Stupid girl

Min dag so far:
 1. Betalar alla månadens räkningar.
 2. Tänker "Oooh shit, inga pengar kvar typ! Detta blir den fattigaste månaden hittills i mitt liv, dags att vara SNÅL".
 3. Öppnar kursboken (skriven för typ 60 år sen...) som ska vara utläst på måndag.
 4. Läser första meningarna: "Förekommer F överallt eller endast på somliga platser? Är F förknippad med den här kategorin av folk snarare än med den där kategorin av folk?"
 5. Tänker WHAT THE HELL ÄR DETTA.
 6. Enormt gigantiskt tröstshoppingsug infinner sig.
 7. Cyklar till Ikano.
 8. Köper en blom-hårklämma.
 9. Köper ett 2-pack strumpbyxor.
 10. Köper en kofta.
 11. Köper en top.
 12. Cyklar hem.
Jag är ju tydligen ganska dum i huvet. Min filosofi är att allt under 100 kr är ett "no buy". Och inget kostade faktiskt mer än hundra. Men jag kanske måste skrota den filosofin.

Okej, det blir nudlar hela månaden. Yey.

/Mama

Back together

Är Chris Brown och Rihanna! De är just nu i Diddy's hus och typ spendar time with each other. Man vet ju inte exakt vad som hänt mellan dem, men om Rihanna har tagit tillbaka honom efter att han misshandlat henne så mycket som det stått så låter det ju inte jättebra...

Jag har läst att Chris kanske kommer hamna i häktet för var han har gjort. Då måste det ju vara ganska allvarligt! Men vi får väl vänta och se vad som händer i detta dramat.

Paret innan misshandeln

Ny Ben & Jerry's


Denna kommer till affärerna nästa vecka. Jag längtar som ett djur!

Epidemi

Hmm, det är nåt på gång bland mina facebookvänner.


Och jag är riktigt sugen på att klicka "Like" på dem... Yes I'm evil.

Jaaaaaa!

Snön håller på att smälta! Prisa Gud. Och be att allt allt allt smälter så det inte blir kvar konstiga isbeläggningar över hela marken igen.
Dessutom blir det sjukt coola istappar från mina grannars balkongtak. Typ en istapp var femte cm längs hela taket. Jag är lite väl imponerad.

Okej, jag googlade istappar för att lägga in en bild. Och alla som kom upp (tex denna)
var ca 1000 gånger coolare än de jag ser utanför mitt fönster. Oh well. Jag intalar
mig själv dagligen att det är en bra egenskap att bli löjligt imponerad av vardagliga saker.


Mystiskt

Jag har just hämtat mitt körkort. Och jag undrar nu varför en femåring har skrivit autografen på det?
Och vem är den skalliga half fish/half human-tjejen på fotot?

Det hela är mycket mystiskt.

Tortyr

Idag var jag tvungen att gå upp 05.50.
Jag mår inte direkt toppenbra just nu.
Men all's well, kycklingen har inte kommit upp!

Fil fil fil

Jag är i stort behov av en nagelfil. Alla jag har här hemma är helt nerfilade och förstörda. Men jag kom på en grej. Jag har ingen aning om var man köper en! De nagelfilar jag har haft har jag alltid lyckats sno av nån annan på nåt sneaky sätt. Hehe. Men jag kan inte picture it i ett paket på en affärshylla liksom... Äh, jag går till Maxi. De har det mesta. Okej låt mig skriva om det. Jag går till Maxi efter onsdag, då jag får pengar igen. Yes, now it's decided.

Can't believe att jag just använde ordet "Äh".

Lite info

Har lite grejer att berätta, om ni är intresserade.
 • Jag har nu missat två tvättider i rad. Har just nu på mig ett par trosor inköpta när jag gick i sjuan. Upptäckte just att jag dessutom råkade sätta på dem på fel håll. Ut och in alltså, inte bak och fram.
 • Idag råkade jag moona min granne
 • Det har snöat enorma snöflingor hela dagen. Vissa så stora som snöbollar. Hat hat hat mot det. Vintern gör mig bitter.
 • Just nu går en härlig frisörfilm med min girl crush Queen Latifah på trean.
 • Jag lagade kycklinggryta idag (i know, it's unbelievable. Mama lagade mat) och kycklingen hade ett skitskumt torrt lager utanpå sig. Typ som mögel men ändå inte, bara extremt torrt. Jag skar bort det och lagade ändå. Nu sitter jag och väntar på att eventuellt börja spy. (hoppas inte!)
 • Jag fick en enorm crush på han som var med i Du är vad du äter i torsdags. (Alex hette han va?) Come to Mama!
 • Mitt körkort har kommit, men tyvärr till någon särig post långt långt borta i ett industriområde. Ofta att jag cyklar dit när det är en halvmeter snö ute.
 • Jag är just nu pinsamt beroende av Harpan.
 • Hmm det var allt!
Puss från Mama

EMD

N: Nej, nej, nej, nej, nej!
M: Jag skrattgråter ihjäl mig!

Någon...ge Sverige bra musiksmak. Alla som inte direkt förstått att jag pratar om EMD, ta en long, hard look at them, och snälla inse vad jag pratar om. Snälla, snälla, snälla, snälla!Friends slip-ups

Jag och Naughty har utforskat lite om slip-ups i Vänner. Det finns skitmånga, kolla på denna sidan.
T.ex. i The One With Joey's Porsche så ska man tydligen se ett spöke till höger när Phoebe är barnvakt till trillingarna. Har just kollat på avsnittet med Ante och hur noga vi än undersökte kunde vi inte hitta det. Eller, vi såg nåt svart snabbt men 'spöke' gav verkligen för höga förväntningar.

Men en grej som Friends är kassa på är continuity. Kolla här liksom:
* Barry (Rachel's ex-fästman) byter efternamn
* De byter skådespelare för Carol
* Phoebe's halvbror har en liten tiny roll i serien flera år innan han framträder som hennes bror (det kan ju iochförsig vara brorsan som är med, de vet ju inte om varandra där)
* Phoebe's tavla Gladys ändrar kläder och utseende

Ge mig Banana Spliten!

Det är sad att de är så klantiga med sånt. Det är en grej jag älskar med Scrubs (precis som Natti skrev för några dagar sen). Där är de obsessed with continuity. Och när man upptäcker funny saker med det känner man sig som ett helt härligt hard core fan : )

Körkort!

I did it! Klarade uppkörningen idag. Mitt tredje försök hihi.
Det gick egentligen mycket sämre än förra gången men jag antar att kontrollanter var snällare. Han hette Haluk, så himla härligt namn. Älskar honom nu ju.

Tyvärr har jag ju inte tillgång till nån bil så jag kommer väl aldrig mer köra (så ni kan vara lugna, vägarna i Linköping har inte plötsligt blivit tre gånger så farliga ; ) ), men det bästa är att jag måste släpa med mig passet överallt när jag måste visa leg. Wonderful.

Godnatt från en happy Mama!

Trollkarlens Hemligheter

Det är Antes nya favoritprogram. Hon tvingar mig att se det just nu och jag hatar det! Så himla SEEEEGT. Berättaren måste ju ta igenom allt han säger fyra gånger i 2 km/h. Riktigt jobbigt.
Dessutom är han sexfixerad och gör skabbiga kommentarer till de supposedly heta tjejerna som hjälper magikern.
Nej, jag vill aldrig mer se det. That's for sure!


Hej vidriga man. (Klantig är han också.)

Twisted

God morgon allihopa!
Hoppas ni hade en mysig alla hjärtans dag och åt åtminstone lite choklad =)

Jag var precis inne på People och jag måste säga att det faktiskt verkar som om det ligger sanning i hela Chris Brown/Rihanna dramat! Hennes pappa har pratat med tidningarna och sagt att han hade svårt att tro på ryktena och "man tror att man känner någon, men det gör man inte". Han sa också "hon är sårad, men hon kommer bli ok, jag tror det. Någon gång kommer hon tala ut om det här. Jag hoppas hon kommer stå upp för kvinnor runt om i världen".
Han sa också att hon spenderar tid med sina girlfriends på Barbados för att kunna läka snabbare!

Vilken mardröm. Förhoppningsvis kommer något bra ur det där. Förhoppningsvis lämnar hon Chris Browns sorry ass, och han får steka hamburgare på Burger King för resten av livet. För allvar, vem kommer vilja jobba med honom nu? Inte nog med att han slog sin flickvän, men hon råkar vara America's Sweetheart. Lycka till att bounce back efter det!

Vi lever verkligen i en sorglig värld! Läste ni aftonbladet igår såg ni väl bilderna av den 13-åriga pappan! HELT SJUKT! trettonåringar ska inte ha sex. Absolut, under inte omständligheter inte. Man är fortfarande ett litet barn när man är tretton. Vidrigt alltså.

Hoppas jag inte satte en alltför negativ stämpel på er dag. Försök att njuta av den ändå!!

Kram


Rihanna's Father Speaks to PEOPLE | Rihanna
Rihanna och pappan Ronald Fenty.
Förhoppningsvis är han nu mannen i hennes liv!

Uppdatering: Såg just att även Chris Browns pappa har pratat med People och säger att hans son är "ångerfull". Man får väl hoppas det. Det hela är så sad. Han är faktiskt också fortfarande ett barn, bara 19 år. Det berättigar självklart inte vad han gjort, men ändå. Som jag sa innan. Hoppas det löser sig!

"Ni e ju röööda"

Godmorgon. Jag och Ante ser på Nalle Puh på tv i brist på annat.

Alltså vilket sär den björnen är. Han har en pedofilröst och verkar dum i huvet. Han träffade just tre fåglar och sa: "Men ni e ju inte kråker. Ni e ju röööda." Så himla stupid. Han pratar sjukt långsamt också! Jobbiga björn.

Och don't get me started on Nasse. "Men men men kära nån." Ue. BE A MAN!

Happy Valentine's Day!

Naughty ska ha en romanisk dinner med Sebad. Mama ska se melodifestivalen och VRÄKA mat med Antee. Härligt!
Nu skriker Ante att hon gjort översvämning i badrummet, gotta go!

The Naughty and Mama... and Anteeee blogg!

Hello! Här är mitt (Antes) första gästinlägg i bloggen! Nu är jag är i linköping äntligen. Efter en jobbig tågresa bredvid kladdiga barn och en scary händelse med en man som försökte sno min väska är jag nu här. Jag är lite fundersam! Allt detta med att Chris Brown har misshandlat Rihanna. Kan han verkligen ha gjort det? Han har alltid verkat ganska mesig med sina dancemoves och cheese ballader så det låter inte alls som honom. Men om han nu har gjort det så är det nog ganska safe to say att hans carrier är over!
Btw så älskar ja pringles chips... men vem gör inte det?

Vår

Längtar till våren och värmen varje dag. Allra mest för att kunna ha härliga vårkläder igen. Hatar att man (eller iaf jag) är likadan varje dag hela vintern! Man kan inte variera när det är kallt.

Igår fick jag ett ryck och provade typ alla mina kjolar och shorts och sånt. Det var härligt! Mindre härligt var att sen ner på mina ben som är täckta av päls. Hehe. Men det tänker jag ju fixa innan det är dags att visa dem. Vita som få är de ju också, eller hela jag är likblek. Oh well.

Innan fick jag bara panik av Beyonces " Single Ladies (Put A Ring On It)". Eller är det så den heter? Nu har jag hur som helst fått en kärlek till den. Fast lite störig är den ju fortfarande. Klicka här för en.. eeh.. modifierad version av videon : )


Love Mama

Very excited!

Har gjort mig iordning inför skolan (helt snabb idag av någon anledning). Det brukar alltid ta jättelångt tid för mig att bli klar, för så mycket annat kommer ivägen. Och jag hittade en gammal parfym långt in i en låda. Min favorit förra hösten eller när det var...Liberté. Blev väldigt glad att återse min gamla vän =) 

Jag har precis sett lite outtakes från Britneys nya video "If You Seek Amy". Hon spelar sexig hemmafru!

Idag kommer Ante hit så vi ska ha en härlig, girly, vecka. Sushi, gofis och melodifestival. Can't wait! Men idag när jag kommer hem måste jag STORstäda min lägenhet. Vill inte att hon ska enter den här svinstian.

Have a nice day!

Kram.


Brit i "If You Seek Amy"-videon! Very excited...

Top Model

Såå, nu vet vi alla vem som vann. Både jag och Naughty hejade väl mer på Samantha egentligen. McKey var bara lite tråkigare och ser på nåt sätt lite skum ut. Men ändå en helt okej vinnare tycker jag!

Pratade just med Natti om att vi båda tycker att runway-walken från båda två var ganska kass i finalen. Stel och konstig. Och jag fick panik när Sam sprang upp för den där kullen...

Detta var vår favoritbild

Men här har vi vinnaren! (ser lite ut som hon sover här?)

En grej som är rolig med Top Model är att nästan alla gillar att se på det. De flesta tjejer i alla fall! Även de som inte alls brukar gilla mode, kändisar och sånt följer ofta serien. Till och med min mamma hihi. I like it, det blir ett bra samtalsämne med folk : )

Kram och godnatt!

Paris, je t'aime!

Sitter hemma och analyserar texter om syföreningar (det är läxa, gör det inte för skojs skull, haha) och drömmer mig plötsligt bort till bättre tider.
Saknar plötsligt vår lilla resa till Paris fruktansvärt mycket. Känslan av att inte behöva göra något, bara kunna gå runt och ta in allt...skulle göra vad som helst för det nu! Ingen stress...bara Paris. Kan mycket väl vara världens bästa stad! Allt är så annorlunda, folket är hur trevliga som helst, staden är underbart vacker, det finns tusentals ställen man kan äta på och ENORMA glassbarer. Starbucks och KFC, Louis Vuitton och Chanel. Världens bästa pasta och mousse au chocolat. Galna franska bartender som inte vet vad en White Russian är, jobbiga gatuförsäljare som ripped us off och pinsamma seafood farts! Hihi.

Paris, je t'aime =)


Bartendern gav oss fel drinkar...


Vräkning på KFC


La Tour Eiffel


...och så armbanden som kostade oss 10 euro! Haha.


Candy addict

På lördag är det ju alla hjärtans dag! Jag har aldrig fått en hjärtformad chokladask och det är typ min högsta dröm. Även om den kommer från IKEA! Det låter väldigt cheesy, men jag vill verkligen ha en.
Åh...GALET chokladsugen.Munspelade flugor och demokrati

Hemma från skolan igen. Har spenderat hela morgonen med att diskutera huruvida Aten under antiken var en demokrati eller inte. Faktiskt väldigt roligt! Marcherade sedan hem genom snön och lyckades undvika att ramla idag!
Imorgon kommer Ante äntligen hit, så igår var jag och köpte en ny madrass till henne. Hade en sån Restform Air bed innan, men vad tv-reklamen än säger (tror INTE på att en björn kan sova där) suger den! Intressant, eller hur?

Är det final i Top Model idag, föresten? Då betyder det att jag har klarat hela den här tiden utan att ta reda på vem som vinner. STOLT!

Inatt drömde jag förresten att jag åt larver ur en chokladask och att jag tog hand om en fluga som kunde prata och spela munspel. Helt sjukt. Fast sen dödades den av Elliot i Scrubs. Alltså...någon borde tolka mina insane drömmar. Undrar vad Freud skulle säga om dem? Haha.

Blandade tankar. Förhoppningsvis är jag mer klar i huvudet sen, för nu bara skriver jag det allra första som jag kommer att tänka på. Hoppas det make sense.

Top Model och transvestiter

Medan Naughty hade pluggkväll (eller Scrubs-kväll verkade det ju bli?) så hade Mama tv-kväll. Kom hem från skolan typ död med en galen huvudvärk och har varit placerad framför tvn och datorn (båda samtidigt alltså) sen dess.

Gillade Top Model idag. Men Marjorie var ett galet sjukt sär, tycker ni inte? Hon har alltid varit lite skum ju, men idag alltså.. jag fick panik. Skönt att hon åkte ut. Thanx to Ante visste jag ju redan att hon inte skulle vinna, men ändå.

Nu ser jag en brittisk dokumentär om transvestiter. Haha. Vissa berättar hur de haft sjukt starka tvångskänslor att klä sig i kvinnokläder hela livet. Måste vara skumt att känna så! Men jag har ju absolut inget emot transor, jag menar alla får ju göra som de vill! Fast det måste ju vara helt galet när ens man sen fem år tillbaka plötsligt berättar att han är transa i smyg. Snacka om chock!
Jag tänkte förresten på en sak. Man hör aldrig nånsin om tvärtom-transvestiter, alltså kvinnor som klär sig som män. Men såna måste ju också finnas?

Okej, godnatt! Nu ska jag sova och försöka bota huvudvärken. Och ladda för körlektionen imorgon...

Appletini

Sebster kom just in, snodde mitt te och satte på Scrubs!
Alltså jag bara älskar det programmet! Det bästa är nästan att de inte glömmer bort saker liksom. Om någon sagt något i första avsnittet, så håller de liksom fast vid det genom hela serien. Dör av skratt av JD's besatthet av drinken appletini!
"Appletini, please. Easy on the tini!" Hihi. LOVE IT. Ni måste kolla!Stress, stress, stress!

Jag är stressad som ett djur (ni som läst bloggen tidigare fattar =)). Tentan rör sig bara närmare och jag har massa att läsa. Dessutom ska min syster bo här i en vecka och då måste jag ju ta hand om henne. Och så fyller jag snart år (kanske inget att stressa över), men jag känner mig gammal, haha!

Alltså...innan jag fördjupar mig i "Världens ekonomiska historia", måste jag berätta om typ världens mest jobbiga kille!
Vaknade tjugo över sex (skolan började tidigt för en gång skull) och eftersom alla cyklar är trasiga tvingades jag gå. Ramlade och föll on my ass of course! Det är riktigt isigt ute! Och jag var tvungen att släpa med mig tre skit tjocka böcker för att låna om dem i biblioteket. (Visade sig sedan att jag fick ont i ryggen i onödan, man kan låna om dem över internet...)

Anyway...skulle jobba med ett grupparbete och den här killen. Jag kan inte beskriva honom ens. Pratar non stop och om inget som någon är intresserad av. Blir besatt av saker om upprepar dem om och om och om och om och om och om och om och om och om igen! Det är sjukt! Och han snusar extremt mycket och har alltid svart, rinnande snus på läpparna! Uhh. Måste avreagera mig lite.

Ska ta mig en Euroshop chocolate chip cookie och en kopp te och läsa. Inget Top Model idag =( Very sad!

Okej...kanske i bakgrunden...haha!

Som ett djur...

Är inte det ett helt härligt uttryck? "Som ett djur", alltså. Sebster har precis skällt ut mig för att jag säger det alldeles för ofta. "Jag fryser som ett djur", "Jag längtar som ett djur". Men det är så bra! Haha. Hjälp oss att få det att slå igenom!Den här grisen är söt...som ett djur =)

Mr. Maja

Jag var just inne på svenskanamn.se. Det var en ganska rolig sida, okej rolig är en överdrift. Men lite underhållande i brist på annat att göra.
Anyway, jag kollade upp lite fakta om mitt namn. Vad gör man annars på den sidan? Och tydligen finns det 17514 till i Sverige som heter Maja. So far so good. Sen såg jag nåt som fick mig att skratta. (Ja jag är ganska ond.) Nämligen att det även finns två svenska män med förnamnet Maja. Hihi.

Skönt att de har varandra i alla fall. Skulle ju vara jobbigare att vara helt ensam med namnet, som för övrigt var på förstaplats på listan över babynamn förra året. På flickor då.

Förklaring

Ja, alltså, jag menar inte att bloggbomba mig själv på detta sätt. Men, jag läste igenom förra inlägget och såg att en grej behövde förklaras.

Jag satte alltså inte 'hej ditt feta rövhål' på min egen dörr utan på tvättstugedörren.

Det var bara det.

Rövhåls-granne

Just det, jag hade en liten historia att berätta.

I morse när jag gick till tvättstugan möttes jag av en låst dörr. Ett jerkface i lägenhet 065 (see, i'm onto you!) hade snott min tvättid! Mycket upprörd gick jag hem och skrev en lapp och satte på dörren. Såhär stod det:

Hej ditt feta rövhål
Skaffa din egen jävla tvättid
Pusshej

Var rädd när jag satte upp den. Men nu är jag ganska stolt. Jag är inte så 'ful i mun' till vardags men nu fick jag lite utlopp för det.
Denna allvarliga stöld innebär att jag måste gå runt i dessa smutskläder ca 1,5 veckor till.

Blev plötsligt mycket sugen på denna glass. Kan ej förklara varför.

Hmm, ganska skumt att ett inlägg har rubriken rövhåls-granne och sen följer en bild på citronlakritsglass. Oh well.

Déjà-vû. (hittade på den stavningen rakt av)

Ja, jag har ju ingen egen fantasi eller personlighet. Så Mama kopierar skamlöst Naughtys inlägg!

Bra saker denna helgen var:
1) Hmm.
2)
Jag lever och är frisk och sånt

Dåliga saker denna helgen var:
1) Den insane hakfinnen som jag skrivit om innan har nu blivit knallgul
2) Jag har inte pluggat ett skit
3) Jag har fortfarande inte städat
4) Har (istället för att göra ovanstående) sett tio avsnitt av Canada's Next Top Model
5) Fel tjej vann

Liten recap

Man måster verkligen jobba på sommaren och jag har en sak att säga om det: "det suger". Det finns inget jag hellre vill än att bara släppa allt och ta med Mojo och systrarna på en riktigt tjejig solsemester. Men antagligen kommer jag få skura toaletter på något hotell, i en jobbig, varm uniform, som jag absolut måste ha! Inga shorts där inte! Vem bryr som om vad städare har på sig egentligen, och på lite finare hotell kunde de faktiskt spring for a cute outfit. Bara för att man städar vill man inte se ut som crap!
     Nu låter jag riktigt negativ. Så farligt är det inte. Förra sommaren var jag städare på bland annat två hotell och det var faktiskt ganska kul, några äventyr fick man sig allt, hihi. Men det skulle vara så fruktansvärt skönt att bara släppa allt och bara ha sin solbränna att oroa sig för i åtminstone två veckor!!

Anyways...hoppas er helg har varit skön. Min var helt ok, men jag måste säga att jag önskar att snön skulle försvinna. Man orkar liksom inte ta sig ut när det är vått överallt.

Bra nyheter denna helgen var:
1) jag lyckades plugga ganska ordentligt
2) fick veta att nästa Sex and the City börjar spela in i sommar (de borde bara göra en hel säsong i stället, men jaja)
3) Emilia och Alcazar gick vidare i Melodifestivalen (jag är inte ett jättefan, men de är liksom "the lesser of many evils" eller vad man ska säga. Helt ok faktiskt. Och är det bara jag eller är det näst intill "rocket science" att följa med i vad som händer. Alltså, går de vidare till finalen, delfinalen eller what ever the hell allt nu heter! Missade två sekunder och var helt lost sen!
4) fick ett svar om en lägenhet

Dåliga nyheter denna helgen:
1) insåg att jag inte kommer ha råd att åka och se Britney. Mitt hjärta är krossat. Men vänta, jag ger inte upp än. Måste kämpa!
2) Britney var en no-show under Grammy galan... Men jag var inte särskilt chockad.
3) fick svar om en lägenhet...det är väldigt skabbig!

There you have it!

Kram


Någon som har en extra biljett till Britneys Circus-turné och känner för att ta med mig...
Don't be a stranger... =)

Mat

Som jag skrivit förr så är jag en av världens onyttigaste. Eller kanske inte, jag är ju inte som fettona man ser i tv3-dokumentärer. Men klart på väg dit!
För det mesta äter jag chips, glass eller godis till middag. Gott! Ibland blir det en ugnspizza från Maxi också. Alltid i mozzarella-smak. Men då och då känner jag för att laga nåt lite bättre. 90 procent av gångerna blir det min klassiker. Tänkte ge er receptet till den:

Ta fram en plåt och lägg bakplåtspapper på den. Häll på lagom mycket Euroshoppers pommes. De är svinbilliga, en enorm påse kostar typ 20 kr. Om man tar de räfflade känns det lite som att äta tjocka larver, en funny twist!
Lägg sedan på lite fiskpinnar på plåten bredvid pommesen. Det ska vara Eldorados, billigast (bara tio kr per paket!) och faktiskt goda! In med allt i ugnen. Ta ut när det ser gott och gyllengult ut. Lägg på en tallrik, ös på mängder av salt. Ät med ketchup. (Inte Eldorados. Mycket kan de göra, men ketchupen är bland det vidrigaste jag vet. Jag kör faktiskt på ett snobbigare märke här, nämligen Heinz) Yum!

Så, då vet ni vad ni ska äta ikväll.

Mama


Shopping

Idag tröstshoppade jag lite. Vet inte riktigt varför jag behövde tröst... Men ändå, shopping är aldrig fel.
Utom när man är fattig och egentligen borde spara pengarna till mat och sån crap. Precis som jag just nu. Men det skiter vi i.

Det var värsta rean på Gina Tricot, så jag köpte en klänning för 29 kr. Nice! Dessutom blev det två födelsedagspresenter till Naughty.

Jag längtar till Ante kommer hit! Bara en vecka kvar.

Hmm, riktigt tråkigt och torrt inlägg. Jaja.

Slavdrivaren Mama

Hejsan Svejsan (hehe, skrev det bara för att ge barndomsminnen. Jag skrev alltid sånt när jag var liten. Fast det kanske bara var jag).

Idag var Naugthy och Sebad här och slavade åt mig. Natti sprang runt och sanerade min totalskitiga lägenhet och Sebbe skruvade upp en duschdraperistång i badrummet (var skulle man annars ha duschdraperi.. jaja ni fattar).

Känns ganska hemskt att ta hit dem bara för jag vill ha tjänster utförda av dem. Men jag lagade faktiskt middag som lön! Och bakade en riktigt skum banankaka. Men.. de smakade inte ens kakan. Så den blir min lunchlåda till imorgon istället.

Nu ska jag se Scrubs och måla naglarna, bara så ni vet.

Hugs & Kisses

Dramatiska Heidi

Haha! Upptäckte just något. En av sångerna Britney spelade in i samband med "Blackout", "Dramatic", som aldrig hamnade på skivan har av den mest mediakåta kvinnan i Hollywood gjorts om till en duet. Jag pratar naturligtvis om Miss Heidi Montag från "The Hills". När hon försökte lansera sig som sångerska (placera varfritt skämt här =)) gjorde en av hennes producenter om "Dramatic" till en duet för att få lite publicitet. Sången är faktiskt väldigt bra men Heidi... Vet inte ens vad jag ska säga om henne längre. Haha. Lyssna på sången här.

   
Heidi eller Britney?

World nutella day

Hör på en Britney sång som jag tydligen missat. "Pull Out" som hon spelade in i samband med förra skivan "Blackout"!  Jag älskar den!

Har precis kommit hem från skolan. Pratade med en kille som tyckter att det är vidrigt äckligt att läsa  på toaletten, haha! Tycker det är jätte skumt. Alla har väl läst på toaletten någon gång? Eller..jag kanske äcklar skitmånga nu =)

Anyway. Ska äta dinner hos Maja idag. Undrar vad hon ska laga. Hon är lite som min morfar, när han med glimten i ögat drar fram sina köpta bekverk och säger att de är direkt från ugnen. Men eftersom det är World Nutella Day (hon är besatt av Nutella) skulle jag kunna tänka mig pannkakor med nutella och banan! Men jag klagar inte ett enda dugg! Det är svingott!

Teknikattack

Liten panik får jag när mitt vardagsrum plötsligt fylls av tekniskt crap! Ny TV kan jag väl stå ut med, men sen installeras playstation, tre högtalare och nu ska en ljusslinga dras bakom TVn. Det blir så många sladdar överallt! Pojkvänner...suck =)

Vilka problem jag har, eller hur. Idag har jag faktiskt varit duktig på att plugga! så uppgifterna imorgon ska nog gå bra. Snart dags att relaxa till Top Model (som bara är förstört för Mama) och sen blir det filmkväll!

Kram

NaughtyTop Model ruined.

Ja, igår när jag pratade med Ante om Toppie sa hon plötsligt: Och jag hatar att XXX vinner! (Don't worry, jag ska inte skriva vem det är!)
Jag blev riktigt sur! Detta är första säsongen på åratal som jag inte vetat om vinnaren långt i förväg och så förstör Ante alltihop. Har faktiskt kämpat helt mycket för att inte råka ta reda på det. Sucks.

Okej, det är väl inte så farligt egentligen. Ett äkta I-landsproblem. Men men, lite får jag väl klaga på Ante-Klante?

/Mama


Inte spännande längre...

Mer godis

Jag tänkte ju skriva ett inlägg om hur vi snodde godis i skolan. Men det hade visst Naughty redan gjort! Anyway, det var riktigt härligt när hon kom förbi idag. Jag satt med några klasskompisar och gjorde dödstråkiga uppgifter. Så dyker Natti upp som en fresh vind och gjorde allting lättare : )
Vi gick som sagt och fyllde en stor påse (alltså lika stor som en matkasse. fast den var ju inte helt full men you get the picture) med godis. Vet inte riktigt varför jag skriver detta igen. Men okej.
Nu är jag mycket mätt efter att ha vräkt hela dagen. Har massor kvar i köket också.

En i min klass har en katt som älskar att hoppa in i kylen. Så varje gång han öppnar den hör katten det, kommer springande och skuttar in i den. Så man får lyfta ut katten varje gång, så den inte typ fryser ihjäl eller äter upp all mat. Jag tyckte det var en helt rolig historia...

Godis, klockforskare och Snorre!

Är mycket gladare än innan! Har haft en kort, men bra, skoldag!

Det är någonslags mässa på skolan och det finns godis överallt! Maja och jag skickades på uppdrag att samla ihop så mycket godis som möjligt! Fyllde en hel påse, hihi. Vi låter riktigt oseriösa...men vi pluggar faktiskt också. Jag tvingades se en 20 år gammal film, förstod inte ett ord av den. Eller jo, två saker ungefär. För det första lärde jag mig att det finns "klockforskare"... Alltså, personer som forskar om klockar. Det låter helt sjukt. "Hmm...jag ska kanske bli klockforskare". Och de har en egen tidning! Eller de hade i alla fall för 20 år sen. Är det bara jag som tycker det är världens konstigaste yrke?
     Jag var också den enda i klassen som skrattade när den irländska författaren Snorre Sturlasson nämndes! Men kom igen people, det är rolikgt! Eller så har jag bara riktigt kass humor... 
     Sitter nu parkerad framför Våra bästa år och ska sen plugga ordentligt!

Ciao


Herr Snorre =)

Uhh...

Sitter i mit stökiga sovrum (gamla tv:n, alla skivor som inte lägre får plats i vardagsrummet, den trasiga gästsängen bara ligger här) och orkar inte gå till skolan! Vi kommer får jobbiga uppgifter idag och så länge vi inte fått dem är de inte verkligehet liksom. Äh..deppigt inlägg. Kommer tillbaka senare. Ska vara gladare då, lovar!

Gangsta-Mama (eller är det mer skate kanske? vet inte.)

Okej, jag har fallen head-over-heels in love med denna kepsen. Är besatt av den. Vill sååå gärna köpa!!! Men... den kostar 350 kr och ärligt talat, hur mycket skulle jag använda den? Men jag vill jag vill. Perfekt för mig är den faktiskt!


Amazing Cakes

Hittade några helt unbelievable tårtor. Kolla här:


Ett däck. Ser riktigt gott ut!


Wonderful.


För alla Mario-nördar (som jag). Hihi.


Denna är min favorit. Pommesen ser sjukt äkta ut!

Och allt går att äta utom Peach's slöja på Mariotårtan! Önskar verkligen att jag kunde baka sånahär.


Godismonster

Det var sån mäss-grej i skolan. Skålar med gratis godis överallt. Och jag roffade åt mig som det inte fanns en morgondag.

Klasskompisarna skämdes över att gå bredvid mig.


Lätt värt det.

/Mama

TV

Har äntligen kommit hem efter att ha suttit still på IKEA i en och en halv timme! BORING! Följde med pojkvännen till Tornby för att köpa en tv-möbel. Efter det placerade han mig på en bänk och sa att jag skulle vänta där medan han hämtade TV:n och ringde en taxi. "Kommer snart", sa han. Ja..det tog som sagt en och en halv timme! Efter att ha spelat Tetris demo typ femtio gånger, lyssnat på några gubbars samtal om IKEAS äckliga korv (den är förresten skitgod, fattar inte vad de snackade om!) och spanat på söta babysar höll jag på att svimma av tristess. Kunde inte gå till Expert heller, för vem orkar släpa runt på en gigantisk hylla?
Till slut kom de i alla fall, taxichauffören verkade vilja småprata, men jag var lite för sur. Han gav oss bland annat fakta om Linköping undr istiden. Nu har vi i alla fall en Panasonic px80 (tror jag...) och min pojkvän ser ut som om han sovit med en galge i munnen. Han har seriöst ett sånt glow som gravida kvinnor ska ha...fast han är ny pappa till TV:n istället =)

Kram


Just det

Jag har bokat in uppkörning nr 3 nu. Den 16 februari. Jeez, det är bara två veckor dit. Wish me luck! MÅSTE klara det denna gången, har inte råd att köra mer ju!Hoppas slippa den lilla gröna skylten snart...

The Zit From Hell

Den sitter på min haka just nu. Den syns faktiskt inte så mycket men ger otroliga mängder smärta. Känns som den växt fast i hak-benet på nåt sätt. Varje gång jag pratar eller ler sprids smärta i hela käken. Jag är seriöst handikappad! Kan inte ens ägna mig åt min favoritsyssla (äta) utan att känna pain skjutas ut till resten av ansiktet.

Vad ska jag göra? Det går inte att klämma den eftersom den är underjordiskt. Och för att det gör insanely ont när man rör vid den.

Av nån anledning känner jag att Flurney är den enda som skulle förstå.

/Plågad Mama

Dance dance!

Vet ni vad alla borde göra ungefär en gång om dagen? Sätta på sin "happy-sång" (alltså, en sång som gör en riktigt lycklig och sen bara dansa runt som en fullständig idiot! Man blr så sjukt mycket gladare, haha! Gör själv det så fort jag är ensam hemma. Mina absoluta favoriter att shaka loss till är Kylies "Wow" (den är så härlig och tjejig), U2s "Vertigo" (perfekt om man vill leka rockstjärna..ni ska se mig spela min luftgitarr =), haha!) Alesha Dixon, "The Boy Does Nothing" och Britneys "Rock Boy". Prova. Lova ni kommer må skitbra!
Rocka loss som Långben!

Jag suger på att koncentrera mig

Måste verkligen plugga idag! Har fått ig på båda duggorna hittills.. Hehe. Det är två kvar nu. Hoppas jag klarar dem så jag inte behöver tenta. Hur som helst så låter det som jag behöver study, eller hur?

Varför har jag då gjort allt utom att plugga idag? Hmm, antagligen för Externredovisning II är dödligt tråkigt.

Jag får panik av reklamen för Veronica Maggios skiva på tv. Hennes låtar får mig att må illa. Förlåt, men det är bara verkligen inte min smak.

Nu ska jag äta Marabou Apelsinkrokant. Sen väntar väl plugg... Damn.

Men allra först, tvättstugan (som idag har en mkt stark rutten stank, nasty!).

Je vous embrasse (eller nåt?)
/Mama

Sol

Idag är en solig dag. Det är härligt och får mig att längta till våren galet, sjukligt mycket. Men det finns en dålig sida med solen också. Den lyser på min tv så man inte ser nåt!! Irriterande som få. Lyckligtvis har jag persienner. Men... orkar inte gå ända till fönstret och dra ner dem.

Mama är ett vrak.

Nostalgi

Idag önskar jag lite att det var för ett år sedan. För då hade jag inte behövt oroa mig för att fixa en lägenhet i Malmö, pluggande eller vad jag ska äta till middag. Då betalade mamma och pappa fortfarande räkningarna, lärarna berättade exakt vad man behövde läsa till proven (och även om man började plugga tåv dagar innan provet kunde man klara det) och bäst av allt: Pappa placerade varje kväll en liten gourmémiddag framför mig. Åhh..those were the days. Ibland är det jobbig att växa upp. Skulle helst av allt sitta i Heleneholms matsal och ha köttbullsduell med Frossy nu. Slå 56 stycken, hihi.

Nostalgi..


Det var ett tag sen...men 56 stycken fick jag ändå i mig.
Heleneholms regerade mästare =)

Naket

Jag bor ju då på bottenvåningen i Linköpings ghetto Skäggetorp. Utanför mitt fönster finns det stora, risiga taggbuskar. De är så vilda att de täcker typ halva min uteplats. Jag har klagat mycket på dem. De är så stora att mitt ena fönster typ är täckt.

Idag när jag vaknar ser jag att några män står på andra sidan gården men nån slags klippmaskin. Och buskarna utanför mig är redan kapade! Nu är de typ hälften så höga. Jag ser hur stor min uteplats egentligen är (rätt stor faktiskt!). Jag borde ju vara glad eftersom jag klagat så. Men nej... Det känns jättekonstigt. Naket.
/Mama


The Hottie and The Nottie

"The Holiday" på tv! Det gör mig riktigt glad. Dags att mysa. Det är verkligen en perfekt, romantisk komedi! Till skillnad från Paris Hiltons "The Hottie and The Nottie" som jag såg för några dagar sedan. Haha. Har ni sett hennes filmer? Alltså, jag måste erkänna att jag gjort det, i studiesyfte ungefär, och gud liksom. Det är väl det man kan säga. Men then again...vad förväntar man sig av Paris Hilton? Det är ju kul faktiskt! Vad skulle världen vara utan härliga Paris-girls som försökte cash in på allt, även det de inte kan?The Hottie......and the Nottie =)
                

"Vill ni gifta mig med mig?"

Idag var en härlig idag. 
     Efter parkeringsdejten gick vi och köpte munkar på det där speciellt munkstället...äntligen! De var delicious! efter det fikade vi på Espresso House (ja, vi fikade efter munkarna, hihi) och sen shoppade vi lite. Maja köpte sig en STOR killtröja på Carlings, skithärlig och ghetto-fab! Har ni förresten märkt att personalen på Carlings alltid är skittrevliga och kommer fram och frågar om man behöver hjälp osv? Det är de i alla fall. men affären ger mig dock lite panik,  tror det har att göra med mitt ordningsinne. Har ni någonsin varit där förstår ni! 
     Anyway...efter lite shoppande bestämde vi oss för att gå in på Din Sko (en dörr slog oss i ansiktet på väg in. Vilken affär har dörrar som öppnas utåt?!!) Därinne hittade vi mina nougatfärgade älsklingar. Skorna jag spanat på i månader. Sista paret kvar, i min storlek. Need I say more? Och jag har aldrig varit så glad. Om man kunde gifta sig med skor, skulle jag fria till dem idag. Sen skulle vi leva i vårt eget lilla skoparades lyckliga i alla våra dagar. 
     Efter skoköpet gick vi till Linköpings (Sveriges? okej, ialla fall Östergötlands) bästa mackställe. Krispigt, nybakat bröd, fyllt med skinka och smält gorgonzola! Heaven people!
     Jaja. Jag ska inte störa mer. Har en hel kladdkaka och "Scrubs" som väntar. Gotta love it!

Au-revoir."Möt mig vid en blå vägg..."

Maja är sjukt sur för att jag väckte henne för tidigt, men vi måste ju upp. Och hon klagar konstant. Snart ska vi gå och möta en tant som vi aldrig har träffat förr i ett parkerinshus! Ja, ni läste rätt, det är precis det vi ska göra. Så, detta kanske är det sista vi skriver på bloggen, vem vet vad tanten kan tänkas göra med oss. Instruktionerna var mystiska: "möt mig vid en blå vägg". Nu är vi rädda!
Ska försöka ha en mysig söndag efter det, men det blir nog mest pluggande. Tyvärr. 

Ha en härlig söndag!


RSS 2.0