Ett skämt

Jag ska ha tenta idag. Det kommer bli ett äkta skämt. Jag kommer "köra så himla hårt" som man säger här uppe... eller vissa säger det iaf. Jag har suttit i skolan och pluggat ca 8 timmar per dag hela denna veckan. Och gone crazy. Nästan inte klarat några tal och bara blivit ett sjukt sär.

De jag pluggat med i klassen har verkligen fått se mina särigaste sidor. Liksom tänk er Mama F, suttit och stirrat på onödiga tal i timmar, hungrig och trött, och överdoserad på godis och kaffe. Kan inte bli mer hyper och flummigt tror jag. De har blivit ganska rädda men ändå inte så farligt, för alla andra har ju varit lika slutkörda som jag. Om man fick se en film med klipp av allt det sjuka jag sagt och gjort under denna vecka.. skulle man nog dö av flabb. Eller det beror på vilken humor man har men you know. jag skulle. det roligaste är att jag varit mitt sjukaste bland människor som jag pratade med för första gången i tisdags. alltså vissa av dem har jag känt längre, men inte alla.

Bland all osammanhängande skit som kommit ut från min mun under denna tenta-koma-tid eller vad det nu var de kallade det, har det varit ganska många antydningar att jag är gay. Typ i förrgår, när vi pratade om att gå ut och dansa, hör jag plötsligt mig själv säga "ja, men det är ändå ganska lätt att ragga på tjejer på dansgolvet. Eller rätt typ av tjejer, typ slamporna." Det blir helt tyst runt bordet och jag inser sen att de nu tror jag är en lesbian. Nästa dag när vi pratade om ordet bonka (vilket ingen av dem nånsin hade hört, men visst betyder det typ fuck?) så sa jag: "jo men det betyder typ att ha sex, tex: jag bonkade henne igår". Ännu en fet lesbian-kommentar. Sa sen, just to clarify, att jag inte var gay. Men jag har typ gjort mig själv lite undrande haha. Sen kallade jag även mig själv min faders son, och sa "jag är hans bror" istället för syster. och vad det tyder på vet jag inte riktigt.

Nej, på sätt och vis har det varit en ganska bra vecka. Jag har liksom skrattat mycket. för mycket. blir så ni vet, när man sitter sju övertrötta personer runt ett bord och inte kan koncentrera sig. Jag gillar ändå stämningen, om det bara inte var för den VIDRIGA ig-paniken (ja, jag vet att det inte heter ig utan u på universitet. men orka säga u) som ligger i bakgrunden hela tiden hade jag gärna gjort om det faktiskt. När alla blir typ... höga? så kommer det fram massa roliga (?) samtalsämnen som ingen riktigt skulle våga prata om annars. eller jag skulle, men inte uptight 'svenskar'. Typ manshoror, självmord (seriöst, vi har nog pratat om självmord och döds-sätt över fyra timmar sammanlagt. det visar vilken ångest det har varit), att kissa i flaskor istället för på toa, bajsmackor, moderkakor (ue jag spyr av att just ha skrivit det ordet), bögsex i lumpen, school shooters, att jobba som revisor by day och strippa by night och att äta babianer.
Ja, när alla blir så trötta så får de 25-åriga guysen jag pluggar med samma omogna humor som jag. It's kinda nice!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0