Parken är i extas. Britney gör entré på filmduken och skjuter Perez. Riktiga Britney sänks ner från taket i en guldbur medan "Circus" spelar. Vi håller på att svimma av lycka. Framför oss står plötsligt några livvakter med Britney's söner Jayden och Sean. De sätter sig lägst fram. Jayden är jättesöt och håller för öronen, eftersom han tycker det är lite för högt. Våra hjärtan smälter! Britney är SUPERHET i silverbh och sitt nya bruna hår. Bilderna does not do her justice - hon ser mycket bättre ut i verklgheten! WOW.


Britney sänds ner från taket till "Circus".


21.35 - Britney har hoppat in i en stor guldbur. Hon framför "Piece of Me" och sedan "Radar" vid en stripstång. Under "Radar" bär livvakterna ut Jayden och Sean, eftersom Jayden har somnat. (aww).


Do You Want a Piece of Me?

21.40 En trollkarl sågar itu och trollar bort Britney under "Ooh Ooh Baby/Hot As Ice"-medleyt. Hon har på sig en lila, glittrig och tight dräkt.

21.47 - Britney sjunger "Boys" iklädd en militärjacka, Hon sjunger "I don't know what you've been told. This mama is in control". Sedan kör hon vidare med "If you seek Amy". Publiken blir galen.


If You Seek Amy

21.55 - Britney kör sin Bollywoodversion av "Me Against the Music". Sen pratar hon med puliken för första gången. Hon frågar "What's up Denmark?" och ber oss ljubla riktigt ordentligt. Sen säger hon: "I'm gonna slow thing down a little with a ballad, it's called "Everytime". Hon hissas upp i taket på ett stor parasoll.22.00 - Britney kör vidare, mest med sånger från Blackout. Hon gör "Freakshow" och Get Naked (I Got a Plan). Det blir även Circus'  "Mannequin". Vad den största delen av publiken inte får se är när Britney under ett dansar interlude plötsligt springer av scenen och är på väg ut ur arenan. Med henne följer ett tiotal livvakter som alla stressat pratar i sina walkie talkies. Vi blir jätterädda att något har hänt, eftersom både Britney's manager, pappa och assistent lämnar sina platser och följer med ut. Britney kommer dock tillbaka innan interludet är slut och fortsätter med nästa sång. Puh!

22.22 Nu har Britney dansar och poserar i en stor tavelram som snurrade runt högt uppe under sexiga sågen "Breathe on Me". Hon hoppar dock över "Touch of My Hand" som hon kört under tidigare konserter. Hon kör även energiska "Do Somethin'" (en av mina favoriter) och "Slave".


Britney hänger i taket under "Breathe on Me".

22.42 - Det är dags för "Toxic", en av Britney's största hits. I samma silverbågade solglasögon och röda bh gör hon en klubbig version av ..."Baby one more time". Våra röster börjar spricka =)

22.45 Alla skriker som galningar! Ett medley av Britney's musikvideos visas på de stora skärmarna. Sen intar hon scenen i sin sexiga polisoutfit och kör "Womanizer". Publiken SKRIKER! Efter sången regnar det konfetti över publiken. Britney och hennes dansare bugar i ett regn av eld. Hon tackar för sig och springer sen av scenen.


Hot!

Det var helt galet bra! Vi var såååå ledsna när det var slut. Jag önskar att jag kunde gått i Stockholm också. Ni som ska se henne i Stockholm...njut! Britney är superwoman!


It's time!

Det är dags, det är dags, det är äntligen dags! BRITNEY SPEARS I KÖPENHAMN IDAG! Jag kommer vara som ett stort barn hela dagen idag och antagligen resten av veckan också. Köpenhamn nu kommer vi! AHHHHHH.


The Ringleader kommer till Köpenhamn!

Britney's Bitch!

Min lilla tröja är klar! Jag gillar den. Jag längtar så galet mycket nu!
We're in

Mojo och jag har båda kommit in på det vi sökt till hösten! Yey! Vi är happy. Så nu ska det bli en liten lärare och... ja vad är det nu Mojo ska bli igen? Hon kommer ha ett sånt jobb som Chandler i "Vänner". Ni vet, har jobbar med "Statistical analysis and data reconfiguration" (ja, jag googlade det, haha). Känner att Mojo kommer vara lite så. 
     Nu ska jag bestämma mig för vad jag ska ha på mig ikväll. Vädret suger. Men jag vill ha klänning åndå!Mojo? Vad är det nu du ska läsa?
Privat chaufför!

Idag har jag en privat chaufför som ska köra mig precis vart jag vill! Haha. Känner mig som Beyoncé eller någon. Snart kommer hon och hämtar mig så att jag kan börja beta av dagens uppdrag! Ska till jobbet och sen försöka fixa Britneytröjan till imorgon. Och ikväll blir det grillfest! Hoppas bara vädret blir bättre.

Nu ska jag gå och snabbfixa mig samt dricka upp min mumsiga hallonshake som väntar.
Hörs sen.


Bortskämd dag idag... =)

Inget att säga

I'm so excited! Nu börjar det verkligen dra ihop sig! Till Britney alltså. Egentligen är det mama som borde blogga. för allt jag skriver kommer handla om Britney. Alternativt hur mycket jag hatar sura tanter. Haha. Mama däremot går på dejter med guys hon senare inser är wrong for her och låt mig bara säga att hon inte har en diss-talang! Haha. Fast jag ska inte säga något. Är SÄMST på att dissa boys. Dags att toughen up Mama! =)

Nu ska jag hem och tvätta. (Okej, det där borde jag ta bort, men jag orkar inte).

Have fun allihopa!

Övergiven men glad ändå

Imorgon åker min pappa till Tyskland.
Min mamma till Småland.
Bror 2 o 3 är i Belgien över helgen.
Bror 1 åker till USA i övermorgon.
Bror 1s fru åker till Stockholm på lördag.
Och jag åker till Köpenhamn på lördag (FÖR ATT SE FREAKIN' BRITNEY SPEARS!!!! :D :D)

Är det inte lite skumt att hela familjen åker bort exakt samma helg? Fast okej min räknas väl inte riktigt. Köpenhamn liksom. Men still. Alla lämnar mig!

Tur jag har en familj till. (Häggs, that is)

GAH!!!

Änne ett samtal från min nya städchef. En tant hade gått ut med en bit papper för att se om "hissmattan var så mörk som den såg ut". Och nej! VE OCH FASA! HON HITTADE ETT SANDKORN I HISSENS HÖRN!
     Freaken tanthelvete! Jag vill be henne städa sin dumma hiss själv eller stoppa den där solen inte lyser. WHAT THE HELL? Ska hon inte middagen i hissens hörn?
Jag ska minsann städa den så skinande ren och sen ska jag släpa ut kärringen ur lägenheten och tvinga henne slicka golvet. Du måste ha ett sorgligt liv, HÖR DU DET BAJS TANT!!!!

Okej. Ilskan är borta. Tack för att ni lyssnade!

Yesterdays fun!

Här är en liten recap av gårdagen:
10.00 - kommer fram till Ante (lite försenad, eftersom jag var tvungen att gömma mig i trappen för min granne som aldrig kan hålla tyst. Var fast där i ungefär tio minuter för att ungå ännu ett lååååångt samtal med henne. Ante låg som väntat i sängen när jag anlände...12.30 - jag släpar ut Ante på en promenad efter Våra bästa år. Det var tänkt att promenaden skulle ge henne lite motion, men det var tvungen att get cut short för jag behövde VERKLIGEN använda toaletten. (Inget mer att säga om den saken). Anyways så var vi bara ute i tjugo minuter.13.20 - Sebster joins us för en sen lucnh. Efter maten (skum soppa som pappa var väldigt stolt över) börjar han spela ett rosa spel som min lillasyster fick med i tidningen Prinsessan. Bör jag vara orolig?13.30 - Sebster visar stolt upp sitt klarade spel...13.32 - Ante diet goes down the pooper. Här vräker hon kakor med nutella. Senare blir det även chips...17.30 - Ante och jag blir uttråkade efter att ha städat och organiserat hennes ipod. Resultatet blir ett gäng "wannabe Top Model"-bilder! Scary...

18.00 - Ante klarar också prinsess-spelet. På tre minuter. Hon blir väldigt stolt. Jag undrar om det är dags att skaffa nya systrar...Okej. Jag måste verkligen springa nu. Ska till farmor och fira hennes födelsedag. Ha en nice dag!
Ciao.

Planerar

Naughty & Mama & systern Flurney ska se U2 i Göteborg den 1 augusti. Wonderful eller hur.
Eftersom mina föräldrar är snåla? giriga? sjuka i huvet? onda? så tar de hyra om jag lånar deras bil för att köra upp till konserten. Därför blir nog buss det billigaste sättet. Ännu billigare blir det ju om man slipper sova över på nåt dyrt ställe.

Oooooch... Jag hittade just en buss som åker från Gbg kl 02.55 på natten efter konserten. Den tar vi! tänkte jag och såg en bild framför mig:

Vi är exalterade, glada och trötta efter att ha stått och hoppat till Bono & Co några timmar. Vi följer folkmassan ut från arenan och hittar ett mysiskt ställe att fördriva någon timme på. Ta en drink kanske? Eller troligen, vad annars är öppet en lördagnatt. McDonalds är också ett alternativ. Mama mobbar dialekten som snackas runt oss, Flur och Naught tycker hon är tjatig som inte verkar tröttna på att härma folk. Efter ett tag är det dags att hitta tillbaka till busstationen. Vi blir lite halvt vilse och Natti får en mindre panikattack. Till slut går det bra och vi kommer ombord på bussen. Om den är full av folk och vi får trängas kommer Yola fråga vart hon ska flytta sina ben för att få plats. Hemma kl halv sju söndagmorgon.

Swell right?

Att jogga eller att inte jogga

Strax ska jag klä på mig och åka hem till min syster. Hon har kommit in på en dansskola i höst och de uppmanar sina elever att jobba och styrketräna i minst en månad innan skolan börjar för att vara i den form som önskas. Stackaren har just kommit hem från en lat semster där den enda livsnödvändiga rörelsen varit att lyfta handen till munnen när det är dags att slicka på sin glass, haha! Dessutom är hon som jag, hon HATAR, HATAR, HATAR att jogga. Men jag tänkte i alla fall dra med henne ut på en promenad. Känner jag henne rätt kommer hon dock dra fram en Ben & Jerry's ur kylen när vi kommer tillbaka.

Vi får väl se hur det går.


Väntar på en utskällning.

Hej. Naughty gjorde syltmackor till frukost till mig. Jag är ett äkta barn och vill inte äta kanterna. Nu sitter jag här och väntar med spänning/lite skräck på när hon kommer tillbaka in i köket.

Kommer hon bli arg eller inte? Kommer hon tvinga i mig några torra brödkanter?

We'll see. Kan hända att hon har en snäll dag.

Getting ready for nothing!

Ibland händer det (idag till exempel) att jag står framför spegeln och kämpar med att få till eye linern, så att den ska bli helt perfekt. Sen tar jag ett steg tillbaka, tittar på mig själv och tänker: "jag ser minsann rätt så het ut idag!" Sen slår det mig plötsligt vad det är jag sminkar mig för. Jag ska till jobbet och städa trapphus!
Saker som är fel med att göra sin snygg inför denna uppgift:

1) Man blir äcklig och svettig, så man måste ändå duscha direkt när man kommmer hem och då göra om sminket om man ska ut senare.
2) Jag träffar nästan ingen (och om jag gör det är det mest gamla gubbar och jag kan inte ens börja förklara hur lite jag bryr mig om de tycker jag är snygg eller inte).
3) INGEN bryr sig om jag är fin eller inte!!

Personerna som bor där är dessutom bittra kärringar som inte har något bättre för sig än att dra tops över listerna för att se om jag gjort det rent nog. Börjar nog själv bli lite bitter nu, men det blir lätt så när man ägnar åtta timmar åt att skrubba deras dumma trappa för att sedan få ett samtal när de berättar för mig "att det finns ett sträck på ett av fönstrena som inte går bort, men jag kan väl försöka lite mer nästa gång"! Ahh..

Note to self: Bli en snäll gammal tant som bjuder städarna i trappan på hembakade kanelbullar!

Ciao


Britney dags!!

Jag har förresten klarat mig utan internet i nästan en vecka (6 dagar, om man inte räknar med fem sekunder hemma hos morfar för två dagar sen). Ingen people.com, inget worldofbritney.com. Jag fick lite panik! Men nu har "Radar" videon läckt. Måste dock erkänna att jag fick fram så mycket av den suddiga kopian. Anyways. Om elva dagar är det dags! BRITNEY DAGS! I can't wait =)


Brit är brunett igen!

Solsting

Jag tror jag har solsting! Jag är så himla varm, det är helt sjukt! Jag tycker att alla hyresvärdar borde sätta in gigantiska air conditions i ALLA lägenheter! Är det ens lönt att duscha när man ändå bara blir svettig när man torkar sig! Försöker få min pojkvän att följa med till stranden, men jag tror inte att jag kommer lyckas. Värmen har förvandlat honom till en lat hög av svett! =)
Så kan man ju inte gå ut heller, för där är det dubbels så varmt, haha!
Okej, jag insåg just vad jag skrev och jag tar tillbaka det lite. Ska verkligen inte bli en sån sur tant som bara klagar på värmen när den väl kommer!


...

Tyra Banks är så lång! Kul när hon står bredvid sina gäster i sin show.

Men ja, egentligen har jag inget att skriva.

Det är varmt och stranden ropar. Ikväll blir det bad och mänskligt pyramidbygge med bröder i vattnet. It's our thing.

RSS 2.0