Sweden

Igår natt såg jag på The Daily Show. Ville egentligen sova, men jag hade just lackat naglarna och kunde ju inte lägga mig med kladdhänder. Så jag satte mig framför tvn och såg nåt som jag aldrig sett förr.

Det var en grej som var skitrolig though. De hade gjort ett reportage om socialismen i Sverige. Jag älskar verkligen att se Sverige och svenskar ur typ amerikaners synvinkel. Mycket av det de sa var bara helt fel, typ att vi har 2 års betalt föräldraledighet, betalar 60% i skatt och 10 veckors semester per år. Självklart hade de åkt hit på vintern så det var snöigt och mörkt hela tiden. Och så visade de massa heta (okej, ärligt talat tyckte jag inte de var så snygga... men men) blondiner. Och så lite Ikea och köttbullar och sånt. Och hittade på nya namn på Ikeamöbler, t.ex. Gimmelböp. Håll med om att det hade kunnat vara ett svenskt ord! Det var väl det enda de sa som stämde, eller vad man ska säga.

Jag gillar ändå Sverige. Liksom ja, vi har höga skatter och dyr bensin, men det är ändå sjukt bra att man får pengar av att plugga.

Okej, nu blev jag lite chockad. Detta inlägg är ju helt vuxet! Eller ganska.
:o

Kommentarer
Postat av: Daniel

Ja visst har vi det bra trots allt!

2009-04-30 @ 10:44:48
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0